Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

Nezinau bent jau man labai keista, kodel jus pasiemete suknele jeigu ji jus netenkina, beto uz 2400lt, ir pries pat vestuves, suknele reiketu tureti bent blogiausiu atveju pries menesi, kam mokejote tokius pinigus visa suma, visur ir salonose ir parduotuvese paliekama tik 40%.
Kazkaip itartinai skamba, kag kazka norite apsmeizti.
labai jau nereali istorija.
Jeigu pasirinkciau siuvima,
1. rinkciausi siuveja kuri siuna tik vestuvines sukneles o ne kelnes ir t.t.
2. tarciausi del laiko kad 2 men. iki vestuviu tureti suknele. (jeigu veluotu rimtai susirupinciau)
3. nepalikciau daugiau pinigu negu puse kainos, arba tik audinius palikciau, jeigu mano audiniai.
4. siuveja turetu tureti butinai darbu pav.
5. turi israsyti kvituka kad sumokejote pinigus.

Merginos bukite atsargios, visur pilna apgaviku, bet jeigu savimi pacios pasirupinsime niekas neapgaus.
si situacija neriali, arba labai naivi mergina, turejo neleisti tokios situacijos.
nors labai abejoju.
Atsakyti
Merginos bukite atsargios, visur pilna apgaviku, bet jeigu savimi pacios pasirupinsime niekas neapgaus.
si situacija neriali, arba labai naivi mergina, turejo neleisti tokios situacijos.
nors labai abejoju.

as manau kad reali situacija
nes jeigu pats nieko tokio nedarai tai ir zmonemis pasitiki smile.gif
o del paskutines minutes tai gal vestuves buvo labai greitai suplanuotos todel ir pasiuvimui laiko nebuvo g.gif
as aisku visu pinigu neduociau kol sukneles nepamatyciau
Atsakyti
QUOTE(labanova @ 2012 03 13, 08:03)
Nezinau bent jau man labai keista, kodel jus pasiemete suknele jeigu ji jus netenkina, beto uz 2400lt, ir pries pat vestuves, suknele reiketu tureti bent blogiausiu atveju pries menesi, kam mokejote tokius pinigus visa suma, visur ir salonose ir parduotuvese paliekama tik 40%.
Kazkaip itartinai skamba, kag kazka norite apsmeizti.
labai jau nereali istorija.
Jeigu pasirinkciau siuvima,
1. rinkciausi siuveja kuri siuna tik vestuvines sukneles o ne kelnes ir t.t.
2. tarciausi del laiko kad 2 men. iki vestuviu tureti suknele. (jeigu veluotu rimtai susirupinciau)
3. nepalikciau daugiau pinigu negu puse kainos, arba tik audinius palikciau, jeigu mano audiniai.
4. siuveja turetu tureti butinai darbu  pav.
5. turi israsyti kvituka kad sumokejote pinigus.

nors labai abejoju.

buvau naivi, kad nesudariau jokios sutarties, nes ji sake, kad tada kainuos viskas pigiau. Suknyte pradejo siuti likus dviem menesiams iki vestuviu, nes siaip gyvenu uzsienyje ir tik tuo periodu grizau i LT. Juolab ja rekomandavo mano artima drauge. Jinai patikino, kad viskas imanoma, kad nepanikuociau, juolab , kad modelis buvo labai jau paprastas, nes nenorejau nieko imantraus. Paprasto kirpimo suknyte....Pinigus eme dalimis, nes vis sakydavo, kad reikia medziagoms nupirkti. Emiau italiska silka, kuris yra brangus ir papuosimui svarovskio kristalus...taigi kiekvieno apsilankymo metu uz sias medziagas eme pinigus...Jau po poros pamatavimu pastebejau, kad kazkokia keista ir kad labai letu apsisukimu, bet visada mane tikino, kad viska sutvarkys...Kaip preis tai neturejusi patirties su siuvejomis, leidausi nuraminama. Juolab, kad suknele visiskai paprasta, trumpa. Reikalaujanti darbo kelioms dienoms doh.gif
Jei jau netikite, tai veliau imesiu linka su jos darbu doh.gif reikia nufotkinti ir sumesti i kompa nuotraukas...Beje, kvituka uz suteiktas paslaugas gavau. Issireikalavau, kad bent mokescius VMI sumoketu, nes pinigu nebuvo galima atsiimineti, nes viskas vyko mano sutikimu doh.gif ...tiesiog prisidirbo mergina, o as pasimokiau...Beje, kad perspeju, tai visiskai normalu...Galbut pasiskaiciusios mano istorija, merginos bus atsargesnes...Tikiu, kad yra normaliu siuveju gerai ismananciu savo darba...O tiketi ar ne, tai jau cia, tamstos, reikalas ...
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 03 07, 16:46)
kreipkites i www.adatyne.lt

pasiuto rezultato dar neturiu, bet bendravimas ir poziuris i klienta labai superinis.

O kada turėsite suknelę? smile.gif aš su jais irgi susirašinėjau, patiko bendravimas, kaina irgi labai nenugąsdino, bet dar paieškose esu (siųsiu ne vestuvinę, o gana paprastą pamergei)
Atsakyti
mes dar ieskom tinkamos medziagos. kadangi mano suknele pakankamai sudetinga tai ir medziaga parinkti sunku. bet labai fainai, Indre (vadybininke) vaziuoja kartu i medziagu parduotuves ir parodo galimus variantus, paaiskina kodel viena medziaga tiktu, o kita ne.
laiko iki vestuviu dar turiu tai ir su siuvimu neskubu smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 13, 12:13)
O kada turėsite suknelę? smile.gif aš su jais irgi susirašinėjau, patiko bendravimas, kaina irgi labai nenugąsdino, bet dar paieškose esu (siųsiu ne vestuvinę, o gana paprastą pamergei)

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 03 13, 11:20)
mes dar ieskom tinkamos medziagos. kadangi mano suknele pakankamai sudetinga tai ir medziaga parinkti sunku. bet labai fainai, Indre (vadybininke) vaziuoja kartu i medziagu parduotuves ir parodo galimus variantus, paaiskina kodel viena medziaga tiktu, o kita ne.
laiko iki vestuviu dar turiu tai ir su siuvimu neskubu smile.gif

O gal galima pamatyti koki modeli nusiziurejote suknutes?beje, kokia ten jusu pasirinkta medziaga, kad taip sunkiai randama..labai smalsu tiesiog pasidare blush2.gif Pati savaitgali gariunuose nusipirkau medziaga savo suknytei..nors man nieko mandro nereikejo, tik paprasto sifono, bet kaina gerokai mazesne nei mieste parduotuvese ziurinejaus medziagu kainas..Beje, kas planuoja siutis suknutes is tiulo, tai gariunuose radau nuostabaus minkstut minkstutelio tiulio po 6lt uz metra...na nuostabus tiesiog minkstas ir lengvas kaip pukas.. nes pirmu variantu norejau ir as suknutes is tiulio, tai esu jo ir ieskojus parduotuvese, bet po to planai mano pasikeite su suknutes modeliu, tad ir medziaga keites i sifona ax.gif o medziagu parduotuves, kur prie kalvariju ir netoli vingio parko, is vis neturejo labai labai minksto tiulio..o radau Ibrahime minksta, bet kaina jau 25-30 lt uz metra.. doh.gif zodziu kam reiks minkstutelio tiulio drasiai vaziukit i gariunus ten ji rasit...beje ne pas visus prekeivius yra, pas viena tik radau. Gamintas indonezijoje lyg, nes turkiski ir lenkiski nera labai minksti..o ibrahime aiskino, kad italiski, bet kaina tai doh.gif beje, ir uz sifona (gana geros kokybes) mokejau po 6lt uz metra, manau mieste tokiu kainu ir nerasit..
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 10 04, 07:30)
Ir aš įkišiu savo trigrašį  biggrin.gif  Visiškai sutinku, geriau jau atsisako siūti jei nedirba su tokiom medžiagom, nes yra tokių, kas apsiima visko, prižada rezultatų, o po to nekas...
Aš manau, kad Inga turi labai daug patirties su vestuvinėmis suknelėmis ir klientų gausa byloja apie tai, kad darbo kokybė labai gera. Ką jau ne kartą patyriau savo kailiu, tą patį sakė mano klientės nuotakos, kurias man teko puošti jų vestuvėms  wub.gif

Geriau kai atsisako siūti iš neaiškiu medziagu pritariu thumbup.gif
medziagu yra daug ir gariunuose ir parduotuvėse, bet ne visos geros.
Atsakyti
sveiki,

kartoju savo klausima, nes nesulaukiau nei vieno atsakymo. bkit geros, kanors parasykit blush2.gif
dekoju 4u.gif

tos merginos, kurios siuvotes ar siunates sukneles pas siuvejas, tai jus pirma pasimatuojat panasaus pasiuvimo suknele, kad zinotumet ar toks pasiuvimas tinka jusu figurai, ar tiesiog renkates jums patikusi modeli ir viskas.
noriu siutis vestuvine suknele pas siuveja, bet bijau, kad pasirinktas modelis gali netikti mano figurai ir pan.
pasidalinkit savo patirtim. dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 14, 17:36)
sveiki,

kartoju savo klausima, nes nesulaukiau nei vieno atsakymo. bkit geros, kanors parasykit  blush2.gif
dekoju  4u.gif

tos merginos, kurios siuvotes ar siunates sukneles pas siuvejas, tai jus pirma pasimatuojat panasaus pasiuvimo suknele, kad zinotumet ar toks pasiuvimas tinka jusu figurai, ar tiesiog renkates jums patikusi modeli ir viskas.
noriu siutis vestuvine suknele pas siuveja, bet bijau, kad pasirinktas modelis gali netikti mano figurai ir pan.
pasidalinkit savo patirtim. dekoju  4u.gif

Sveika, patarciau butinai pasimatuoti panasaus kirpimo sunkele pries nusprendziant siutis. Tada zinosi ar tavo figurai tokia suknele tiktu, o gal ji visai ant taves nesiziuretu. Taip isvengsi nemaloniu siurprizu.

Sekmes.
Atsakyti
man reikalinga lengva bet labai standi medziaga. reikia isgauti kazka panasaus i sia suknele (problematiskiausia vieta sukneles pustumas)
user posted image,
o medziaga turetu buti lygi kaip sioje nuotraukoje:
user posted image
kadangi nebus jokiu pasijoniu tai medziaga is saves turi "pasipusti". niu zodziu is pirmo zvilgsnio atrodo paprasta, bet kai pradedi ieskot pasirodo labai sudetinga smile.gif

QUOTE(Purpurine @ 2012 03 13, 12:47)
O gal galima pamatyti koki modeli nusiziurejote suknutes?beje, kokia ten jusu pasirinkta medziaga, kad taip sunkiai randama..labai smalsu tiesiog pasidare blush2.gif Pati savaitgali gariunuose nusipirkau medziaga savo suknytei..nors man nieko mandro nereikejo, tik paprasto sifono, bet kaina gerokai mazesne nei mieste parduotuvese ziurinejaus medziagu kainas..Beje, kas planuoja siutis suknutes is tiulo, tai gariunuose radau nuostabaus minkstut minkstutelio tiulio po 6lt uz metra...na nuostabus tiesiog minkstas ir lengvas kaip pukas.. nes pirmu variantu norejau ir as suknutes is tiulio, tai esu jo ir ieskojus parduotuvese, bet po to planai mano pasikeite su suknutes modeliu, tad ir medziaga keites i sifona ax.gif  o medziagu parduotuves, kur prie kalvariju ir netoli vingio parko, is vis neturejo labai labai minksto tiulio..o radau Ibrahime minksta, bet kaina jau 25-30 lt uz metra.. doh.gif zodziu kam reiks minkstutelio tiulio drasiai vaziukit i gariunus ten ji rasit...beje ne pas visus prekeivius yra, pas viena tik radau. Gamintas indonezijoje lyg, nes turkiski ir lenkiski nera labai minksti..o ibrahime aiskino, kad italiski, bet kaina tai doh.gif beje, ir uz sifona (gana geros kokybes) mokejau po 6lt uz metra, manau mieste tokiu kainu ir nerasit..

Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 03 13, 01:48)
Oj ne taip parasiau pavarde  doh.gif  Jurgita Stakauskaite!!! apie jos darbus galite pasiziureti www.stakauskaite.com...Gaila, kad negaliu cia ikelti foto sukneles, kuria man siuvo...guli dabar maiselyje visa suglamzyta, geda tokia kam ir rodyti, o tiek pinigu isleista....Visa kaip burokas raudona is gedos buvo, kai man ja atidavinejo  doh.gif  uzsiundziau mokesciu inspekcija ant jos...

tai, kad ji apatiniu rubu dizainere smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kuriom teko siutis Ratuto mados studijoj vestuvine suknele? Labai ieskau atsiliepimu..
Atsakyti