Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(claudet @ 2012 03 17, 22:13)
tai, kad ji apatiniu rubu dizainere smile.gif

ji siuva ir vestuvines sukneles doh.gif
Atsakyti
Jei kas ieškote siuvėjos Utenoje ar Kaune, parašykite į AZ - duosiu kontaktus. Pati siunuosi ir esu labai patenkinta, eina link pabaigos. Už siuvėja dėkinga vienai supermamietei, kuri užrodė šią siuvėja.
Bet kokiu atveju renkantis siuveja -ateinate i atelje, pasižiūrite, ką ir kaip ji siuna, parodote ko norite ir pabendraujate, susidarysite vaizdą - kaip bendrauja, ar teikia nors minimalius pasiūlymus, kas tiktų Jums ar nelabai - iš patirties. Bet svarbu žinoti, ko pati nori, kad siuveja galėtų orientuotis. Kad nebūtų situacijos "Nežinau, ko noru sad.gif " Pasimatuokite bent
skirtingus modelius ir atsiras šviesa tunelio gale.

Sėkmės beieškančioms savosios suknutės, nes darbas venas sunkiausiųjų planuojant vestuves
Papildyta:
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 14, 18:36)
sveiki,

kartoju savo klausima, nes nesulaukiau nei vieno atsakymo. bkit geros, kanors parasykit  blush2.gif
dekoju  4u.gif

tos merginos, kurios siuvotes ar siunates sukneles pas siuvejas, tai jus pirma pasimatuojat panasaus pasiuvimo suknele, kad zinotumet ar toks pasiuvimas tinka jusu figurai, ar tiesiog renkates jums patikusi modeli ir viskas.
noriu siutis vestuvine suknele pas siuveja, bet bijau, kad pasirinktas modelis gali netikti mano figurai ir pan.
pasidalinkit savo patirtim. dekoju  4u.gif

Būtinai pasimatuok panašią, kokia tau patinka ir norėtum,kad susidarytum vaizdą, ar tau toks modelis apskritai tinka. Man buvo taip, kad visai netiko -tragiškai atrodžiau. Tada pasimatavau kokias 5 visiškai skirtingas sukneles ir supratau, kas tinka, o kas ne (įdomiausia, kad visi mano norai atkrito, nes netiko), bet atradau kas ant manęs gerai žiūrisi. Tada internete ieškojau modelių jau su įsivaizdavimu, ko realiau norėčiau.

Labai svarbu rasti modelį tau patinkanti įvairiais rakursais, kad siuvejai butu lengviau pasiuti tokį patį ar panašų. Yra puslapių, kur pasididina foto iki smulmenų.

Savają susiradau čia http://watters.com/C...ingType:Modern/ - yra įvairių modelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Power-Lady: 16 balandžio 2012 - 21:24
gal kas gali patarti kur nusipirkti pasijoni su kietu lanku
nes tuos kuriuos matavausi tai perminksti ir nuo medziagos sunkumo subliuksta verysad.gif
Atsakyti
gariunuose gavau pasijoni su kietu lanku
penktadieni eisiu i salona matuotis sukneles
ziuresime kaip ji graziau atrodys su lanku ar be jo smile.gif nezinau kaip sulauksiu penktadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas esat naudojasi Vilmos siuvimo salono paslaugomis? 4u.gif
http://www.siuvam.lt/
įdomu kaip kokybė g.gif
Atsakyti
Merginos, gal Kaune girdėjote atsiliepimų apie siuvėją Astą Vaičikonę? Niekur jokios info nerandu...
Atsakyti
As siandien pasiemiau savo pataisyte suknute smile.gif Todel galiu rekomenduot siuveja Raimonda, kuri dirba Kaune Barsausko 65 thumbup.gif patys geriausi atsiliepimai, super siuveja smile.gif
Atsakyti
Visada norėjau vestuvinę suknelę turėti savo smile.gif Ieškojau, ieškojau ir radau tai, ko norėjau, bet pirkt kaina pasirodė nelogiškai didelė - ieškojau ne tik Lietuvoje, tačiau "įkandama" kaina būtent tos rasti nepavyko, o pasirinkimo keisti taip pat nenorėjau - žinojau, kad noriu būtent tos ir ne kitos 4u.gif , tad sutikau nuomotis, tuo labiau, kad sutarėm, jog iki manęs jos niekas kitas nesidės. Pasirinkimu buvau patenkinta, bet savos suknelės vistiek norėjosi blush2.gif Nusprendžiau vakaro metu vigi, suknelę pasikeisti. Todėl radau pageidaujamą modelį ir nors bijodama, kad pageidavimas gali būti sunkiai įgyvendinamas surizikavau pasisiūti. Dėl pasiuvimo labai nebijojau, neramu buvo, ar ji "žiūrėsis" ant manęs taip, kaip įsivaizdavau. Savo norus patikėjau "Hestinos" salono siuvėjoms (Kaunas, Baršausko g., praktiškai priešais PC Molas). Džiaugiaus Ievos patarimais - ypač kai kuriuos drauge priimtais sprendimais. Pats siuvimo procesas ėjosi be priekaištų, labai dėmesingai, atsižvelgiant į pageidaujamas korekcijas, detales ir pan. Siuva greitai ir modelį atkartoja tikrai neblogai. Minusai tame, kad trūksta užbaigimų, t.y. siūliukų galiukai išlindę, kai kur matosi tai, kas turėtų būti užslėpta, taip lyg užbaigta būtų labai paskubom, nors visiškai neskubinau ir pati neskubėjau atsiimti. Bet rezultate likau patenkinta - suknelė man tiko ir patiko, buvo patogi ir labai džiaugiaus, kad turėjau kuo persirengti - dienos eigoje pagrindinė suknelė buvo sunkoka, tad vakare džiaugiaus galėdama persirengti lengvesniu rūbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freelancer @ 2012 06 02, 22:52)
Visada norėjau vestuvinę suknelę turėti savo smile.gif Ieškojau, ieškojau ir radau tai, ko norėjau, bet pirkt kaina pasirodė nelogiškai didelė - ieškojau ne tik Lietuvoje, tačiau "įkandama" kaina būtent tos rasti nepavyko, o pasirinkimo keisti taip pat nenorėjau - žinojau, kad noriu būtent tos ir ne kitos 4u.gif , tad sutikau nuomotis, tuo labiau, kad sutarėm, jog iki manęs jos niekas kitas nesidės. Pasirinkimu buvau patenkinta, bet savos suknelės vistiek norėjosi  blush2.gif Nusprendžiau vakaro metu vigi, suknelę pasikeisti. Todėl radau pageidaujamą modelį ir nors bijodama, kad pageidavimas gali būti sunkiai įgyvendinamas surizikavau pasisiūti. Dėl pasiuvimo labai nebijojau, neramu buvo, ar ji "žiūrėsis" ant manęs taip, kaip įsivaizdavau. Savo norus patikėjau "Hestinos" salono siuvėjoms (Kaunas, Baršausko g., praktiškai priešais PC Molas). Džiaugiaus Ievos patarimais - ypač kai kuriuos drauge priimtais sprendimais. Pats siuvimo procesas ėjosi be priekaištų, labai dėmesingai, atsižvelgiant į pageidaujamas korekcijas, detales ir pan. Siuva greitai ir modelį atkartoja tikrai neblogai. Minusai tame, kad trūksta užbaigimų, t.y. siūliukų galiukai išlindę, kai kur matosi tai, kas turėtų būti užslėpta, taip lyg užbaigta būtų labai paskubom, nors visiškai neskubinau ir pati neskubėjau atsiimti. Bet rezultate likau patenkinta - suknelė man tiko ir patiko, buvo patogi ir labai džiaugiaus, kad turėjau kuo persirengti - dienos eigoje pagrindinė suknelė buvo sunkoka, tad vakare džiaugiaus galėdama persirengti lengvesniu rūbu  mirksiukas.gif

Labai šaunu, kad Jums viskas tiko smile.gif o gal galėtumėt parašyti kiek maždaug kainos? ir per kiek laiko pasiuva? smile.gif Eisiu į pamerges, tačiau esu labai smulki, tai Kaune noriu susirast, kas galėtų ilgą suknelę pasiūti:)
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2012 06 03, 00:25)
Labai šaunu, kad Jums viskas tiko smile.gif o gal galėtumėt parašyti kiek maždaug kainos? ir per kiek laiko pasiuva? smile.gif Eisiu į pamerges, tačiau esu labai smulki, tai Kaune noriu susirast, kas galėtų ilgą suknelę pasiūti:)

Už viską (medžiaga ir pasiuvimas) mokėjau 500 lt, pasiuvo per 3 su trupučiu savaites (bet į tą laiką įėjo ir Velykos, ir pati nevisad galėjau nuvykt pasimatuot, kada kvietė). Tiesa, suknelė neilga, iki kelių ir kadangi pati taip pageidavau - iš dviejų dalių.
Atsakyti
Merginos, gal kuri siuvotės suknelę La Fleur salone Vilniuje? Labai domina atsiliepimai ir įspūdžiai ax.gif
Atsakyti
As taisiau savo sauleteky,paciam pastate,ten yra viena siuveja,galiu 100 proc.rekomenduoti thumbup.gif
Atsakyti