QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 13, 00:19)
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 01:05)
Nepatiko Bela?
Bela man patinka, bet ta Bela su kisieliaus spalvos lūpom - nea
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 01:07)
Bela man patinka, bet ta Bela su kisieliaus spalvos lūpom - nea
Nieko nepadarysi... Pavirs musu Belute i raudonake vampyre su kisieliaus spalvos lupom... Bet turetu ziaurokai tos raudonos akys atrodyt, bent jau kai Volturius parodo, man labai rezia aki...
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 01:13)
Nieko nepadarysi... Pavirs musu Belute i raudonake vampyre su kisieliaus spalvos lupom... Bet turetu ziaurokai tos raudonos akys atrodyt, bent jau kai Volturius parodo, man labai rezia aki...
Tikiuosi lūpos bus ne kisielinės
O dėl akių..Kaži ar bus tokios raudonos kaip Volturių..MAnau bus ne tokios ryškios, nes ji juk negėrus žmonių kraujo Bus kisielinės
Nu zodziu... bet likes makiazas turetu buti super, nes juk reikia yypatingo grozio... Jei istikruju man Bella vampyre labai grazi, bet juk cia tik fanu ismone... Paziuresim kaip filme ji atrodys, bet turbut teks 2 metus laukti
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:44)
..zvengia is kazkokio Petro, kuris visai nejuokingas..viena uz kita labiau nusisneka Pagaliau supratau kas cia per palata PSICHUSKE
Jei man nejuokinga..reiskias as dar sveika
Jei man nejuokinga..reiskias as dar sveika
Trenksi durim?
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 00:47)
Trenksi durim?
o tu ziuriu lauki? nea netrenksiu...nepaliksiu jusu bedoje bandysiu i prota atvest
Pamirstas jau tas Petras, ner jau ka apie ji ir besneket...
Ir tu duru netrankykit taip velai, gi miega jau palatoje beveik visi...
O dabar laukiam atvedimo i prota
Ir tu duru netrankykit taip velai, gi miega jau palatoje beveik visi...
O dabar laukiam atvedimo i prota
QUOTE(Arti @ 2010 11 13, 01:49)
o tu ziuriu lauki? nea netrenksiu...nepaliksiu jusu bedoje bandysiu i prota atvest
O tu bent apklausėlę padaryk, ar čia yra norinčių į protą grįžt
QUOTE(petrike @ 2010 11 13, 00:51)
Sakai, pamirstas seniai...tas seniai jusu 10 puslapy Zodz, 10psl. apie Petra, o kas tas Petras? Niekas..zodz, 10psl. apie nieka Pagailekit jus Zanes ir taip vargse musu nepaveja
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 13, 00:52)
O tu bent apklausėlę padaryk, ar čia yra norinčių į protą grįžt
Kur tu matei, kad beprociai noretu sava valia gydytis Silpnaprocius priverstinai gydo