Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

Prieš porą dienų atsiėmiau savo suknelę iš siuvėjos Ingos Miltienienės ax.gif Iš mano pusės tai tik geriausi atsiliepimai. Tokia suknelę kokią įsivaizdavau ir nupasakojau, tokią ir gavau wub.gif Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją užsivilkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NoMinds @ 2012 11 27, 11:06)
Prieš porą dienų atsiėmiau savo suknelę iš siuvėjos Ingos Miltienienės  ax.gif  Iš mano pusės tai tik geriausi atsiliepimai. Tokia suknelę kokią įsivaizdavau ir nupasakojau, tokią ir gavau  wub.gif  Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją užsivilkti  ax.gif

Pritariu kiekvienam žodžiui ax.gif Atsiėmiau suknutę prieš savaitę, siūtis pas Ingą buvo geriausias sprendimas vestuvių palanavime, ne tik, kad pateisino, bet ir pranoko lūkesčius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2012 11 27, 10:25)
Pritariu kiekvienam žodžiui ax.gif  Atsiėmiau suknutę prieš savaitę, siūtis pas Ingą buvo geriausias sprendimas vestuvių palanavime, ne tik, kad pateisino, bet ir pranoko lūkesčius wub.gif

Oj kaip aš džiaugiuosi dėl jūsų ir dėl savęs kad padarėm tokį teisingą sprendimą nusprendusios siūtis suknelę pas šią siuvėją ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NoMinds @ 2012 11 27, 14:28)
Oj kaip aš džiaugiuosi dėl jūsų ir dėl savęs kad padarėm tokį teisingą sprendimą nusprendusios siūtis suknelę pas šią siuvėją  ax.gif  4u.gif

sveikos smile.gif cia Kaune ta siuveja? kaip kainos pas ja? smile.gif ir man lb reikia geros siuvejos smile.gif)
Atsakyti
Gal Vilniuje parekomenduotumėte siuvėją, kuri nuometą galėtų pasiūti?
Atsakyti
QUOTE(G&E @ 2012 11 27, 22:37)
sveikos smile.gif cia Kaune ta siuveja? kaip kainos pas ja? smile.gif  ir man lb reikia geros siuvejos smile.gif)

Siuvėja yra Vilniuje smile.gif Aš pati iš Kauno, bet nepasigailėjau dėl kelių nuvykimų iki sostinės. Tuo pačiu jaunikiui kostiumo paieškojom biggrin.gif
Kaina piklauso nuo to kokio modelio suknelė, kokia medžiaga ir t.t. Siūlau nusiųsti panašios kokią įsivaizduojate savo suknelės nuotrauką ir sužinosite apytikslią kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kurios siuvotes sukneles pas Inga. gal galetumet pasirodyti savo sukneles? Bent jau i AZ ax.gif labai idomu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2012 12 02, 22:40)
Merginos kurios siuvotes sukneles pas Inga. gal galetumet pasirodyti savo sukneles? Bent jau i AZ  ax.gif  labai idomu....  4u.gif

Jos asmeniniam puslapy galit pažiūrėt daugybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2011 09 07, 18:11)
Merginos, jei kam reikes siuvejos Londone, kreipkites 4u.gif

laba, gal galima siuvejos londone kontaktus gaut? 4u.gif

gera siuveja? man reikia vintazine suknele pataisyt ir siek tiek pakeist..
Atsakyti
kaip manote ar uz sukneles pasiuvima (su medziagom) 1600 lt normali kaina?
Atsakyti
QUOTE(Letize @ 2013 01 21, 22:09)
kaip manote ar uz sukneles pasiuvima (su medziagom) 1600 lt normali kaina?

Viskas labai priklauso nuo pačios suknelės bei kokiame mieste siuvatės, tačiau manau kaina labai dar normali smile.gif
Atsakyti
Man ir kai pasakė 1600lt, galvoju gal čia per mažai, gal čia kažkaip netaip bus smile.gif Bet paskui supratau, jei nuomos salonuose kainos taip užkeltos, dar nereiškia, kad už tokią sumą negalima pasisiūti gražios suknelės. Ir nusiraminau smile.gif
Atsakyti