Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 14, 21:40)
ar ne killing me soflty?
Papildyta:
o grupė - The Fugees.

šiaip šią dainą daug kas dainuoja, bet jų versija man labiausiai graži. ir klipe tikrai su mocu užsimuša. bet va klipo youtubėj jų originalaus nėra.

nea, ten motiera mulate dainyoja, as maniau, kad Whitney houston, bet nei klipo nei dainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 14, 22:27)
nea, ten motiera mulate dainyoja, as maniau, kad Whitney houston, bet nei klipo nei dainos  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Aš vat ir pradėjau vest į youtube doh.gif Kol susivokiau, kad čia ne dainininkės vardas su pavarde doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ir dar klipe ji ant scenos su balta suknele ir vienam man sone iskirtpa skyle ir ant juosmens auksine grandinele doh.gif
Myliu RobSten 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nepamirsot? biggrin.gif
Kosmanaftikiene, butu lengviau, jei nors keleta zodziu prisimintum..as visada taip dainu ieskau per google..kai patinka daina isimenu keleta zodziu junginiu..
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 14, 22:50)
Sveikos, nepamirsot? biggrin.gif
Kosmanaftikiene, butu lengviau, jei nors keleta zodziu prisimintum..as visada taip dainu ieskau per google..kai patinka daina isimenu keleta zodziu junginiu..

visa klipa pries akis matau, nei vieno sakynuko ar zodziu junginio, seip buvau isitikinus kad Whitney dainuoja, bet youtubej nera nieko pamasaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 14, 21:57)
visa klipa pries akis matau, nei vieno sakynuko ar zodziu junginio, seip buvau isitikinus kad Whitney dainuoja, bet youtubej nera nieko pamasaus doh.gif

Na va..o as kai muzikos kanalu neziuriu paskutiniu metu, tai net neisivaizduoju apie kokia daina tu cia ax.gif Bet yra speciali dainu spejimo tema..uzklausei ten?
Atsakyti
kas iesko tas randa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=p2Rch6WvPJE
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Tik pasisveikinu smile.gif Neskaičiau, ko pripezėjot dar. Ryt. Pas mane sūnaus šventės maratonas doh.gif doh.gif Sunku doh.gif
Iki ryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 14, 22:00)

aaa..sita "senute" biggrin.gif kaip radai? pagal ka ieskojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 14, 21:07)
mergos kriepiuos i jus pagalbos, gal kas zinot kas dainuoja daina, bet pavadinimo nezianu ir daininkes, o klipas tai negras toks grazus su motociklu uzsimusa, o ji dainuoja ir atsimindineja kaip jie duse, kaip zaidzia, kai baseine kartu. padekit gal kas zinot doh.gif

http://www.youtube.c...h?v=tEnitdvaP9Q 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 14, 22:00)

thumbup.gif thumbup.gif nereali daina!
Atsakyti