Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 19:32)
Gal visgi dar ne visi užimti g.gif Man lyg dar keli Volturiai laisvi, visi Belos klasiokai neužimti, Belos tėtis dar laisvas biggrin.gif O vilkų kiek laisvų laksto biggrin.gif
Papildyta:
Pasitaisiau juk smile.gif Kol tu dar rašei mirksiukas.gif

ai ka as ten fantazuosiu apie teti lotuliukas.gif vienas vilkas, kuris man buvo simpatiskas irgi kazkurios uzimtas, plius minus taip, o as jau noreciau kad mano butu visai visas biggrin.gif vienzo problema ta, kad man patinka visada tie, kurie jau uzimti.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai kad as prie Robsten gerbeju... bigsmile.gif tai nereik galvot kas uzimta kas ne. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 13 lapkričio 2010 - 19:36
QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 13, 20:35)
Gerai kad as prie Robsten gerbeju...  bigsmile.gif tai nereik galvot kas uzimta kas ne.  doh.gif  bigsmile.gif

Kristen uzimta... Ja jau trys dalinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 13, 19:35)
Gerai kad as prie Robsten gerbeju...  bigsmile.gif tai nereik galvot kas uzimta kas ne.  doh.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif tai situos ir as gerbiu.. wub.gif juos du, keturiuos asmeniuos, tiksliau taip butu! wub.gif
Atsakyti
panasiai kaip du viename biggrin.gif bet kai yra pora, manau dalybos negalioja blush2.gif visos mylim ir gerbiam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 13 lapkričio 2010 - 19:39
QUOTE(Bellana @ 2010 11 13, 20:33)
ai ka as ten fantazuosiu apie teti  lotuliukas.gif vienas vilkas, kuris man buvo simpatiskas irgi kazkurios uzimtas, plius minus taip, o as jau noreciau kad mano butu visai visas biggrin.gif vienzo problema ta, kad man patinka visada tie, kurie jau uzimti....  doh.gif  lotuliukas.gif

Tu apie Embrį čia? Kiowa Gordon?

Tai žinok jis man irgi gražus biggrin.gif

Bet oficialiai į jį nieks teisių dar nepareiškė, tad kad griebk biggrin.gif nes vėliau ir jo gali nebegaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 19:42)
Tu apie Embrį čia? Kiowa Gordon?

Tai žinok jis man irgi gražus biggrin.gif

Bet oficialiai į jį nieks teisių dar nepareiškė, tad kad griebk biggrin.gif nes vėliau ir jo gali nebegaut biggrin.gif

jo jo apie ta pati.. bet kad blogiausia tas, kad apie ji jokiu naujienu, einant googlint ten foto graziu neismeta, tai kam toks reikalingas g.gif o ir poto kaip ji mylet, jei jis nesoks pries ta didyji Sema ir negins Kallenu.. schmoll.gif nu cia reikia man dar pagalvot... gal ji ir palykt tik, kaip grazu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 20:29)
schmoll.gif
Visi sustingę laukime biggrin.gif

Sudukas.. nu laukiam rolleyes.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 20:32)
Pasitaisiau juk smile.gif

tvarka drinks_cheers.gif

QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 13, 20:35)

Ir as prie Robsten.. bet dar ir Karlaila esu nusigriebus.. biggrin.gif Forumo seniu preregatyva biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

kokia grazuole!! wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ties1 sakant, man Ešlė nėra gražuolė. Nėra ji negraži, tiesiog tokių dirbtinių gražuolių yra daug, ir jos visos yra vienodos 4u.gif
Atsakyti
Jau kol perskaiciau doh.gif kiek priplepejote. Man tai kur nuotraukose rodo tipo Ropkes raumenis , tai as galvoju kad ten jo dubleris g.gif. O Esle man labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 20:37)
Kristen uzimta... Ja jau trys dalinasi  ax.gif

drinks_cheers.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti