Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Uzsispyrele27, o as galvojau, kad viena cia foto is oro uosto laukiu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 03:57)
Uzsispyrele27, o as galvojau, kad viena cia foto is oro uosto laukiu doh.gif  4u.gif

As cia netycia uzklydau... doh.gif sapnuodama vaikstau... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kosmanaftikiene, miško uoga,labukas 4u.gif
Miego norisi, bet vaikis nesupranta, kad vakar motina naktį prie PC praleido ax.gif
Reikia pusryčius ruošti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 14 lapkričio 2010 - 08:22
Labukas labukas mirksiukas.gif
vaje kol perskaiciau biggrin.gif
mergai nu jus cia benaktinedamos ir naujienu prikelet, teik prisiziurejau
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
toki lieva maudimuka, kaip pas Kristen uz kadro as ir turiu tik marga, bet nenesioju jo, nebent prie juros is bedos uzsidedu. biggrin.gif

Daivai, Uzsispyreliai ir Laputaitytiai uz foto
oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

Labas rytas.. nu ir priplepejot.. buvo gi sakyta nepliurpt biggrin.gif
Perskaiciau viska.. Nuotraukos wub.gif Faina, kad jie ir uz kadro artimi wub.gif
kristen maudimukai siaubingi blink.gif Dar tas kur filmavimui.. dar dar.. bet siaip, siaubo filmas doh.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 02:14)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
Timpt timpt timpt žemyn blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu ir ka ten rastum.. g.gif Pimpaliuka biggrin.gif man idomu pamatyt butu nebent biggrin.gif itokioj busenoj lotuliukas.gif o cia tai irnesakyk.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 03:41)
Robertas ir Kristen palieka Brazilija biggrin.gif

user posted image

Matos jam cia visai smagu stovet.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazu.. nakti bazarinot.. dabar miegosit puse dienos.. o kas man veikt? g.gif neidomu taip schmoll.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

ACIU UZ FOTO wub.gif thumbup.gif

Kristen uz kadro maudymke doh.gif o filmavimo visai nieko 4u.gif

Kur foto is oro uosto tai is kaires pas mergina kokie (.) (.) blush2.gif doh.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 11 14, 11:28)
Kur foto is oro uosto tai is kaires pas mergina kokie (.) (.) blush2.gif  doh.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif Kai pamačiau tą nuotrauką, tai pradžioje, net Roberto su Kristen nepstebėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Kaip miegojot? rolleyes.gif Kaip man sunku si ryta... doh.gif reik baigti naktinius sedejimus prie kompo...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 14, 11:33)
Labas rytas  ax.gif

Kaip miegojot?  rolleyes.gif Kaip man sunku si ryta...  doh.gif reik baigti naktinius sedejimus prie kompo...

Labukas 4u.gif
Kaip kaip...neilgai... mirksiukas.gif
Laputaityte, tai parpia dar.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 14 lapkričio 2010 - 10:38
bet buuuuferiaaai kokie, nuotraukoj net Kristen nepamačiau per juos lotuliukas.gif
labas rytas
jūs bent jau baliavojot, o aš vaiką supau doh.gif kas čia pasidarė, kad metė ji man miegot per naktį doh.gif
Atsakyti
blem koks cia rytas kai pachmielas nedarytas doh.gif biggrin.gif
ax.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 11 14, 10:53)
bet buuuuferiaaai kokie, nuotraukoj net Kristen nepamačiau per juos  lotuliukas.gif
labas rytas
jūs bent jau baliavojot, o aš vaiką supau  doh.gif  kas čia pasidarė, kad metė ji man miegot per naktį  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buferiai tiesa sakant uzgozia visa vaizda doh.gif baisu tokia bliuske but uzsidejus doh.gif
Kosmo hi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 14 lapkričio 2010 - 11:05