Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Uoga, o kodel katina pavadinot Petru? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 15, 10:14)

Summit uždėjo savo kietą ranką ax.gif
Atsakyti
Labs ryts ax.gif
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 08:23)
100 % sutinku  drinks_cheers.gif Aš irgi Šveicarija!!!

Bepigu but Sveicarija, kai taves nieks nekibina..Pora taikliu fraziu ir galiu USA is taves padaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 09:23)
TIESA!!! Naujos fotkės  wub.gif  wub.gif Nors man kai kur atrodė, kad ten Kristen dublerė  ax.gif

Kur? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 10:43)
Labs ryts ax.gif

Bepigu but Sveicarija, kai taves nieks nekibina..Pora taikliu fraziu ir galiu USA is taves padaryt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Šiandien ryte norėjau tokį sveikinimą skelt...
Labas rytas Šveicarijos, Arti, Laputaityte, Juodre, Uzsispyrele27, Prancuzyte ir Japoniene 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 lapkričio 2010 - 09:51
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 15, 09:39)
Uoga, o kodel katina pavadinot Petru?  biggrin.gif

Gimdienio proga gavau mažytę katytę dovanų doh.gif Per Petrines. Dėl to tą katytę ir pavadinom Petru. Tada katytei ėmė ir užaugo kiaušiukai doh.gif doh.gif Tapo tikru PETRU lotuliukas.gif Galiausiai tuos kiaušiukus teko utilizuot ir tapo tiesiog ono Petru smile.gif Štai tokia ta istorija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 09:43)
Bepigu but Sveicarija, kai taves nieks nekibina..Pora taikliu fraziu ir galiu USA is taves padaryt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 09:46)

kažkurios su maudymke. Ta repeticine.. Bet tai gal dėl plaukų suimtų, dėl nuogumo doh.gif Esu tikra, kad galiu šiuo klausimu nusišnekėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 10:50)
kažkurios su maudymke. Ta repeticine.. Bet tai gal dėl plaukų suimtų, dėl nuogumo  doh.gif Esu tikra, kad galiu šiuo klausimu nusišnekėt  4u.gif

Ten vienos foto iš filmavimo, o kitos Roberto ir Kristen laisvalaikio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 10:50)
kažkurios su maudymke. Ta repeticine.. Bet tai gal dėl plaukų suimtų, dėl nuogumo  doh.gif Esu tikra, kad galiu šiuo klausimu nusišnekėt  4u.gif

Siaip cia nebuvo nei vienos repeticiju foto nuo krioklio... doh.gif Kur Kristen su suristais plaukais ir leva maudymke - tai ju privatus laikas, laisvalaikis, abu su Robke duksta vandenyje... ax.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27 lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Vos ne kartu.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir seip smile.gif dublere papyngesne nei Kristen ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 09:46)

Labas rytas ir tau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 15 lapkričio 2010 - 09:59
Kas nauja tema kurs? g.gif
Atsakyti