Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(ingutera @ 2006 06 01, 10:34)
įdomu tikrai iš kurio ji miesto...
Mano draugė tai irgi vestuvės siuvosi suknelę, tai jai su viskuo gal 400-500Lt gavosi-su medžiaga ir su darbu. bet ten iš tokios nebrangios medžiagos.
Aš tai labai norėčiau iš šilko ar atlaso, be jokių karoliukų, gal su kokiu šilkiniu kaspinu. bet bijau, kad tai ką pasius, toli gražu neatitiks mano vizijos... unsure.gif

O kur tavo draugė siuvosi?Gal gali šiek tiek detaliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 05 31, 20:50)
Tą jau  mirksiukas.gif  žinau ir greičiausiai eisiu, ten siuvimas 500Lt kainuoja, o medžiaga dar nžn, bet galvoju, gal dar rasiu ką pigiau  blush2.gif  4u.gif o kaip tau siuna? O galjau pasiuvo?

as tai prasiau, kad nevirsytu 1000 lituku, bet kadangi mano medziaga sake nera is brangiausiuju tai tiktai nevirsys.. as dar tik karta buvau nuvaziavusi, susitarem truputeli del modelio ir paskiau is kokios medziagos noriu, tai dabara per kita savaite suras kelis medziagu pavyzdzius tada jau eisiu rinktis..o kartu ir ismatuos mane, sake siut prades po 06 15 biggrin.gif
Atsakyti
Nu nezinau mergytes ir kur jus taip pigiai randat pasisiuti. Mano suknute bus ilga siaura (bet neaptempta) su nedidele uodega, tai pasiuvimas, medziagos ir pasiuvinejimas gausis apie 2000 blink.gif Nors daugeliui ji turbut pasirodytu nieko ypatinga, virsus siuvineto tiulio, pagrindas satino ir siek tiek pasiuvineta smulkiais perliukais. Pradzioj tikejausi, kad uzteks kokio 1000, bet kai pradejo siuti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmelyte @ 2006 06 01, 22:39)
Nu nezinau mergytes ir kur jus taip pigiai randat pasisiuti. Mano suknute bus ilga siaura (bet neaptempta) su nedidele uodega, tai pasiuvimas, medziagos ir pasiuvinejimas gausis apie 2000  blink.gif Nors daugeliui ji turbut pasirodytu nieko ypatinga, virsus siuvineto tiulio, pagrindas satino ir siek tiek pasiuvineta smulkiais perliukais. Pradzioj tikejausi, kad uzteks kokio 1000, bet kai pradejo siuti...  doh.gif

cia gi nuo medziagu, ideto darbo, siuvinejimu priklauso.. pavyzdziui mano suknute bus is taftos, be jokiu siuvinejimu, truputeli i apacia platejanti ir viskas rolleyes.gif
gal Tu siaip ir brangu salona ar pas brangia siuveja pakliuvai?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulašarė: 01 birželio 2006 - 16:05
man mama siuva vestuvine suknele, viena medziagos kainuoja virs 500litu, o siuvinesiu viska pati, neisivaizduoju kur taip pigiai uz 500litu galima pasisiuti vestuvine suknia.
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2006 07 21, 15:12)
man mama siuva vestuvine suknele, viena medziagos kainuoja virs 500litu, o siuvinesiu viska pati, neisivaizduoju kur taip pigiai uz 500litu galima pasisiuti vestuvine suknia.

Mano sese kaune siuvosi prieš 2 metus jei neapsirinku "Reginos"salone netoli stoties .
tai sumokėjo 800lt.čia už viską.
dabar kiek žinau , jie remontuojasi ax.gif
Atsakyti
parodyciau kaip pasiuvo mano, tik kompe foto neturiu, o kai turesiu butinai ikelsiu
man pasiuvo uz 2000lt+ jauniko kaklarysi
suknele siura ties klubu apacia praplatejanti ir velkasi zemia, virsus labai idomus, net nenupasakosiu, kaip liemenele ir is vidurio prasideda suknele, svelniai sampanine, atlasa siuveja atsisiunte is emyratu kaip ir svarovskio kristaliukus kuriais buvo issiuvinetas priekis ir nugaroje juosmuo, nes tik ten buvo medziagos, kadangi nugara iki uzpakalio nuoga
nu nesamoniu cia prirasiau visai neaisku kokia ta suknele net man paciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2006 07 21, 15:12)

nu tai čia tik siuvimas, be medžiagos kaina su medžiaga ir gaunasi 1000 ir daugiau mirksiukas.gif
aš suknelę irgi siūnuosi, tai ir kainuos 500 gal ir daugiau truputuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2006 07 24, 17:14)
parodyciau kaip pasiuvo mano, tik kompe foto neturiu, o kai turesiu butinai ikelsiu
man pasiuvo uz 2000lt+ jauniko kaklarysi

o čia ir medžiagos kaina įskaičiavai unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 19:30)
o čia ir medžiagos kaina įskaičiavai  unsure.gif ?

ir mano suknutė jau namuose.....
ir pasiuvo gražiai .
esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 20:30)
o čia ir medžiagos kaina įskaičiavai  unsure.gif ?

cia iskaiciavau ir darba, o jo tikrai buvo nes viskas rankom siuvineta, ir karoliukai, ir svarovskio kristalai, ir medziaga, dar prie viso to pasiuvo pelerina kad i baznycia nuoga nugara neiciau.
Atsakyti
O kaip jus ziurite i tai, kad vestuvine suknele siuvasi pati jaunoji? As nelabai tikiu prietarais, taciau yra toks, kad negalima paciai sau siutis vestuvines sukneles g.gif Na, paskui prasides nemalonumai ir t.t., ir p.p. verysad.gif
Atsakyti