Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 13, 00:19)

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 00:35)

Nepatiko Bela? g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 01:05)
Nepatiko Bela? g.gif

Bela man patinka, bet ta Bela su kisieliaus spalvos lūpom - nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:07)
Bela man patinka, bet ta Bela su kisieliaus spalvos lūpom - nea ax.gif

Nieko nepadarysi... Pavirs musu Belute i raudonake vampyre su kisieliaus spalvos lupom... Bet turetu ziaurokai tos raudonos akys atrodyt, bent jau kai Volturius parodo, man labai rezia aki...
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 01:13)
Nieko nepadarysi... Pavirs musu Belute i raudonake vampyre su kisieliaus spalvos lupom... Bet turetu ziaurokai tos raudonos akys atrodyt, bent jau kai Volturius parodo, man labai rezia aki...

Tikiuosi lūpos bus ne kisielinės rolleyes.gif

O dėl akių..Kaži ar bus tokios raudonos kaip Volturių..MAnau bus ne tokios ryškios, nes ji juk negėrus žmonių kraujo smile.gif Bus kisielinės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zodziu... bet likes makiazas turetu buti super, nes juk reikia yypatingo grozio... Jei istikruju man Bella vampyre labai grazi, bet juk cia tik fanu ismone... Paziuresim kaip filme ji atrodys, bet turbut teks 2 metus laukti doh.gif doh.gif
Atsakyti
unsure.gif ..zvengia is kazkokio Petro, kuris visai nejuokingas..viena uz kita labiau nusisneka unsure.gif Pagaliau supratau kas cia per palata unsure.gif PSICHUSKE blink.gif
Jei man nejuokinga..reiskias as dar sveika yahoo.gif sokiai.gif
O dabar labai rimtai LIGONES...baikit Petrintis, o tai bus visa tema apie PETRA lotuliukas.gif kas jis toks? GERAS KLAUSIMAS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 lapkričio 2010 - 00:48
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:44)
unsure.gif ..zvengia is kazkokio Petro, kuris visai nejuokingas..viena uz kita labiau nusisneka unsure.gif Pagaliau supratau kas cia per palata unsure.gif PSICHUSKE blink.gif
Jei man nejuokinga..reiskias as dar sveika yahoo.gif  sokiai.gif

Trenksi durim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 00:47)
Trenksi durim? g.gif

o tu ziuriu lauki? biggrin.gif nea netrenksiu...nepaliksiu jusu bedoje biggrin.gif bandysiu i prota atvest doh.gif
Atsakyti
Pamirstas jau tas Petras, ner jau ka apie ji ir besneket...

Ir tu duru netrankykit taip velai, gi miega jau palatoje beveik visi... doh.gif mirksiukas.gif

O dabar laukiam atvedimo i prota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:49)
o tu ziuriu lauki? biggrin.gif nea netrenksiu...nepaliksiu jusu bedoje biggrin.gif bandysiu i prota atvest doh.gif

O tu bent apklausėlę padaryk, ar čia yra norinčių į protą grįžt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 00:51)
Pamirstas jau tas Petras, ner jau ka apie ji ir besneket...

Sakai, pamirstas seniai...tas seniai jusu 10 puslapy hihihi.gif Zodz, 10psl. apie Petra, o kas tas Petras? Niekas..zodz, 10psl. apie nieka lotuliukas.gif Pagailekit jus Zanes ir taip vargse musu nepaveja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 00:52)
O tu bent apklausėlę padaryk, ar čia yra norinčių į protą grįžt ax.gif

Kur tu matei, kad beprociai noretu sava valia gydytis lotuliukas.gif Silpnaprocius priverstinai gydo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti