Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 23:44)
gana cia Petrintis, kaimynus tuoj su savo zvengu prikelsiu ir grindis reikes valyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaimynų stenkis neprikelt, o grindis sveika karts nuo karto išsivalyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet Nika Nika... buvo Edvardas... po to Robke... dabar Petras doh.gif A tavo Dzeikobelis pavydo scenos neiskels? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
dievulėliau... aš atsilieku visa tema. tai kada jus skaityti, eikit sau
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 12, 23:51)
Bet Nika Nika... buvo Edvardas... po to Robke... dabar Petras  doh.gif A tavo Dzeikobelis pavydo scenos neiskels?  g.gif  biggrin.gif

Petras yra KATINAS!!!

Gal negalvokim, kad Nika su katinu kažką rezga lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 23:54)
Petras yra KATINAS!!!

Gal negalvokim, kad Nika su katinu kažką rezga lotuliukas.gif  doh.gif

pala... cia jau tu "isvartei", kad katinas... o pirma buvo isivaizduojamas draugas... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 12, 23:53)

Teks skaityt, nes kitaip nesuprasi apie koki cia Petra kalba eina... doh.gif
Tai gal ir as tada lendu pas Misko uoga uz uzuolaidos, pasmaksosim ka jus cia veikiat, gal ka idomaus isgirsim ar pamatysim... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 12, 23:56)
pala... cia jau tu "isvartei", kad katinas... o pirma buvo isivaizduojamas draugas...  ax.gif  biggrin.gif

Miško uoga prisipažino, kad Petras - jos katinas. Vadinasi Nikai buvo gėda prisipažint, kad į lovą visus katinus tempiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 12, 22:53)

Ai, neskaityk, maješimts, kaip mano močiutė sako lotuliukas.gif Kuo daugiau bandysi pasivyti, tuo labiau atsiliksi su komentarais lotuliukas.gif
O ką sužinosi? Kad plunksnos išbarstytos, kad Stefka lovagaly per filmavimus stovėjo. Dar truputis fotkių iš namo. Bet tas ir taip greitai pervertus psl pamatysi. Mergaitės dalinosi savo norais, ką nori pamatyt filme. Dažniausi pageidavimai buvo vestuves, medaus mėn ir Belos vampyrizmas... Ir dar savo meilės rasi, berods wink.gif Visos kitos sapalionės nieko vertos, palyginus su šios palatos lovų dalyba ir kad Nika atsivilko mano katiną į tą didžiulę (šį kartą) lovą. Trys personos TARP Robo ir Kristen, viena ANT Robo...

QUOTE(petrike @ 2010 11 12, 22:57)
Tai gal ir as tada lendu pas Misko uoga uz uzuolaidos, pasmaksosim ka jus cia veikiat, gal ka idomaus isgirsim ar pamatysim... blush2.gif  ax.gif

Aš su Petrike už užuolaidos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 22:59)
Miško uoga prisipažino, kad Petras - jos katinas. Vadinasi Nikai buvo gėda prisipažint, kad į lovą visus katinus tempiasi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Petras jau žagsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 12 lapkričio 2010 - 23:06
Bella wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 12 lapkričio 2010 - 23:10
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 23:08)

wub.gif kaip gražu
Atsakyti
g.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
Labos pupos uogos ..... nuogos flirt.gif liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti