Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labutis 4u.gif
Ačiū už foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip gera buvo naujų pamatyti wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(donata222 @ 2010 11 14, 14:38)
Sveikos  4u.gif
Nu tos krūtinė tai  blink.gif  doh.gif  Bent tame bloge, kur aš skaitau, tai oj kaip fanai iš jos išsityčiojo  biggrin.gif
Prabalsuojam už Robertą čia. Reikia ant to raudono paspaust  biggrin.gif

Prabalsavau bigsmile.gif
Nu jo, krūtinė ir man užkliuvo žiauriai doh.gif Kurgi nesityčios, jei tie buferiai jos jau gatavi iškrist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Irgi man Lola Ferari hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 14, 14:32)
O neturėjo jie jau kur nors nusileist? g.gif Nejau fanai nepasitiks ir foto nebus? g.gif

QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 14, 14:36)
Manau tikrai turetu pasirodyti nauju foto  rolleyes.gif kaip gi be ju. bigsmile.gif
Pati net neisjungiu vieno internetinio puslapio kur krauna visas naujienas apie juos  smile.gif vis tikrinu  biggrin.gif

Tarpine stotele Hiustonas. Amerikoje dar tik visi bunda, jei bus foto, tai siek tiek veliau.

Be to, turetu dar islysti pikantisku foto is ju maudyniu - nera kaip jie islipa is vandens ir pan. Zodziu, ir vel visi laukia ax.gif

Nors as jau oro uosto nuotraukose pamaciau, ka norejau pamatyti ir ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 14, 15:06)
Tarpine stotele Hiustonas. Amerikoje dar tik visi bunda, jei bus foto, tai siek tiek veliau.

Be to, turetu dar islysti pikantisku foto is ju maudyniu - nera kaip jie islipa is vandens ir pan. Zodziu, ir vel visi laukia  ax.gif

Nors as jau oro uosto nuotraukose pamaciau, ka norejau pamatyti ir ramu  smile.gif

O ką tu norėjai jose įžvelgt g.gif Apšviesk 4u.gif
Atsakyti
Taip taip... g.gif netveriu smalsumu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Nu tai mergickos, ypac tos, kurios uzsienio forumuose sedit, nejau nezinot, kad fanai kiekvienakart iesko ziedelio ant Kristen pirselio mirksiukas.gif smile.gif
Uzsispyrele27, kaip supratau, matei, nes labai jau jis vienoje foto matesi.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 14 lapkričio 2010 - 14:20
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 14, 15:10)
O ką tu norėjai jose įžvelgt g.gif Apšviesk 4u.gif

QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 14, 15:13)
Taip taip...  g.gif  netveriu smalsumu  bigsmile.gif  ax.gif

Robo dzemperis - su juo Kristen gryzo is LA, kai skrido viena i Boton Rouge ir buvo uzfiksuota oro uoste.

Jie abu neslepe oro uoste, kad kartu - Kristen ranka ant Roberto peties, plius fanu pasakojimai - Kristen guli ir remiasi i Roberta, jis ja apkabines.

Ir jos ziedas vel vietoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 15:18)
Nu tai mergickos, ypac tos, kurios uzsienio forumuose sedit, nejau nezinot, kad fanai  kiekvienakart iesko ziedelio ant Kristen pirselio  mirksiukas.gif  smile.gif
Uzsispyrele27, kaip supratau, matei, nes labai jau jis vienoje foto matesi.... biggrin.gif

Maciau... ax.gif ir spec jo ieskojau biggrin.gif
Jis kazkuo svarbus... ax.gif nes ji su juo niekur nesiskiria..
Atsakyti
Na ziedelis ir man iskart krito i aki, bet greit as ji pamirsau doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif

Jeigu Robas dovanojo, tai ir yra svarbus... bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 14 lapkričio 2010 - 14:22
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 15:18)
Nu tai mergickos, ypac tos, kurios uzsienio forumuose sedit, nejau nezinot, kad fanai  kiekvienakart iesko ziedelio ant Kristen pirselio  mirksiukas.gif  smile.gif

Peržiūrėjau foto, nieko nemačiau biggrin.gif ir nei vienoj man nieko nesimatė biggrin.gif

Aš atsilikus, tai paklausiu. Jie vis dar galvoja, kad jie susituokę ir ieško to žiedelio ant kurio yra "Rob" parašyta? g.gif Ar jau koks kitas yra g.gif
Papildyta:
Ok, jau Daivos foto ir pamačiau tą žiedą smile.gif Galvojau, kad jau koks kitas atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Man va šita foto mieliausia iš oro uosto wub.gif

user posted image
Atsakyti
Nea, manau bis dar tas pats, nes pas Roba jokio ziedo dar nieks nemate ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 14, 15:21)
Peržiūrėjau foto, nieko nemačiau biggrin.gif ir nei vienoj man nieko nesimatė biggrin.gif

Aš atsilikus, tai paklausiu. Jie vis dar galvoja, kad jie susituokę ir ieško to žiedelio ant kurio yra "Rob" parašyta? g.gif Ar jau koks kitas yra g.gif

Vienoje foto jis labai gerai matosi.

Vieni galvoja, kad vede, kiti - susizadeje, dar kiti - tiesiog tai simbolis.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 14, 15:21)
Robo dzemperis - su juo Kristen gryzo is LA, kai skrido viena i Boton Rouge ir buvo uzfiksuota oro uoste.

Jie abu neslepe oro uoste, kad kartu - Kristen ranka ant Roberto peties, plius fanu pasakojimai - Kristen guli ir remiasi i Roberta, jis ja apkabines.

Ir jos ziedas vel vietoje  smile.gif
Papildyta:
Maciau...  ax.gif  ir spec jo ieskojau  biggrin.gif
Jis kazkuo svarbus...  ax.gif nes ji su juo niekur nesiskiria..

doh.gif Aš tai tokių dalykų nepamenu, buvo Kristen su tokiu džemperiu, ar nebuvo kada apsirengus...Pažiūriu foto ir pamirštu kas ir kaip apsirengę... rolleyes.gif
Atsakyti