Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ale koks žaviai konfliktiškas savaitgalis ir tema ne savaitgališkai pilna. biggrin.gif
Aš va dar ir su saviškiu susikabinau bigsmile.gif , gal tikrai čia žvaigždės įtakoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 13, 16:30)
Eina sau..  bigsmile.gif  Laukiam  smile.gif
Arti.. nemano reikalas.. nesigilinau labai ko jus ten susiemet.. bet pasisakysiu ..pati visada kalbi ir juokauji grubiai.. gal ne visiem priimtinai.. Man pvz.. giliai px.. as pati kartais megztu paposlint.. ir siaip.. O Laputaitytė apskritai ramiakas.. ir ner cia ko pykt.. mirksiukas.gif

Ok ok..baigiam smile.gif O, kad Laputai ramiakas tai nepatikesiu, kol pati nepamatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o galit dar pasibart ar santykius pasiaiškint mirksiukas.gif biggrin.gif
Šiandien iki vakaro ir rytojaus dieną. Man PMS, tai taip galėčiau čia išsikrauti, nereikėtų namiškių šokdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 16:37)
Merginos, o galit dar pasibart ar santykius pasiaiškint mirksiukas.gif  biggrin.gif
Šiandien iki vakaro ir rytojaus dieną. Man PMS, tai taip galėčiau čia išsikrauti, nereikėtų namiškių šokdinti biggrin.gif

Nu va o aš nespėjau jau išsikroviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 16:33)
Jei tau toliau patinka plėst  - Arti jaučiasi nuskriausta, tai gal imk ir parašyk AŽ. Nes man jau juokinga skaityti, kai tu čia penktas puslapis jautiesi vargšiuke nuskriausta doh.gif
Ir vieną kart atsakyk, ką aš įžeidžiau? Arti - žmogų ar Art - personažą?

Jei personažą, tai man žinok tikrai px. O tavęs kaip žmogaus aš net nesiekiu ir nenoriu įžeit. Kodėl? Nes aš tavęs nepažįstu. Asmeniškumų galima ieškot tarp realiai pažįstamų žmonių.
O jei kaip žmogų, tada apsispręsk - kas tu šioj temoj? Nes nuolat primeni, kad tavo personažas, būtent personažas, imituoja ligą. Ir tavo personažas yra visai kitoks nei gyvenime. Tai ko tada tas personažas negali apsiramint? Nes Arti - žmogus jau pasireiškė?
Papildyta:
Laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir kodėl ne į temą g.gif Sakyčiau net labai į temą mirksiukas.gif

Nenoriu plestis, noriu santykius issiaiskint biggrin.gif Ka man jauti? wub.gif Kaip seniai ir kaip stiprai? wub.gif

As dar tik penktas puslapis..jus vakar visus 10 apie Petra priraset..turetum but pripratus prie tokiu apimciu.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 lapkričio 2010 - 16:44
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 17:35)
Ok ok..baigiam smile.gif O, kad Laputai ramiakas tai nepatikesiu, kol pati nepamatysiu lotuliukas.gif

Patikek mirksiukas.gif

Nu kas naujienu kokiu mestels bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 17:41)
Nenoriu plestis, nori santykius issiaiskint biggrin.gif Ka man jauti? wub.gif Kaip seniai ir kaip stiprai? wub.gif

Ačiū Dievui 4u.gif
Dar dar dar..Laputaityte, pasiaiškink...ir geitai, bo man jau pyktis kyla kyla...Japoniene, duok kočėlą, nes jei Laputaitytė neatsakys, eisiu savo vyrą vanot gun_bandana.gif biggrin.gif
Ir jokių AŽ, tik čia.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 13 lapkričio 2010 - 16:48
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 17:37)
Merginos, o galit dar pasibart ar santykius pasiaiškint mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai tu aiškinkis su Arti bigsmile.gif nes aš nesijaučiu nei auka, nei kalta lotuliukas.gif O skaityt jau pabodo visus svaičiojimus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 17:46)
Ačiū Dievui 4u.gif
Dar dar dar..Laputaityte, pasiaiškink...ir geitai, bo man jau pyktis kyla kyla...Japoniene, duok kočėlą, nes jei Laputaitytė neatsakys, eisiu savo vyrą vanot gun_bandana.gif  biggrin.gif

Žinai kartais geriau atsitraukt, laiku, duot kelią..Ir taip jaučiu, kad per ilgai neleidau jai eit keliu... cool.gif
Tikrai nebežadu aš čia su kažkuo, neaišku kuo, ginčytis, kai ginčas neturi prasmės smile.gif

Vargšas tavo vyras lotuliukas.gif Geriau aš jausiuosi kalta, kad tu jį aptalžei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 17:49)
Vargšas tavo vyras lotuliukas.gif Geriau aš jausiuosi kalta, kad tu jį aptalžei blush2.gif

doh.gif doh.gif Nu vyre, tau kaput... gun_rifle.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 17:51)
doh.gif  doh.gif  Nu vyre, tau kaput... gun_rifle.gif  biggrin.gif

Siautėja ji lotuliukas.gif Nerimsta smile.gif

Žiūrėk, nenori eit paieškot naujienų apie balandėlius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 16:46)
Ačiū Dievui 4u.gif
Dar dar dar..Laputaityte, pasiaiškink...ir geitai, bo man jau pyktis kyla kyla...Japoniene, duok kočėlą, nes jei Laputaitytė neatsakys, eisiu savo vyrą vanot gun_bandana.gif  biggrin.gif
Ir jokių AŽ, tik čia.... biggrin.gif  biggrin.gif

Imk dėl švento reikalo negaila biggrin.gif . Maniškis va telefonu bandė gerintis NEPASIDAVIAU.

O Laputaitytė vistiek keraso papili tardama konflikto pabaigos žodį. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Momentas uz kadro...

user posted image
Atsakyti