scenos vandenyje buvo filmuojamos 1 val. nakties.
rezisierius patenkintas, kad si dalis nufilmuota.
filmavimo metu dalyvavo ir Stefa, ir labai aktyviai reiske savo nuomone
yra info, kad daugelis is filmavimo grupes (dizaineriai, grimeriai ir asistentai)jau isvyko is Brazilijos.
Filmavimai Brazilijoj baigti ir aktoriai sian ilsysi pries kelione I JAV.
RobSten isskrenda rytoj, o Prodiuseris su Stefa lieka iki pirmadienio, kad nufilmuoti panoraminius vaizdus
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 17:25)
scenos vandenyje buvo filmuojamos 1 val. nakties.
yra info, kad daugelis is filmavimo grupes (dizaineriai, grimeriai ir asistentai)jau isvyko is Brazilijos.
RobSten isskrenda rytoj, o Prodiuseris su Stefa lieka iki pirmadienio, kad nufilmuoti panoraminius vaizdus
as ir nesenai perskaiciau..ir dar skaiciau,kad tie isvaziave juosta issiveze ar kazkas panasaus.
Katinas isdavikas!
Arti, dekui uz Pattinsoniskai Kuleniskus namus! bo iki galo nezinau tose foto Brazilijoje ar kaip ponai Kallenai, ar kaip Pattinsonu seima buciuojasi
Balsavau uz abi.. ir filmo meile grazi, ir realybes.. tie slapukavimai, prisilietimai medaus iduoda
kosmanaftikiene na ir grazuole ikelei, kokia ji grazi!
Balsavau uz abi.. ir filmo meile grazi, ir realybes.. tie slapukavimai, prisilietimai medaus iduoda
kosmanaftikiene na ir grazuole ikelei, kokia ji grazi!
Ir dar vienas dalykas..kad i stefos nuomone buvo kreipiamas demesis,na ir rezisierius dziaugies,nes vis delto tai jos kurinys ir panasiai..na bet tai tik skaiciau
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 16:08)
Gal reik style paerzint ir užsiimt vietą prie James
Kaip aš tavo postą praleidau
Tai vieta tarp Roberto ir Kristen laisva
Jau užimta...aš ten priguliau...rojus
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 15:52)
pasaka, ne merga! laukiu nesulaukiu kada ji su tuo pacanioku issiskirs, ir susiras koki rimtesni, kaip mano mociute pasakytu "bajevesni"
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 12, 16:54)
Kaip aš tavo postą praleidau
ei pasislink biskiuka as ir noriu