Sveikos, merginos,
100% rekomenduoju 'Vidos salona', esanti Kaune. Pati siuvausi ir taisiausi ne karta ir visada likdavau patenkinta. Savininke labai miela, vis padaro kokia nuolaidele
QUOTE(annesears @ 2012 09 03, 20:51)
Aina Zinciukaite, duomenu paieskokite google.
Sveikos panelės
turiu tokį klausimą, prašymą papasakoti kas siuvosi savo suknelę pas Ingą Miltienienę? Labai norėčiau pas ją siūtis, bet vis dvejoju ir noriu sulaukti kokių atsiliepimų. Labai bijau pakliūti į nedorėlių rankas
Kas pas ją siuvotės? Ar sulaukėte gero aptarnavimo? Ir išvis ar gavote tokia suknute kokią įsivaizdavote? Baisu man nulėkus pirmą dieną tik susitarti dėl suknelės silueto, medžiagų iš karto palikti ir rankpinigius gan nemenkus.
turiu tokį klausimą, prašymą papasakoti kas siuvosi savo suknelę pas Ingą Miltienienę? Labai norėčiau pas ją siūtis, bet vis dvejoju ir noriu sulaukti kokių atsiliepimų. Labai bijau pakliūti į nedorėlių rankas
Kas pas ją siuvotės? Ar sulaukėte gero aptarnavimo? Ir išvis ar gavote tokia suknute kokią įsivaizdavote? Baisu man nulėkus pirmą dieną tik susitarti dėl suknelės silueto, medžiagų iš karto palikti ir rankpinigius gan nemenkus.
QUOTE(NoMinds @ 2012 10 17, 18:52)
Sveikos panelės
Sveikute, as siuvausi suknele pas ja. Pasiuvo labai greitai, per keleta dienu, nes buvo labai paprastute. Na, kaip siuveja, ja rekomenduociau, bet tikrai ne kaip dizainere. Ji siuva tokia, kokios paprasai, bet ideju ir pan. as kazkaip pasigedau, nors labai ir nereikejo. Suknele pasiuvo dailiai, medziaga (satinas) irgi buvo kokybiska, bet jei esi perfekcioniste, tai prisikabinti galima. Pvz. mano pasijonis, tai toks truputi "tekst plekst" padarytas buvo ir sukneles krutine man kazkaip nelabai naturaliai stovejo. Na, gal sukudau pries vestuves, o nebebuvo laiko eiti daugiau jos taisyti. Nuometas irgi laaabai jau toks paprastas, jokio zavesio. As jo nenaudojau ir kitus aksesuarus man jau sukure dizainere. Tada visas ansamblis ir suzibejo.
Siaip tikrai kad nepagaus ir jei tiksliai issiaiskinsit ko nori, tai padarys dailiai. O modeli kurti kartu, kazin kaip iseitu, jei tau to reikia.
QUOTE(Freja @ 2012 10 18, 15:02)
Sveikute, as siuvausi suknele pas ja.
Labai dėkui už atsakymą Vis dar svarstau ką daryti nes man reikia daugiau geros, kokybiškai darbą atliekančios siuvėjos kadangi patį modelį iki smulkmenų jau esu apmasčiusi ir nusprendusi kas kur kaip turetų būti (nors žinoma profesionalo patarimas irgi būtų naudingas). Neramu tik tai jog mano vestuvės dar tik ateinančią vasarą, todėl tikrai gali atsirasti figūros pokyčiai ir pan. Tačiau pagalvojus jog mano suknelė (A-line) yra dėkingo siuvimo tipo taigi pasidarius varstymą nugaroje jokie figūros pokyčiai kaip ir neturėtų sukelti problemų
Ech..vis dar svarstau ką daryti.
Na, siaip kruopsciai ji dirba, turesit kelis primatavimus, jei ka reikes, pataisys. Siaip as daugiau kurybiskumo pasigedau, nei pacio kruopstumo.
QUOTE(NoMinds @ 2012 10 17, 20:52)
Sveikos panelės
turiu tokį klausimą, prašymą papasakoti kas siuvosi savo suknelę pas Ingą Miltienienę?
turiu tokį klausimą, prašymą papasakoti kas siuvosi savo suknelę pas Ingą Miltienienę?
Aš siuvausi suknelę pas Ingą Miltienienę prieš 4 metus
Ir po to siuvausi dar ne vieną
Man Inga yra tobula siuvėja, kas liečia progines sukneles.
Kuo?
Tuo, kad visuomet padaro taip, kaip noriu, o noriu aš tikrai nemažai Esu be galo priekabi
Ji visuomet padaro taip, kaip paprašau ir nesvarbu kas. Aišku, visuomet įspėja, kad tarkim bus sunku vaikščioti su tokiu modeliu ar pan. Buvusios siuvėjos primygtinai piršdavo savo nuomonę ir priverstinai darydavo savo.
Pati dirbu su nuotakomis, mačiau labai daug Ingos siūtų suknelių gyvai. Visuomet jos pasiūtos labai kruopščiai Šią vasarą net ašarą išspaudžiau pamačiusi vieną iš suknelių Taip gražiai buvo viskas padaryta.
Taip kad neabejokite Duodu 100% , kad Inga puikia įgyvendins tai, ką sugalvojote/nusižiūrėjote, bet reikia turėti savo nuomonę ir viziją.
O kas nori, kad tas pats žmogus sugalvotų Jums visą stilių, pradedant nuo suknelės modelio ir baigiant jos pasiuvimu - turi kreiptis kad ir į Statkevičių, kur vienas sugalvoja, kitas pasiūna ir t.t. Žinoma, skirsis ir kaina
Manau, kad nuotaka pati turi žinoti, apie kokį įvaizdį svajoja. Jeigu sprendimo nėra - bet kokia suknelė gali pasirodyti "ne ta". Būna tokių atvejų ir pas Statkevičių, pati asmeniškai girdėjau pasakojimų.
Aš už Ingą ir eilinį kartą visoms rekomenduoju
QUOTE(Benice @ 2012 10 19, 11:23)
Aš siuvausi suknelę pas Ingą Miltienienę prieš 4 metus
Ačiū už dar vieną komentarą. Jau apsisprendžiau siūdintis suknelę pas ją Labai smagu gidėti jog siuvėja neperša savo nuomonės. Esu susidūrusi su keliomis kurios pasiuva vos ne taip kaip pačios norėtų nes taip joms atrodė geriausia. O gal tiesiog tik taip ir temokėjo pasiūti?
Suknelės viziją su visom smulkmenomis jau turiu mintyse todėl šiuo klausimu bėdų nebus. Manau, Inga Miltieninė išpildys mano visus lūkesčius Laukiu nesulaukiu pirmo susitikimo
QUOTE(NoMinds @ 2012 10 17, 19:52)
Sveikos panelės
Labas, galiu parašyti tik labai panašiai jau kaip rašė kitos merginos Siuvausi šią vasarą pas ją suknelę. Tikrai labai kruopšti ir sąžininga. Norint pas ją siūtis reikia turėti labai aiškią viziją iki smulkmenų, nes kaip Freja rašė, Inga tikrai labai gera siuvėja, o ne dizainerė, tad kūrybiškumo ar idėjų nereikėtų tikėtis
Sveiki, gal kas galite rekomenduoti gera siuveja Klaipedoje, kuri moketu siuti gerai kelnes, paltus ir t.t. zodziu viska
QUOTE(NoMinds @ 2012 10 19, 09:50)
Labai dėkui už atsakymą Vis dar svarstau ką daryti nes man reikia daugiau geros, kokybiškai darbą atliekančios siuvėjos kadangi patį modelį iki smulkmenų jau esu apmasčiusi ir nusprendusi kas kur kaip turetų būti (nors žinoma profesionalo patarimas irgi būtų naudingas). Neramu tik tai jog mano vestuvės dar tik ateinančią vasarą, todėl tikrai gali atsirasti figūros pokyčiai ir pan. Tačiau pagalvojus jog mano suknelė (A-line) yra dėkingo siuvimo tipo taigi pasidarius varstymą nugaroje jokie figūros pokyčiai kaip ir neturėtų sukelti problemų
ti visgi patarčiau pameluot datą ir porą savaičių pasakyt anksčiau nei bus. iš patirties su keliom siuvėjom.
Papildyta:
QUOTE(NoMinds @ 2012 10 20, 19:17)
Ačiū už dar vieną komentarą. Jau apsisprendžiau siūdintis suknelę pas ją Labai smagu gidėti jog siuvėja neperša savo nuomonės. Esu susidūrusi su keliomis kurios pasiuva vos ne taip kaip pačios norėtų nes taip joms atrodė geriausia. O gal tiesiog tik taip ir temokėjo pasiūti?
Suknelės viziją su visom smulkmenomis jau turiu mintyse todėl šiuo klausimu bėdų nebus. Manau, Inga Miltieninė išpildys mano visus lūkesčius Laukiu nesulaukiu pirmo susitikimo
Man taip buvo. Iš pradžių darom pagal paveikslėlį, nieko nekeičiam, nors norėjau tik vieno pakeitimo. kad suknelės sijonas nusiimtų ir liktų trumpa suknutė. ten daro be primatavimų atneša galutinį variantą tai jis tik panašus į paveiksliuką buvo. o pakeisti negalėjo. būtų reikėję persiūti visą suknę. per savaitę buvo neįmanoma... žzadėjo per 4 savaites, o išėjo pusantro mėnesio. nusivyliau.. gaila neradau tos apie kurią kalbate.. O Zauditos nerekomenduoju...
QUOTE(rivadera @ 2012 10 24, 19:31)
Man taip buvo. Iš pradžių darom pagal paveikslėlį, nieko nekeičiam, nors norėjau tik vieno pakeitimo. kad suknelės sijonas nusiimtų ir liktų trumpa suknutė. ten daro be primatavimų atneša galutinį variantą tai jis tik panašus į paveiksliuką buvo.
Atsiprašau, bet nelabai supratau pas kokią būtent siuvėją jūs siuvotės suknelę?