Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bet style net nesureagavo, kad aš visą palatą šalia jos James vartausi g.gif bigsmile.gif

Kitoj palatoj gal šalia kokio Karlailo ar Jasperio prigult biggrin.gif
Papildyta:
Užsispyrėle, jei matei, o mes nematėm, prašom foto įkelt smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 07:24)
Labas rytas 4u.gif
Atsargiai
Labai trumpas video, bet...Esmes sala, Edvardas su Bela name... biggrin.gif 

http://www.youtube.c...h?v=9BOb7mnh9Q4

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 15, 10:25)
pramiegojau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va ir man nerodo cry.gif cry.gif cry.gif
Užtai nors "šnipų darbą" spėjau pamatyt thumbup.gif Tikrai sunkoka žiūrėt, bet vistiek thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labos.. stai ir as biggrin.gif
O tai kur naujienos.. fotkes? g.gif Blogai dirbat cool.gif
Perskaiciau viska.. kazkaip neradau ka komentuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:05)
Bet style net nesureagavo, kad aš visą palatą šalia jos James vartausi g.gif  bigsmile.gif
Kitoj palatoj gal šalia kokio Karlailo ar Jasperio prigult biggrin.gif

lotuliukas.gif
Ji protinka mergaitė ir supranta, kad šventa vieta tuščia nebūna, kad būtinai atsiras, tokių laputaityčių, kurios, kol ji mokosi, užims jos vietą ir šildys ar šildysis tongue.gif lotuliukas.gif
Pala... Žanės su Prancuzyte kitoje temoje nebus... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:05)
Užsispyrėle, jei matei, o mes nematėm, prašom foto įkelt smile.gif

Pasiziurek Bel Ami filmavimo ar uz kadro nuotraukas ir pamatysi ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 15, 14:12)
Labos.. stai ir as  biggrin.gif
O tai kur naujienos.. fotkes?  g.gif  Blogai  dirbat  cool.gif
Perskaiciau viska.. kazkaip neradau ka komentuot  g.gif

Sakei nepliurpt, tai ir tylejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 15, 14:12)
Labos.. stai ir as  biggrin.gif
O tai kur naujienos.. fotkes?  g.gif  Blogai  dirbat  cool.gif
Perskaiciau viska.. kazkaip neradau ka komentuot  g.gif

Kur naujienos, kur naujienos biggrin.gif
Vakar, po tavo patarimų, naktį ne prie PC sėdėjom, o savo vyrus linksminom ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau, Daiva biggrin.gif Uostinėjuosi aš juk, kur čia man prigulus biggrin.gif Atsibodo James wink.gif

O Prancuzytė tyli, tai gal jai Karlailas atsibodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:21)
Nežinau, Daiva biggrin.gif Uostinėjuosi aš juk, kur čia man prigulus biggrin.gif Atsibodo James wink.gif

O Prancuzytė tyli, tai gal jai Karlailas atsibodo g.gif

Pala pala...ji gal nematė, o kai pamatys, tai teks tau slėptis po rudeniniais lapais, tiesa tie lapai jau tokie nekokie, tai nežinau...nežinau...kas tavęs lauks...o dar Žanės brangakmenį pakibint nori... doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Tu gal prie Emeto vietelę rezervuokis, nes matau *Rūta*, tai kol tu ten uostinėjiesi kur ax.gif ...ji greitai ras prie ko ax.gif ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 lapkričio 2010 - 13:30
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 13:15)
lotuliukas.gif 
Ji protinka mergaitė ir supranta, kad šventa vieta tuščia nebūna, kad būtinai atsiras, tokių laputaityčių, kurios, kol ji mokosi, užims jos vietą ir šildys ar šildysis  tongue.gif  lotuliukas.gif
Pala...  Žanės su Prancuzyte kitoje temoje nebus... g.gif  lotuliukas.gif

būsiu
jau ruošiaus rašyt, kad lapė snapė tampo tigrą už ūsų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik, Daiva, aš ir pagalvojau, kad man reik prie Emeto smile.gif Nes prie jo lyg dar negulėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:31)
Kaip tik, Daiva, aš ir pagalvojau, kad man reik prie Emeto smile.gif Nes prie jo lyg dar negulėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif
Ką myli, tai pabaigai pasilieki doh.gif biggrin.gif ...visus išbandyti norėjai ar Žanės išsiganadai? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Daiva, aš ne Žanės išsigandau, mano sekretorė kažko „užlagina“ šiek tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai taip va pavėluotai į viską ir reaguoju biggrin.gif
Atsakyti