QUOTE(fake @ 2014 07 15, 22:18)
Sveikos. Jaučiu pareigą pasisakyti apie forume išgirtą siuvėją Ingą Miltienienę. Siuvausi pas ją savo vestuvinę suknelę. Pirmiausia, modelį pasiuvo ne tokį, kokio prašiau (t.y. buvau nusiuntusi nuotrauką), visiškai ne taip sukirpo, dėl ko suknelė prarado dalį savo grožio. Paskui šiek tiek pataisė, kad suknelė tapo pakenčiama. Antra, suknelę pasiuvo taip, kad ją apsivilkusi jaučiuosi kaip robotas, t.y. negaliu pvz. pasilenkti užsisegti basučių, pakelti rankų - rankovės sukirptos ir prisiūtos taip, kad praktiškai negaliu judinti rankų. Ir apskritai, atidžiau pasižiūrėjus į siūles, matosi, kad pvz kai kur medžiaga neprisiūta, susiųta bet kaip. Nunešiau kitai siuvėjai pabandyti pataisyti, bet nelabai ką begalima padaryti - blogai sukirpta. Vestuvės kitą savaitgalį...fun...
Niekam jos nerekomenduoju ir pati būčiau sutikusi sumokėti trigubai, kad dabar nereiktų to išgyventi...
O aš jaučiu pareigą pareikšti, jog Jūsų pasisakymas toks pat
"fake" kaip ir niko pavadinimas. Nesuprantu, nejaugi kitiems taip pavydu, kad žmogus nuoširdžiai stengiasi dirbti ir jai tai pavyksta
Kaip tik neseniai buvau salone pas Ingą Miltienienę, nes siuvausi keletą suknelių ir pasakiau apie šį Jūsų atsiliepimą. Dizainerė patikino, kad pas ją per paskutinius keletą metų tikrai nieks nesisiuvo dviejų suknelių iškarto, todėl tokios situacijos net negalėjo būti! Pilnai ja tikiu, ji nuoširdi ir niekada nedaro jokio broko. Pati gyriau ją čia ne kartą, nes siuvausi pas ją begalę kartų.
Iš dėkingumo jai padariau net video apie jos nuostabius darbus, kam įdomu, galite pasižiūrėti:
VIDEO APIE INGOS MILTIENIENĖS DARBUS