Sveikos. Jaučiu pareigą pasisakyti apie forume išgirtą siuvėją Ingą Miltienienę. Siuvausi pas ją savo vestuvinę suknelę. Pirmiausia, modelį pasiuvo ne tokį, kokio prašiau (t.y. buvau nusiuntusi nuotrauką), visiškai ne taip sukirpo, dėl ko suknelė prarado dalį savo grožio. Paskui šiek tiek pataisė, kad suknelė tapo pakenčiama. Antra, suknelę pasiuvo taip, kad ją apsivilkusi jaučiuosi kaip robotas, t.y. negaliu pvz. pasilenkti užsisegti basučių, pakelti rankų - rankovės sukirptos ir prisiūtos taip, kad praktiškai negaliu judinti rankų. Ir apskritai, atidžiau pasižiūrėjus į siūles, matosi, kad pvz kai kur medžiaga neprisiūta, susiųta bet kaip. Nunešiau kitai siuvėjai pabandyti pataisyti, bet nelabai ką begalima padaryti - blogai sukirpta. Vestuvės kitą savaitgalį...fun...
Niekam jos nerekomenduoju ir pati būčiau sutikusi sumokėti trigubai, kad dabar nereiktų to išgyventi...
Sveikos
Labai rekomenduoju Aidą Kapočiūtę.
Rezultatas kordinaliai skyrėsi nuo mano vizijų, bet buvo už jas geresnis
Peržiūrėjusi nuotraukas suprantu, kad matyt likimas, kad vietoje trumpos suknelės gavau suknelę iki žemės, kuri atrodė puikiai
Peržiūrėjusi nuotraukas suprantu, kad matyt likimas, kad vietoje trumpos suknelės gavau suknelę iki žemės, kuri atrodė puikiai
QUOTE(Bastet @ 2014 08 19, 10:59)
Sveikos
Kokios kainos?
QUOTE(Miškauogė @ 2014 07 10, 07:24)
Jo į šitą ir aš jau atkreipiau dėmesį Geriausia parodyti paskao kainą o tada pasakai spalvą
o kokia yra didele kaina? kokia yra normali?
Savo suknelę siuvausi pas Ingą Miltienienę ir esu patenkinta. Audiniai kokybiški, suknelę pasiuvo tokią, kokia buvo mano atsineštoje nuotraukoje. Vestuvės buvo praėjusį savaitgalį, o suknelę man pasiuvo, berods, lapkritį, siuvimą užsisakiau, kai pas Ingą buvo 20% nuolaida. Iki šventės sulieknėjau, negana to, prieš pat vestuves pasimatavus suknelę persiskyrė užtrauktukas (ties liemeniu užtrauktukas buvo įsiūtas kiek per stipriai ir toje vietoje segant užstrigdavo), tad paskutinę savaitę nuvežus suknelę Ingai ją man pataisė visiškai nemokamai.
O gal pačios pirkot medžiagas? Ir parekomenduotumėt kur Kaune geriausios kainos?
Sveikos, aš savo vestuvinę suknelę siuvausi pas Ingą Miltienienę ir tikrai buvau patenkinta savo suknele, jaučiausi puikiai, aplinkiniai taip pat suknelę įvertino puikiai. Suknelė buvo pasiųta pagal pasirinktą modelį, netgi gražiau negu pavyzdyje. Manau kainos ir kokybės santykis tikrai geras. Rekomenduoju
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 13, 22:30)
gal kas buvot patikėję savo suknelę siūti Evos salonui Kaune? labai gerą kainą siūlo.
aš pas Evą siuvuos dabar.. Žiūrėsim kaip gausis Kaina tai jo, gundanti pas juos, atsiliepimus neblogus skaičiau, o realybėj žiūrėsim
QUOTE(JayJay @ 2014 09 16, 14:04)
aš pas Evą siuvuos dabar.. Žiūrėsim kaip gausis Kaina tai jo, gundanti pas juos, atsiliepimus neblogus skaičiau, o realybėj žiūrėsim
Duokit žinot koks galutinis rezultatas per kiek laiko žada pasiūti?
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 16, 22:37)
Duokit žinot koks galutinis rezultatas per kiek laiko žada pasiūti?
Na dabar kai sezonas tai reiks laukt iki spalio galo iki pirmo primatavimo. + 2-3 sav užbaigimui. Tai manau lapkričio vidury tik turėsiu