Sveikos cioces.. plepumas kaip visada.. vakar puse dienos nepasedejau su jum.. ir stai rezultatas Eisiu skaityt kuom gyvenat
Uzbalsavau kaip ir dauguma.. us 3 varian.. nors jeigu 3 var. nebutu rinkciausi 1
Vaiks serga vel Tik savaite sveika pabuvo..
Drakes keliat.. neidomu.. neskaitysiu
Sita... o kodel ten dubleriai taip daznai aikstelei majacinasi..? Ko Robke su Kristen patys padaryt negali?
Laba
ir svarbiausia rimtu, protingu tonu teigia išvadas
Pancuzyte sveikatos vaikiukui
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 11:28)
Cha cha cha....mergikos...supratau...prisijuokavom ir prisisvaiguliavom ir prisisanguliavom
Dabar jau mus gydo ir į protą bando atvesti visi, kas netingi
Dabar jau mus gydo ir į protą bando atvesti visi, kas netingi
ir svarbiausia rimtu, protingu tonu teigia išvadas
Pancuzyte sveikatos vaikiukui
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 12:28)
Kosmanaftikiene, aš čia galim bendrauti
saunu
Prancuzyte tavo pupai sveikatytes, sveikit
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 13, 12:28)
Sita... o kodel ten dubleriai taip daznai aikstelei majacinasi..? Ko Robke su Kristen patys padaryt negali?
Dubleriai tik repetuoja. Pagal juos yra sustatomos kameros, apsvietimas, siuo atveju buvo isdeliotos pagalves, sachmatu lenta ir pan.
Dar dubleriai atlieka pavojingus elementus - kaip sokimas nuo krioklio ir t.t.
Visur kitur vaidina Robertas ir Kristen.
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 12:53)
Dubleriai tik repetuoja. Pagal juos yra sustatomos kameros, apsvietimas, siuo atveju buvo isdeliotos pagalves, sachmatu lenta ir pan.
Na va ir aišku...o tai mes... papai, skrandis, užpakaliukas
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 12:58)
Bet kaip Robke padirbejo sporto salej... grazu ziuret
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 13:08)
beveik liko Ag grandineles sutvarkyt, bet cia mano nemegstamiausias darbas, tai tempiu guma
vakar sugalvojau pasikeist, man jos sita foto lb lb
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 13:11)
Bet kaip Robke padirbejo sporto salej... grazu ziuret
Bet ką meilė daro ...aš ir šiaip žiūrėjau ir teip...nu matau Robertą...matau, kad gražus (man jis visada ir visoks gražus)...matau, kiek leidžia ta blanki foto...bet jau jo padidėjusių raumenų nu neįžiūriu
Arti, tark žodelį
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 13, 13:16)
Bet ką meilė daro ...aš ir šiaip žiūrėjau ir teip...nu matau Robertą...matau, kad gražus (man jis visada ir visoks gražus)...matau, kiek leidžia ta blanki foto...bet jau jo padidėjusių raumenų nu neįžiūriu
A tau su regejimu prastai? Eik pasiimk padidinamaji stikla ir dar karta mars nuotrauku tyrinet
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 13, 13:19)
A tau su regejimu prastai? Eik pasiimk padidinamaji stikla ir dar karta mars nuotrauku tyrinet
einu...