Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(JayJay @ 2014 09 17, 09:00)
Na dabar kai sezonas tai reiks laukt iki spalio galo iki pirmo primatavimo. + 2-3 sav užbaigimui. Tai manau lapkričio vidury tik turėsiu smile.gif

tai duokit pirminių atsiliepimų spalio gale kaip ten sekasi 4u.gif nes mano suknelė nėra iš paprastųjų sakyčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as siuvausi Evos salone, rezultatu likau patenkinta, viskas super smile.gif Ir moteriskaite labai maloni, paslaugi smile.gif Rekomenduoju smile.gif AIsku, mano suknyte buvo gan paprasta - virsuj nerinukai, apacioj sifonas plius tiulis smile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir buvusios nuotakos smile.gif. Mano geriausia draugė kitais metais išteka, tai nori pasisiūti suknelę. Kiek permečiau paskutinius temos lapus, tai Evos saloną nemažai kas pasirinko. O gal dar kokių gerų siuvėjų Kaune ir Kauno rajone yra? Draugė išsirinko tikrai sudėtingą suknelę. Tokių nuomos kainos doh.gif Tai gal pasisiūti pigiau gausis. Gal kas ką patarti galite apart Evos salono blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif
gal turite atsiliepimu apie siuveja Zivile is kauno?
Atsakyti
Daug siuvėjų turi savo puslapius facebooke. Patariu parašyti privačią žinutę buvusioms klientėms ir paklausti kas, kaip. Nes kitaip bus labai sunku atsirinkti unsure.gif
Niekas viešai nekomentuoja savo siuvėjų, ką iš tiesų mano apie jų darbus, nes paskui sunku parduoti suknelę... Dauguma jų yra visai ne "auksarankės" ar "pedantės"... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtinė kava @ 2014 10 01, 09:57)
Daug siuvėjų turi savo puslapius facebooke. Patariu parašyti privačią žinutę buvusioms klientėms ir paklausti kas, kaip. Nes kitaip bus labai sunku atsirinkti  unsure.gif
Niekas viešai nekomentuoja savo siuvėjų, ką iš tiesų mano apie jų darbus, nes paskui sunku parduoti suknelę... Dauguma jų yra visai ne "auksarankės" ar "pedantės"...  doh.gif

aciu labai uz patarimus smile.gif kazkokia negera nuomone apie tas siuvejas esu susidarius, reikes ieskot sukneles salonuose ir pirkti jau pasiuta. manau bus lengviausias varianas.
Atsakyti
QUOTE(Lagrima_ @ 2014 09 16, 13:42)
Labas. O, jei ne paslaptis, kokios kainos pas Ingą Miltienienę??
Peržiūrėjus jos darbus, susidariau nuomonę, kad ji yra labai įvairiapusiška. Manau, rastume bendrą kalbą dėl mano idėjos smile.gif

Aš taip pat siuvausi suknelę pas Ingą Miltienienę, kainos tikrai prieinamos. Susitariau dėl suknelės siuvimo spalio mėnesį, tai netgi nuolaidą pritaikė.
Papildyta:
QUOTE(Lagrima_ @ 2014 09 16, 13:42)
Labas. O, jei ne paslaptis, kokios kainos pas Ingą Miltienienę??
Peržiūrėjus jos darbus, susidariau nuomonę, kad ji yra labai įvairiapusiška. Manau, rastume bendrą kalbą dėl mano idėjos smile.gif

Aš taip pat siuvausi suknelę pas Ingą Miltienienę, kainos tikrai prieinamos. Susitariau dėl suknelės siuvimo spalio mėnesį, tai netgi nuolaidą pritaikė.
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2014 07 15, 22:18)
Sveikos. Jaučiu pareigą pasisakyti apie forume išgirtą siuvėją Ingą Miltienienę. Siuvausi pas ją savo vestuvinę suknelę. Pirmiausia, modelį pasiuvo ne tokį, kokio prašiau (t.y. buvau nusiuntusi nuotrauką), visiškai ne taip sukirpo, dėl ko suknelė prarado dalį savo grožio. Paskui šiek tiek pataisė, kad suknelė tapo pakenčiama. Antra, suknelę pasiuvo taip, kad ją apsivilkusi jaučiuosi kaip robotas, t.y. negaliu pvz. pasilenkti užsisegti basučių, pakelti rankų - rankovės sukirptos ir prisiūtos taip, kad praktiškai negaliu judinti rankų. Ir apskritai, atidžiau pasižiūrėjus į siūles, matosi, kad pvz kai kur medžiaga neprisiūta, susiųta bet kaip. Nunešiau kitai siuvėjai pabandyti pataisyti, bet nelabai ką begalima padaryti - blogai sukirpta. Vestuvės kitą savaitgalį...fun...

Niekam jos nerekomenduoju ir pati būčiau sutikusi sumokėti trigubai, kad dabar nereiktų to išgyventi...

O aš jaučiu pareigą pareikšti, jog Jūsų pasisakymas toks pat "fake" kaip ir niko pavadinimas. Nesuprantu, nejaugi kitiems taip pavydu, kad žmogus nuoširdžiai stengiasi dirbti ir jai tai pavyksta g.gif g.gif
Kaip tik neseniai buvau salone pas Ingą Miltienienę, nes siuvausi keletą suknelių ir pasakiau apie šį Jūsų atsiliepimą. Dizainerė patikino, kad pas ją per paskutinius keletą metų tikrai nieks nesisiuvo dviejų suknelių iškarto, todėl tokios situacijos net negalėjo būti! Pilnai ja tikiu, ji nuoširdi ir niekada nedaro jokio broko. Pati gyriau ją čia ne kartą, nes siuvausi pas ją begalę kartų. wub.gif Iš dėkingumo jai padariau net video apie jos nuostabius darbus, kam įdomu, galite pasižiūrėti: VIDEO APIE INGOS MILTIENIENĖS DARBUS
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2004 05 31, 18:05)
Pamaniau, kad ta tema apie sukneles labai  jau užsitęsus, ir mano žinutė gali pasimesti, tad nusprendžiau ją užvesti iš naujo  smile.gif
Gal galėtumėte kas nors parekomenduoti siuvėją, kuri gerai siuva ir apsiima siūti vestuvines suknias nelabai brangiai?  Ir patarkit, prašau, kur suknelei medžiagos ieškoti?
Ačiū wink.gif

Ibrahime darbo dienomis pirmame aukšte pačiam gale po kaire dirba sukirpėja Birutė Petraitienė. Suknelei - šilkinis audinys (padeda surasti, išsirinkti - su nuolaida) - 240lt., pamušalas - 100lt., sukirpimas - padarys viską, ką tik tu nori, pasiūlys, patars, - 200lt., pasiuvimas - 600lt. Sakyčiau - nepermokėjau. Esu susikirpusi įvairius drabužius pas šią modeliuotoją. Turi skonį ir akį, labai tiksliai, kokybiškai, dailiai dirba.
Atsakyti
Sveikos!

Mano klausimas kiek specifinis:Gal kas girdėjote ar matėte kur yra siuvėjų galinčių daryti nėrinius siuvimo mašinos pagalba? Aš turiu kas pasiūtų suknelę ir norėjau apačią pasipuošti kažkuo panašiu:

user posted image

Būčiau labai dėkinga už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
domina atsiliepimai apie tiulio fėją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,pasiūlykit gerų siuvėjų Kaune
Atsakyti