Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 14, 15:23)
Vienoje foto jis labai gerai matosi.

Vieni galvoja, kad vede, kiti - susizadeje, dar kiti - tiesiog tai simbolis.

Man asmeniškai atrodo kad simbolis g.gif Nors velnias žino kaip ten iš tikro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 14, 15:21)
Aš atsilikus, tai paklausiu. Jie vis dar galvoja, kad jie susituokę ir ieško to žiedelio ant kurio yra "Rob" parašyta? g.gif Ar jau koks kitas yra g.gif

Na ir visai tu neatsilikus.... biggrin.gif
Tas pats vis tas pats ....
Niekas nieko nezino, teoriju ivairiausiu, bet visi fanai sutaria del vieno. Kristen jis yra labai svarbus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 14, 15:24)
doh.gif Aš tai tokių dalykų nepamenu, buvo Kristen su tokiu džemperiu, ar nebuvo kada apsirengus...Pažiūriu foto ir pamirštu kas ir kaip apsirengę... rolleyes.gif

Tai ir as ne viska pastebiu ir neanalizuoju, tam laiko neturiu doh.gif Bet amerikieciai, rusai dar ne tiek atranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 15:26)
Na ir visai tu neatsilikus.... biggrin.gif
Tas pats vis tas pats ....
Niekas nieko nezino, teoriju ivairiausiu, bet visi fanai sutaria del vieno. Kristen jis yra labai svarbus. biggrin.gif

Aš tai forumų neskaitau blush2.gif Aš juk su anglų susipykus blush2.gif

Buvau pradėjusi mokytis, dukart, bet labai nuobodžiai mokė, tai mečiau doh.gif Reik gal kokią susirast, kuri man įdomiom temom mokytų biggrin.gif naujienas apie Robsten paskaitytumėm biggrin.gif bent jau įdomu būtų biggrin.gif gal nemesčiau taip greit biggrin.gif
Atsakyti
Sunku su ta anglu, bet nereik pyktis, o bandyt susidraugaut biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
OO kaip idomiai cia su tuo ziedeliu... pirma kart apie ji girdziu blush2.gif 4u.gif
Einu koliui ruostis.....beeeeeeeeee doh.gif visa kita geriau daryciau, nei mokinciausi biggrin.gif
Atsakyti
Laukiancioms nuotrauku...

Robertas ir Kristen gryzo i Luiziana. Tes filmavimus Boton Rouge, kurie prasideda kita savaite. Gali pasirodyti tik viena nuotrauka is oro uosto, kur matosi Roberto nugara, nes apsauga neleido niekam prie ju prieiti.

@RPattzBaby
RPattz & KStew Fan
So, Rob and Kristen are now back in Louisiana. A fan saw them but said security was tight.

@lasagarobsten
lasagarobsten
Ill post the pic when I get home but don't be to excited...it's just his back getting into the car (via T_Mauricexo )

Papildyta:
Video, Robertas ir Kristen oro uoste Brazilijoje

http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
uh, kiek prikalbejot, vos perskaiciau.
Prisimenu tik ta merga su didelia (.)(.) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 14, 19:11)
uh, kiek prikalbejot, vos perskaiciau.
Prisimenu tik ta merga su didelia (.)(.) laugh.gif

Nu tie speju tai visom uzkliuvo, nes atrode tai striosnai...
O ziedelis galetu kazka daugiau reiksti... Kaip noreciau, kad jie butu slaptai apsivede wub.gif , nors tuo visiskai netikiu... Man jie abu atrodo pakankamai protingi, kad nelektu tokio amziaus prie altoriaus...
O kaip jus spejate tuos visus uzsienietiskus forumus perskaityti? As ir sita kartais vooos iveikiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 14 lapkričio 2010 - 18:18
Lyg nebuvo dar tokių smile.gif

user posted image

user posted image

Yra dar pora, bet jau tokios išsilieję, kad nieko neina suprast...
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Seimyna namuose visa, tai as cia trumpam...netampau liuto uz usu taip sakant biggrin.gif
Uzsispyrele27, dekui uz info 4u.gif
Video, tai labai patiko...Robertas taip sex piestuka i burniuke isikiso ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Del to piestuko tikra teisybe bigsmile.gif
Atsakyti