Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

Labutis mergaiciukes...
Gal kas zinote kokia nebloga ir nelabai prangia siuveja Siauliuose?
Labai reiketu.....
Aciukas
Atsakyti
ka reiskia nelabai brangia?
siaip manau ant tokiu dalyku kaip vestuvien suknele ar panasiai nereikia gaileti siuvejai,jei ji gaus tik 100litu,tai ir dirbs atmestinai,susumavus sugaista laika,maksimum ji sugais 30valandu uz tokia suma,o tai reiskia darbas bus padarytas atmestinai.

o dabar atsakau i klausyma...pabandyk nueiti i pries j.janonio mokykla esancius audinius,kur yra siuvimo atelje,siuveja vika.na gal ir nebloga
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 02 25, 18:44)
ka reiskia nelabai brangia?
siaip manau ant tokiu dalyku kaip vestuvien suknele ar panasiai nereikia gaileti siuvejai,jei ji gaus tik 100litu,tai ir dirbs atmestinai,susumavus sugaista laika,maksimum ji sugais 30valandu uz tokia suma,o tai reiskia darbas bus padarytas atmestinai.

o dabar atsakau i klausyma...pabandyk nueiti i pries j.janonio mokykla esancius audinius,kur yra siuvimo atelje,siuveja vika.na gal ir nebloga

Nebrangia, man bent tokia kuri uz apsiuvima vakarines sukneles paimtu ne 200lt, ka man siule, o bent 100lt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 02 23, 18:20)
Laba busimos nuotakos, gal turit kokiu ideju ar siuveju, kurios galetu man pasiuti suknele vestuvems einant tik sveciu, bet noriu labai sexy, puosnios, kuklios ir t.t.

Sveikutes....
As ir ieskau siuvejos, kuri galetu man pasiuti vakarine suknele....,bet man reikalinga butu Siauliete. Gal kas ka galetumete pasiulyti? Aciu
Atsakyti
tai sakau pabanyk nueiti ten,gal apsiims.o jei nori isvis pigiai,nesk i buitininku mokykla,ten nors jaunos mergaites pasius,priziurimos meistru,.nors jei kokios sustros nori,tai geriau eik pries janoni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 02 26, 14:11)
tai sakau pabanyk nueiti ten,gal apsiims.o jei nori isvis pigiai,nesk i buitininku mokykla,ten nors jaunos mergaites pasius,priziurimos meistru,.nors jei kokios sustros nori,tai geriau eik pries janoni schmoll.gif

Aciu labai tau...
Pabandysiu nueiti prie Janonio.
Atsakyti
as siuo metu siuvuosi vestuvine suknele kaune ir su bisokiais karoliukai su svarovskiais ir nebrangiai.medziagas turi siuveja.
tel.865950600 cia savanoriu pr randasi salonas
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2006 03 03, 20:05)
as siuo metu siuvuosi vestuvine suknele kaune ir su bisokiais karoliukai su svarovskiais ir nebrangiai.medziagas turi siuveja.
tel.865950600 cia savanoriu pr randasi salonas

gal galetum tiksliai parsyt adresiuka ar mazdaug kurioj veitoj randasi tas salonas, nes pati zadu siutis tai vienas salona atsisake man padeti. doh.gif Bet galu gale gal ten rasciau tinkamos sau medziagos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 04, 19:20)
gal galetum tiksliai parsyt adresiuka ar mazdaug kurioj veitoj randasi tas salonas, nes pati zadu siutis tai vienas salona atsisake man padeti.  doh.gif Bet galu gale gal ten rasciau tinkamos sau medziagos rolleyes.gif

o kodel tau atsisake siuti? ar modeliukas joms pasirode per sudetingas?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 03 04, 20:03)
o kodel tau atsisake siuti? ar modeliukas joms pasirode per sudetingas?

na taip is dalies per sudetingas. as buvau nuejus i salona, kuris priima uzsakymus lenkams, kurie siuna suknias, bet tie modeliai siuvami turi but kaip supratau eilines suknios ilgos pustos ir pan. sako per sudetingas modelis ir savininke bijojo imt ddel plagijavimo ir del to kad gali netiksliai pasiuti ax.gif
Papildyta:
nors is dalies mama sake, kad ten nieko sudetingo nera tik ji nenori tuo uzsiimti sako mieliau sumokes pinigus ir nebus jai to vargo.sake jei nerasim siuvejos tai galu gale sake pati pasius bigsmile.gif ot buciau laiminga nes zinau, kad tikrai gerai pasiutu ir matuotis ir viskas butu labai patogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 04, 23:16)
na taip is dalies per sudetingas. as buvau nuejus i salona, kuris priima uzsakymus lenkams, kurie siuna suknias, bet tie modeliai siuvami turi but kaip supratau eilines suknios ilgos pustos ir pan. sako per sudetingas modelis ir savininke bijojo imt ddel plagijavimo ir del to kad gali netiksliai pasiuti ax.gif
Papildyta:
nors is dalies mama sake, kad ten nieko sudetingo nera tik ji nenori tuo uzsiimti sako mieliau sumokes pinigus ir nebus jai to vargo.sake jei nerasim siuvejos tai galu gale sake pati pasius bigsmile.gif ot buciau laiminga nes zinau, kad tikrai gerai pasiutu ir matuotis ir viskas butu labai patogu blush2.gif

na nelengvas,bet manau ten sudetingiausia butu,nugara gerai atitaikyti,kad neatviptu niekur,ir zaisti su tais volanais.beje,manau ten apdirbant volanus plonos zilkutes idetos,nes kiatip taip nesipustu.tikiuos kaipasisiusi,idesi foto cia,smalsu labai.na as ir kazka panasaus noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 03 05, 00:19)
na nelengvas,bet manau ten sudetingiausia butu,nugara gerai atitaikyti,kad neatviptu niekur,ir zaisti su tais volanais.beje,manau ten apdirbant volanus plonos zilkutes idetos,nes kiatip taip nesipustu.tikiuos kaipasisiusi,idesi foto cia,smalsu labai.na as ir kazka panasaus noreciau smile.gif

hm prasom placiau apie tas volanu zilkutes papasakot? labai sudomino, kazkaip i galva neatejo kad ten kazkas gali but. del stovejimo tai manau yra specialus standikliai nuomos salonuose is ten zadame pasiskolinti ir ispurksti suknia kad standi butu g.gif
Atsakyti