Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:57)

Kur tu matei, kad beprociai noretu sava valia gydytis lotuliukas.gif Silpnaprocius priverstinai gydo tongue.gif  biggrin.gif

Ir kas gi nusprendė, kad čia visi bepročiai? Tu? Nes visos linksniavo Petrą, kuris tau neįdomus bigsmile.gif O apie ką mes turėtume dabar pradėt kalbėt, kad tau būtų įdomu g.gif Tiksliau kokia tema diskutuot, kad nereikėtų muilo cool.gif

Atsakyti
Lipat mergos i tramdomuosius

user posted image

tuoj as jums hipnoze pravesiu

user posted image

Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke Robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke robke
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:00)
Ir kas gi nusprendė, kad čia visi bepročiai? Tu? Nes visos linksniavo Petrą, kuris tau neįdomus bigsmile.gif O apie ką mes turėtume dabar pradėt kalbėt, kad tau būtų įdomu g.gif Tiksliau kokia tema diskutuot, kad nereikėtų muilo cool.gif

Ir kas gi pas mus vel nusprende santykius aiskintis? biggrin.gif Ziuriu tu tik ir ieskai su kuo susipykt...prie ko prikibt ir del kokio zodzio pasiaiskint.. biggrin.gif Nei man tas Petras idomus nei neidomus ..pasakiau ka galvoju..nusikaltimas?..paskaityk, tuos 10 psl is ryto gal paciai kitaip atrodys lotuliukas.gif Ir tikrai jau ne as temas nustatineju...kalbek apie ka nori, kad ir apie Petra..o jei nori kamnors sulyst tai pasiieskok kito uzpakalio..pas mane jau uzimta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 02:20)
Ir kas gi pas mus vel nusprende santykius aiskintis? biggrin.gif  Ziuriu tu tik ir ieskai su kuo susipykt...prie ko prikibt ir del kokio zodzio pasiaiskint.. biggrin.gif Nei man tas Petras idomus nei neidomus ..pasakiau ka galvoju..nusikaltimas?..paskaityk, tuos 10 psl is ryto gal paciai kitaip atrodys lotuliukas.gif Ir tikrai jau ne as temas nustatineju...kalbek apie ka nori, kad ir apie Petra..o jei nori kamnors sulyst tai pasiieskok kito uzpakalio..pas mane jau uzimta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Net žodžių neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:20)
Ir kas gi pas mus vel nusprende santykius aiskintis? biggrin.gif  Ziuriu tu tik ir ieskai su kuo susipykt...prie ko prikibt ir del kokio zodzio pasiaiskint.. biggrin.gif Nei man tas Petras idomus nei neidomus ..pasakiau ka galvoju..nusikaltimas?..paskaityk, tuos 10 psl is ryto gal paciai kitaip atrodys lotuliukas.gif Ir tikrai jau ne as temas nustatineju...kalbek apie ka nori, kad ir apie Petra..o jei nori kamnors sulyst tai pasiieskok kito uzpakalio..pas mane jau uzimta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ooo, kiek Kristen ir Belos wub.gif wub.gif wub.gif
Vsio, užmačiau Arti hipnoze lotuliukas.gif Į lova su Robke Robke Robke.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:24)
doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net žodžių neturiu lotuliukas.gif

Ir aciu Dievui..visai nenoriu su tavimi pyktis, kad ir kaip tu to noretum tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 02:36)
Ir aciu Dievui..visai nenoriu su tavimi pyktis, kad ir kaip tu to noretum tongue.gif  biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:37)

Paaiskinsi gestikuliacija ar galiu interpretuot kaip noriu lotuliukas.gif

Labanaktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 lapkričio 2010 - 01:45
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 02:43)
Paaiskinsi gestikuliacija ar galiu interpretuot kaip noriu lotuliukas.gif

Žinok man taip px kaip tu interpretuosi cool.gif Niekam nesiaiškinu, tad tuo labiau neketinu tau aiškintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:45)
Žinok man taip px kaip tu interpretuosi cool.gif Niekam nesiaiškinu, tad tuo labiau neketinu tau aiškintis cool.gif

"kad nereiketu muilo" "px"..."tuo labiau tau"..ka as zinau ar cia vieta ir is viso, kas "tokio" ivyko, kad reikia tokiais tekstais susirasinet..gal tau tai norma..man tai ne..
Atsakyti
000054.gif 000054.gif 000054.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Dabar mergaitės, tos kurios saugojatės, greito greito mano postą praleidžiate ir foto nežiūrit biggrin.gif

Iš filmavimo aikštelės

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image