Aš savo suknelę patikėjau siūti Evos salonui:)
Ieškau siuvėjos Vilniuje, kuri kokybiškai pasiūtų suknelę ir už darbą neprašytų daugiau nei 1500 Lt.
Gal kas turi variantų?
Gal kas turi variantų?
sveikos merginos
sakykit ar realu pasisiuti (kuklia, bet ilga) vestuvine suknele per menesi Kaune?
Taip jau isejo, kad reikia greitai.. Gal dar kuri zinot, kur galima nusipirkti? Nuomotis nera galimybes..
sakykit ar realu pasisiuti (kuklia, bet ilga) vestuvine suknele per menesi Kaune?
Taip jau isejo, kad reikia greitai.. Gal dar kuri zinot, kur galima nusipirkti? Nuomotis nera galimybes..
O kas zino gera siuveja vestuvinei suknelei Klaipedoje, kad ir medziagu patartu kur ieskoti
Sveikutes, as galiu pasigirti, kad man suknele sius mano mama (tos srities profesionale). Labai del to dziaugiuosi, plius pinigeliu sutaupysiu, negaila investuoti pinigeliu I audini
QUOTE(rasmusiukas @ 2014 01 12, 16:51)
Aš savo suknelę patikėjau siūti Evos salonui:)
Idėją savo atsinešėt? Būtų įdomu pamatyti koks modelis
Sviekutės, gal kas galit parekomenduoti nebrangią siuvėja Vilniuje? Suknelės moedlis labai paprastutis. SUknelė trumpa, pieštuko formos.
Neįisivaizduoju kiek glai kianuoti todėl gal galite užvesti ant kelio?
Ačiū
Ačiū
Sveikos busimos nuotakos, gal esate siuvusios suknele pas Migle Miliauskaite? Kokie atsiliepimai?
Kalniečių PC II AUKŠTE.Siuvėja melagė, nemandagi, nemylinti savo kliento. Atėjus paskirtu laiku matuotis pareiškė, kad galėjau būti tokia maloni ir ateiti vėliau ????????, nes jinai neturėjo kada per visą savaitę, pradėti taisyti drabužių,nes taiso kažkokį šūdą (taip ir pasakė),kuris užima daug laiko.Ir dar pasiūlė netikėti ką kas kalba, tipo žada. buvau šoke, atrodo, kad šnekėčiau ne žmogumi, kuris parduoda paslaugą, o su kažkokiu ufonautu. Savaitę pratempus laiką pareiškė jeigu netinka, eik kitur. Ir nuėjau, ir pataisė po dviejų dienų, labai mandagi normali siuvėja. PASIŪLYMAS, JEIGU NENORITE, KAD BŪTŲ SUGADINTA NUOTAIKA, PRATEMTAS LAIKAS, aplenkit šitą siuvyklą, kuri randasi Kalniečių prekybos centre.
QUOTE(Miškauogė @ 2014 06 10, 12:53)
Sviekutės, gal kas galit parekomenduoti nebrangią siuvėja Vilniuje? Suknelės moedlis labai paprastutis. SUknelė trumpa, pieštuko formos.
Ačiū
Ačiū
Kai pati ieskojau, kas galetu pasiuti man vestuvine suknele (cia buvo siu metu ziema-pavasaris), pastebejau tendencija, jei parodai siuvejai paprastos sukneles modeli, bet pasakai, kad noresi baltos, kaina iskart isauga, pasigirsta jos "aaaa, vestuvine...."
QUOTE(mybiglove7 @ 2014 07 10, 07:23)
Kai pati ieskojau, kas galetu pasiuti man vestuvine suknele (cia buvo siu metu ziema-pavasaris), pastebejau tendencija, jei parodai siuvejai paprastos sukneles modeli, bet pasakai, kad noresi baltos, kaina iskart isauga, pasigirsta jos "aaaa, vestuvine...."
Jo į šitą ir aš jau atkreipiau dėmesį Geriausia parodyti paskao kainą o tada pasakai spalvą