Jei kas ieškote siuvėjos Utenoje ar Kaune, parašykite į AZ - duosiu kontaktus. Pati siunuosi ir esu labai patenkinta, eina link pabaigos. Už siuvėja dėkinga vienai supermamietei, kuri užrodė šią siuvėja.
Bet kokiu atveju renkantis siuveja -ateinate i atelje, pasižiūrite, ką ir kaip ji siuna, parodote ko norite ir pabendraujate, susidarysite vaizdą - kaip bendrauja, ar teikia nors minimalius pasiūlymus, kas tiktų Jums ar nelabai - iš patirties. Bet svarbu žinoti, ko pati nori, kad siuveja galėtų orientuotis. Kad nebūtų situacijos "Nežinau, ko noru
" Pasimatuokite bent
skirtingus modelius ir atsiras šviesa tunelio gale.
Sėkmės beieškančioms savosios suknutės, nes darbas venas sunkiausiųjų planuojant vestuves
Papildyta:
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 14, 18:36)
sveiki,
kartoju savo klausima, nes nesulaukiau nei vieno atsakymo. bkit geros, kanors parasykit
dekoju
tos merginos, kurios siuvotes ar siunates sukneles pas siuvejas, tai jus pirma pasimatuojat panasaus pasiuvimo suknele, kad zinotumet ar toks pasiuvimas tinka jusu figurai, ar tiesiog renkates jums patikusi modeli ir viskas.
noriu siutis vestuvine suknele pas siuveja, bet bijau, kad pasirinktas modelis gali netikti mano figurai ir pan.
pasidalinkit savo patirtim. dekoju
Būtinai pasimatuok panašią, kokia tau patinka ir norėtum,kad susidarytum vaizdą, ar tau toks modelis apskritai tinka. Man buvo taip, kad visai netiko -tragiškai atrodžiau. Tada pasimatavau kokias 5 visiškai skirtingas sukneles ir supratau, kas tinka, o kas ne (įdomiausia, kad visi mano norai atkrito, nes netiko), bet atradau kas ant manęs gerai žiūrisi. Tada internete ieškojau modelių jau su įsivaizdavimu, ko realiau norėčiau.
Labai svarbu rasti modelį tau patinkanti įvairiais rakursais, kad siuvejai butu lengviau pasiuti tokį patį ar panašų. Yra puslapių, kur pasididina foto iki smulmenų.
Savają susiradau čia
http://watters.com/C...ingType:Modern/ - yra įvairių modelių