Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 16:24)
Jau gal pabaigsit linskniuot kaip Laputaitytė įkando Arti. Ar tai tema verta dar dešimties puslapių? g.gif

Aš šia tema nieko nesakysiu, nes nematau prasmės.

O tau Emeto nuotraukos įspūdžio nepaliko, kad tu dar skaitinėji postus g.gif biggrin.gif
Aš pati vos vos sugebėjau atplėšti nuo jo akis... wub.gif biggrin.gif
Džiaukis juo, kol "Rūta" neatėjo biggrin.gif mirksiukas.gif , nes ta tai be ceremonijų...griebia jį visais pavidalais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 16:32)
O tau Emeto nuotraukos įspūdžio nepaliko, kad tu dar skaitinėji postus g.gif  biggrin.gif
Aš pati vos vos sugebėjau atplėšti nuo jo akis... wub.gif  biggrin.gif
Džiaukis juo, kol "Rūta" neatėjo biggrin.gif  mirksiukas.gif , nes ta tai be ceremonijų...griebia jį visais pavidalais lotuliukas.gif

Paliko, paliko wub.gif nuotraukuose labai gražus wub.gif

O paskaitinėt, juk reikia smile.gif Juk tokia tema cool.gif Nereik atsilikt nuo to, kas ir kaip ir ką supranta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 14:11)
Bet kaip Robke padirbejo sporto salej... grazu ziuret  ax.gif 

user posted image

ale vat nesuprast..tarsi tikrai pasikeites,o is kitos puses lyg ir buvo toks anksciau g.gif

Tarp kitko,skaiciau toki ale straipsni,jog "Kristen kojas gana daznai matom,o ir tai ka jin bedevetu vistiek bus hot smile.gif Robo tik "Remeber me" matem ir tai labai seniai..O BD to gerio bus gana daug,tad paskutine dalys tikrai jau pati seksualiausia dalys is visu sagu biggrin.gif " Nors tai ir be to aisku biggrin.gif

biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 15:20)
Pati tu kartais rasai nesamones, svaiciojimus, bet mes kazkaip toleruojame tai.
Sutinku, kad kai kurioms reiketu pasimokyti tolerancijos, atkreipti demesi ir i kitus, bet tai jau spresti kiekvienam asmeniskai.
Ir galu gale baigiam diskusija sia tema.

Pasakei naujiena lotuliukas.gif O kas sake, kad as netoleruoju? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 11 13, 16:32)
Del pirmo teiginio pritariu, del antro, tai tikrai deja ne tavo jegoms tongue.gif  biggrin.gif

Oi perfekta perfekta doh.gif lotuliukas.gif
Viską reikia skaityti, jei rašinėti nusprendei mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 13 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 15:44)
Oi perfekta perfekta doh.gif
Viską reikia skaityti, jei  rašinėti nusprendei mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai jau tikrai..ginu ja nuo auklejanciu, o ji.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 16:43)
Pasakei naujiena  lotuliukas.gif  O kas sake, kad as netoleruoju? doh.gif

As kalbejau apie perfekta ne apie tave. Tu jai pritarei, kad tikrai kalbejom nesamones ir ji gali taip rasyti. Tavo nuomone mes ja klaidingai uzsipuoleme, mano nuomone - ne.
Atsakyti
Vesta aciu mirksiukas.gif
ok mergai iki vakaro, einu namo ruostis mirksiukas.gif , o paskui i svecius doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 16:47)
Tai jau tikrai..ginu ja nuo auklejanciu, o ji.. lotuliukas.gif

Va ir gavai pamoką...negink kaltų, nuo teisingų kaltinimų, nes pati gausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 13, 17:49)
Vesta aciu mirksiukas.gif
ok mergai iki vakaro, einu namo ruostis mirksiukas.gif , o paskui i svecius doh.gif  doh.gif

na va,perskaiciau.. ax.gif

ir pamirsau paminet,kosma.. avataras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 15:47)
As kalbejau apie perfekta ne apie tave. Tu jai pritarei, kad tikrai kalbejom nesamones ir ji gali taip rasyti. Tavo nuomone mes ja klaidingai uzsipuoleme, mano nuomone - ne.

Nu matai pas ja nebuvo nei "px" nei "apie muila".. biggrin.gif tai man ta kritika labai jau svelni pasirode... lotuliukas.gif Nu ir dar karta sakau nu kartais tos musu kalbos tikrai "priciuozusios"..o kitam is salies atrodo labiau priciuozusios nei mums paciom lotuliukas.gif Aisku Perfekta sakydama tai turejo savu tikslu..ir matau, kad pasieke..
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 15:50)
Va ir gavai pamoką...negink kaltų, nuo teisingų kaltinimų, nes pati gausi lotuliukas.gif

Bet nepasimokiau tongue.gif
Pasitaikius grebliui lipsiu ant jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 lapkričio 2010 - 16:02
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 15:24)
Aš šia tema nieko nesakysiu, nes nematau prasmės.

Vo teisngas požiūris.

QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 15:25)
Nepadiktavau taisykliu kitus izeidineti..Nereikia visko po "bajeriu" slepti..jei zmogus nenori izeisti, bet izeidzia..kitam poste paraso, kad tai nesusipratimas..bent jau as taip darau..Is Laputaitytes reakciju matyti, kad to ir sieke....cia jau keliu temu tendencija.."ieskoti kabliuku"..
O del Perfektos..taigi jos toks stilius..pasirodyti kas kelinta tema.. lotuliukas.gif cia tik sutapimas, kad ji pasirode ir rado tema pasisakyti biggrin.gif

Art tu tik nesupyk bet ar tau ne PMS? Kažkaip labai jau jautri tu .... ar čia tas 1% tavęs tikros.
Nes nu mane veža tavo bajeravimas, o dabar kažkaip ..... įsižeidei. unsure.gif

O šiaip tai ok baigiu šią temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 13 lapkričio 2010 - 16:02