Prieš porą dienų atsiėmiau savo suknelę iš siuvėjos Ingos Miltienienės Iš mano pusės tai tik geriausi atsiliepimai. Tokia suknelę kokią įsivaizdavau ir nupasakojau, tokią ir gavau Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją užsivilkti
QUOTE(NoMinds @ 2012 11 27, 11:06)
Prieš porą dienų atsiėmiau savo suknelę iš siuvėjos Ingos Miltienienės Iš mano pusės tai tik geriausi atsiliepimai. Tokia suknelę kokią įsivaizdavau ir nupasakojau, tokią ir gavau Laukiu nesulaukiu kada galėsiu ją užsivilkti
Pritariu kiekvienam žodžiui Atsiėmiau suknutę prieš savaitę, siūtis pas Ingą buvo geriausias sprendimas vestuvių palanavime, ne tik, kad pateisino, bet ir pranoko lūkesčius
QUOTE(xzx @ 2012 11 27, 10:25)
Pritariu kiekvienam žodžiui Atsiėmiau suknutę prieš savaitę, siūtis pas Ingą buvo geriausias sprendimas vestuvių palanavime, ne tik, kad pateisino, bet ir pranoko lūkesčius
Oj kaip aš džiaugiuosi dėl jūsų ir dėl savęs kad padarėm tokį teisingą sprendimą nusprendusios siūtis suknelę pas šią siuvėją
QUOTE(NoMinds @ 2012 11 27, 14:28)
Oj kaip aš džiaugiuosi dėl jūsų ir dėl savęs kad padarėm tokį teisingą sprendimą nusprendusios siūtis suknelę pas šią siuvėją
sveikos cia Kaune ta siuveja? kaip kainos pas ja? ir man lb reikia geros siuvejos )
Gal Vilniuje parekomenduotumėte siuvėją, kuri nuometą galėtų pasiūti?
QUOTE(G&E @ 2012 11 27, 22:37)
sveikos cia Kaune ta siuveja? kaip kainos pas ja? ir man lb reikia geros siuvejos )
Siuvėja yra Vilniuje Aš pati iš Kauno, bet nepasigailėjau dėl kelių nuvykimų iki sostinės. Tuo pačiu jaunikiui kostiumo paieškojom
Kaina piklauso nuo to kokio modelio suknelė, kokia medžiaga ir t.t. Siūlau nusiųsti panašios kokią įsivaizduojate savo suknelės nuotrauką ir sužinosite apytikslią kainą
Merginos kurios siuvotes sukneles pas Inga. gal galetumet pasirodyti savo sukneles? Bent jau i AZ labai idomu....
QUOTE(harmoneta @ 2012 12 02, 22:40)
Merginos kurios siuvotes sukneles pas Inga. gal galetumet pasirodyti savo sukneles? Bent jau i AZ labai idomu....
Jos asmeniniam puslapy galit pažiūrėt daugybę
QUOTE(sygyta @ 2011 09 07, 18:11)
Merginos, jei kam reikes siuvejos Londone, kreipkites
laba, gal galima siuvejos londone kontaktus gaut?
gera siuveja? man reikia vintazine suknele pataisyt ir siek tiek pakeist..
kaip manote ar uz sukneles pasiuvima (su medziagom) 1600 lt normali kaina?
QUOTE(Letize @ 2013 01 21, 22:09)
kaip manote ar uz sukneles pasiuvima (su medziagom) 1600 lt normali kaina?
Viskas labai priklauso nuo pačios suknelės bei kokiame mieste siuvatės, tačiau manau kaina labai dar normali
Man ir kai pasakė 1600lt, galvoju gal čia per mažai, gal čia kažkaip netaip bus Bet paskui supratau, jei nuomos salonuose kainos taip užkeltos, dar nereiškia, kad už tokią sumą negalima pasisiūti gražios suknelės. Ir nusiraminau