Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

galiu drasiai rekomenduoti siuveja Panevezyje. mano norus ispilde 100% ir labai kokybiskai. jei kam reikia kontaktu rasykite i AZ
Atsakyti
Sveikos, jei dar kuri ieškote kur Kaune pataisyti suknelę reikia, tai galiu rekomenduoti "Linos artelę". Buvau užsukus į kelis vestuvinių suknelių salonus, bet niekas neapsiėmė man patrumpinti suknutės, nes daug darbo šiuo metu turi, buvau ir baršausko g. priešais "Molą", nes viena forumietė rekomendavo, bet siuvėja keliom savaitėm išvažiuoja į užsienį, tai mane išgelbėjo "Linos artelė". Ketvirtadienį pridaviau suknelę trumpinimui, o pirmadienį ryte jau man paskambino, kad atvažiuočiau pasiimti. Žinoma sumokėjau nemažai 120lt, bet jau buvau nevilty, kad niekas nepatrumpins, o mano suknelė trijų sluoksnių ir su šleifu + kabliuką padarė, kad patogiau būtų einant pasiimti suknelės apačią, kad nesivilktų žeme. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlotta @ 2012 06 29, 20:32)
Sveikos, jei dar kuri ieškote kur Kaune pataisyti suknelę reikia, tai galiu rekomenduoti "Linos artelę". Buvau užsukus į kelis vestuvinių suknelių salonus, bet niekas neapsiėmė man patrumpinti suknutės, nes daug darbo šiuo metu turi, buvau ir baršausko g. priešais "Molą", nes viena forumietė rekomendavo, bet siuvėja keliom savaitėm išvažiuoja į užsienį, tai mane išgelbėjo "Linos artelė". Ketvirtadienį pridaviau suknelę trumpinimui, o pirmadienį ryte jau man paskambino, kad atvažiuočiau pasiimti. Žinoma sumokėjau nemažai 120lt, bet jau buvau nevilty, kad niekas nepatrumpins, o mano suknelė trijų sluoksnių ir su šleifu + kabliuką padarė, kad patogiau būtų einant pasiimti suknelės apačią, kad nesivilktų žeme. smile.gif  4u.gif

aš vis dar ieškau kas man suknelę susiaurintų smile.gif O į kurią vietą nešėte, nes "linos artelė" siuvimo salonų labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(red_cerry @ 2012 06 30, 22:56)
aš vis dar ieškau kas man suknelę susiaurintų  smile.gif O į kurią vietą nešėte, nes "linos artelė" siuvimo salonų labai daug  smile.gif

Aš nešiau į "Hyper Maximoje" esančią, nes man ji patogiausioj vietoj buvo. smile.gif Ten dirbanti moteris sakė, kad yra dirbusi proginių drabužių salone.

Sėkmės paieškose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nepriekaistinga @ 2012 07 13, 14:23)
Parekomenduokite prasau siuveja Siauliuose, kuri galetu pasiuti trumpa vestuvine suknele 4u.gif

Sveika, as savo vestuvine suknute siuvuosi pas Raimonda Sile Siauliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlotta @ 2012 06 29, 20:32)
Sveikos, jei dar kuri ieškote kur Kaune pataisyti suknelę reikia, tai galiu rekomenduoti "Linos artelę". Buvau užsukus į kelis vestuvinių suknelių salonus, bet niekas neapsiėmė man patrumpinti suknutės, nes daug darbo šiuo metu turi, buvau ir baršausko g. priešais "Molą", nes viena forumietė rekomendavo, bet siuvėja keliom savaitėm išvažiuoja į užsienį, tai mane išgelbėjo "Linos artelė". Ketvirtadienį pridaviau suknelę trumpinimui, o pirmadienį ryte jau man paskambino, kad atvažiuočiau pasiimti. Žinoma sumokėjau nemažai 120lt, bet jau buvau nevilty, kad niekas nepatrumpins, o mano suknelė trijų sluoksnių ir su šleifu + kabliuką padarė, kad patogiau būtų einant pasiimti suknelės apačią, kad nesivilktų žeme. smile.gif  4u.gif

sveikos,o mano suknele dar netvarkoje...siuveja taise,sugadino,tai istaisyti klaida norejo,tai pasake,man ji per maza,tai praplatino per krutine..dabar finise mano suknele man per krutine per plati,negraziai gula,vercia i issore viska....zodziu,liko savaite,o suknele dar prasosi taisymo.O ja pradzioje patrumpino blogai.Ne pagal mano figura.Stai taip,cia Kaune ,priesais sauleteki.....negaliu,kaip sugadino viska,o ant manes kalte verte,kad savyje problemu ieskociau,kodel man ji netinka.Sakyciau ,ne siuveja,o ...nzn net kas.
Atsakyti
Savo suknytę nešiau tvarkyti į Evos saloną. Super savininkė, malonus žmogus patiko labai bendravimas, jei pasakė, kad paskambins pirmadienį iškarto ir paskambina, nereikia laukti kai kitur po porą savaičių smile.gif suknele reikėjo sumažinti daugiau nei vienu dydžiu, su viskuo susitvarke puikiai, bent jau kiek žiurėjau man viskas atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju siuveja Zivile is Kauno, "mane pasiuvo Zivile".
Suknele buvo tobulinama iki tobulybes. Pati Zivile labai maloni, patare kas tiktu, ko reiktu vengti, parinko audinius ir iskas galiausiai atrode pasakiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 08 05, 17:41)
Labai rekomenduoju siuveja Zivile is Kauno, "mane pasiuvo Zivile".
Suknele buvo tobulinama iki tobulybes. Pati Zivile labai maloni, patare kas tiktu, ko reiktu vengti, parinko audinius ir iskas galiausiai atrode pasakiskai  thumbup.gif

O kokios kainytės ten maždaug? jei ne paslaptis žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karabina @ 2012 08 07, 12:34)
O kokios kainytės ten maždaug? jei ne paslaptis žinoma smile.gif

Tai priklauso nuo jusu noru, audiniu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 08 07, 23:32)
Tai priklauso nuo jusu noru, audiniu ir t.t.

o ku zivile galima rasti. Labai prasom parasykite .Dekui.
Atsakyti
QUOTE(lorda @ 2012 08 09, 09:52)
o ku zivile galima rasti. Labai prasom parasykite .Dekui.

Jau paminejau smile.gif
"Mane pasiuvo Zivile" isiveskite i google ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa 87: 13 rugpjūčio 2012 - 08:50