Nu laba mergos
kol perskaiciau... pindec
prisicitavau visko... bet nusprendziau nekomentint
neapsimoka...
man asmeniska visos jus fainos... visas spejau lbai pamegt..
as pati pagerus cia iliindau ..dalintis nereik.. nes bus jau za per duzo
ka cia dar......aj Uzsispyrele atsiprasyt Nikos??? pff juokauji???? aisku juokauji
nenusisnekek.. buckis :*
dar Robo ir Kristen foto..aaaaaaaaa nerealu
Daiva ir tau kiss'as
man kaip sukniai rasos... o apie vyna net pagalvot negaliu nukrato net
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 13:48)
Ko jus cia visos teisinates
Esme ne diskusijoj.. o kaikuriu zmoniu bedravime..tone ir zodziu parinkime..visai nebuvo del ko pochujintis..muilint kazkoki gala ar dar ka..juokas juokais..bet kai zmogus pradeda rautis..o kitos graziai uzsimerkia ir nieko nemato..liudna..va ka reiskia pora sugertu tauriu kartu..Perfekta ne chebroj..nu tai ja galim paauklet..o Laputai tegul sneka kas ant liezuvio..saviake gi..Vienintele Juodre neapsimeta nieko nematanti..aciu jai..
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 15:20)
Arti, asmeniskai as isizeidziau del perfektos parasymo. Ji pati svaigo del Dzeikobo / Tayloro ir mes tylejom, nieko nesakem. Nors tai tikrai jau buvo nenormalu - supainioti realu gyvenima su knyga ar filmu. Vakar - mes padurniavom, pasijuokem, atsipalaidavom ir viskas. Pati tu kartais rasai nesamones, svaiciojimus, bet mes kazkaip toleruojame tai.
Sutinku, kad kai kurioms reiketu pasimokyti tolerancijos, atkreipti demesi ir i kitus, bet tai jau spresti kiekvienam asmeniskai.
Ir galu gale baigiam diskusija sia tema.
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 18:31)
Brangioji
perfekta, ar nors viename mano poste perskaitei, kad norejau susapnuoti vampyra, Edvarda, Roberta? Kartais skaityk ne tik megstamu zmoniu postus... Galiu svaigti tik del Robsten ir tai puikiai jauciu ribas.
Del katino kuris uzkliuvo tau... tai galeciau atsiprasyti tik Nikos, prie kurios prisikabinau ir kvailiojau, bet ji tai puikiai suprato, bet va tau tie svaigimai uzkliuvo. Tai zinok, man irgi uzkliuvo tavo svaigimas, kaip galima pasikeisti paziurejus filma, kad net vyras klausia - kas tau nutiko. Tuomet nieko kito nematei, tik Dzeikobo veideli. Bet tikrai neuzsipuoliau, kad tai nenormalus svaigimas ir toleravau tai. O tu, nebendrauji cia, ateini ir teski visoms savo tiesa. Bet gal tau taip normalu elgtis.
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 00:52)
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 14, 01:08)
Kol Nika viską perskaitys, tai mes jau būsim į naktinę parduotuvę nubėgusios ir antrą butelį atsikimšusios