Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif
Smagu, kad vis nuotraukų iš filmavimo aikštelės atsiranda thumbup.gif Ir Robas rimtai išgražėjęs biggrin.gif O Kellanas man jau nelabai, per daug pas jį tų raumenų jau g.gif
Ohoho kokios čia diskusijos g.gif Na nesipykit, juk ne dėl to čia plepam 4u.gif
Dėl Roberto ir Kristen, tai jei kokių foto pasirodytų, tai ir mane nustebintų ( ir nudžiugintų biggrin.gif ), nes na jie ne iš tų, kur savo jausmus visiems demonstruoja.
Atsakyti
To Daiva ir uzsispyrele (jei neklystu, ji berods rase apie mano svaigimus Taylorui)
Nu, merginos, gal ir guodziausi tada bet as bent jau daiktus vadinau tikrais vardais, o kaip pavadinti tai kad jus sakot jog mylit savo vyrus o einat miegot su viena mintimi susapnuot vampyra, na argi tai normalu g.gif bet pripaisot kaip bajeri ir dabar turbut pasakysit, kad juokaujat sitaip lotuliukas.gif tiek to, man tas pats, bet nereikia apsimesti cielkomis, juk yra kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfekta: 13 lapkričio 2010 - 18:23
QUOTE(perfekta @ 2010 11 13, 19:22)
To Daiva ir uzsispyrele (jei neklystu, ji berods rase apie mano svaigimus Taylorui)
Nu, merginos, gal ir guodziausi tada bet as bent jau daiktus vadinau tikrais vardais, o kaip pavadinti tai kad jus sakot jog mylit savo vyrus o einat miegot su viena mintimi susapnuot vampyra, na argi tai normalu g.gif bet pripaisot kaip bajeri ir dabar turbut pasakysit, kad juokaujat sitaip lotuliukas.gif tiek to, man tas pats, bet nereikia apsimesti cielkomis, juk yra kaip yra mirksiukas.gif

Brangioji perfekta, ar nors viename mano poste perskaitei, kad norejau susapnuoti vampyra, Edvarda, Roberta? Kartais skaityk ne tik megstamu zmoniu postus... Galiu svaigti tik del Robsten ir tai puikiai jauciu ribas.

Del katino kuris uzkliuvo tau... tai galeciau atsiprasyti tik Nikos, prie kurios prisikabinau ir kvailiojau, bet ji tai puikiai suprato, bet va tau tie svaigimai uzkliuvo. Tai zinok, man irgi uzkliuvo tavo svaigimas, kaip galima pasikeisti paziurejus filma, kad net vyras klausia - kas tau nutiko. Tuomet nieko kito nematei, tik Dzeikobo veideli. Bet tikrai neuzsipuoliau, kad tai nenormalus svaigimas ir toleravau tai. O tu, nebendrauji cia, ateini ir teski visoms savo tiesa. Bet gal tau taip normalu elgtis.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 11 13, 19:22)

Nekibink manęs biggrin.gif
lotuliukas.gif tongue.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 13 lapkričio 2010 - 18:52
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 18:37)
Nekibink manęs biggrin.gif
lotuliukas.gif  tongue.gif  000054.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu tas senis tai fainas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Uzsispyrele27, aš tai noriu jį nors kartelį susapnuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 13 lapkričio 2010 - 18:45
Prabalsuojam už Kristen ir Robertą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 19:40)
Uzsispyrele27, aš tai noriu jį nors kartelį susapnuoti biggrin.gif

Sapnuok sapnuok... as leidziu... ir nemanau, kad tai nenormalu biggrin.gif
Atsakyti
rimtai cia kaip ne sestadieni, vos pora valandu nebuvau, o prisnekejot doh.gif doh.gif kad net padusau skaityti smile.gif
Atsakyti
Daiva,,,
Atsakyti
oi laukiam laukiam mes fotkyciu laukiam mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 19:55)

g.gif biggrin.gif
Atsakyti