Uoga, o kodel katina pavadinot Petru?
Labs ryts
Bepigu but Sveicarija, kai taves nieks nekibina..Pora taikliu fraziu ir galiu USA is taves padaryt
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 08:23)
100 % sutinku Aš irgi Šveicarija!!!
Bepigu but Sveicarija, kai taves nieks nekibina..Pora taikliu fraziu ir galiu USA is taves padaryt
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 09:23)
TIESA!!! Naujos fotkės Nors man kai kur atrodė, kad ten Kristen dublerė
Kur?
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 10:43)
Labs ryts
Šiandien ryte norėjau tokį sveikinimą skelt...
Labas rytas Šveicarijos, Arti, Laputaityte, Juodre, Uzsispyrele27, Prancuzyte ir Japoniene
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 15, 09:39)
Uoga, o kodel katina pavadinot Petru?
Gimdienio proga gavau mažytę katytę dovanų Per Petrines. Dėl to tą katytę ir pavadinom Petru. Tada katytei ėmė ir užaugo kiaušiukai Tapo tikru PETRU Galiausiai tuos kiaušiukus teko utilizuot ir tapo tiesiog ono Petru Štai tokia ta istorija
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 09:43)
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 09:46)
Kur?
kažkurios su maudymke. Ta repeticine.. Bet tai gal dėl plaukų suimtų, dėl nuogumo Esu tikra, kad galiu šiuo klausimu nusišnekėt
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 10:50)
kažkurios su maudymke. Ta repeticine.. Bet tai gal dėl plaukų suimtų, dėl nuogumo Esu tikra, kad galiu šiuo klausimu nusišnekėt
Ten vienos foto iš filmavimo, o kitos Roberto ir Kristen laisvalaikio...
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 10:50)
Siaip cia nebuvo nei vienos repeticiju foto nuo krioklio... Kur Kristen su suristais plaukais ir leva maudymke - tai ju privatus laikas, laisvalaikis, abu su Robke duksta vandenyje...
ir seip dublere papyngesne nei Kristen