Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(raselita @ 2012 02 06, 12:23)
O apie A. Zinčiukaitę nemąstėt (ji Žuvėdrai sukneles siuva)? Esu girdėjus gerų atsiliepimų apie ją.

Kaip bebūtų keista, tiesą pasakius, apie ją net negirdėjau... Ar ji imasi tokių privačių užsakymų?
Šiaip tikrai dėkui už mintį, šiandien pat pasidomėsiu ja. smile.gif
O gal turite ir jos kontaktus, jei kartais niekur nerasčiau? Tuomet pasiskambinčiau tiesiai jai pačiai pasikalbėti.
Papildyta:
QUOTE(raselita @ 2012 02 06, 12:23)
O apie A. Zinčiukaitę nemąstėt (ji Žuvėdrai sukneles siuva)? Esu girdėjus gerų atsiliepimų apie ją.

Na va, pasiskaitinėjau, pasirodo, ji ir savo studiją čia, Klaipėdoje, turi. Iš tiesų neįtikėtina, kad apie ją jokios informacijos neturėjau... O dar baigusi tas pačias studijas, kaip ir aš bigsmile.gif galbūt tai ženklas, kad rasim bendrą kalbą. biggrin.gif
Tikiuosi, pavyks su ja pačia susitikti ir pasikalbėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infaantė: 06 vasario 2012 - 11:51
QUOTE(Infaantė @ 2012 02 06, 11:58)
Kaip bebūtų keista, tiesą pasakius, apie ją net negirdėjau...  Ar ji imasi tokių privačių užsakymų? 
Šiaip tikrai dėkui už mintį, šiandien pat pasidomėsiu ja. smile.gif
O gal turite ir jos kontaktus, jei kartais niekur nerasčiau? Tuomet pasiskambinčiau tiesiai jai pačiai pasikalbėti.
Papildyta:javascript:emoticon(':)')
Na va, pasiskaitinėjau, pasirodo, ji ir savo studiją čia, Klaipėdoje, turi. Iš tiesų neįtikėtina, kad apie ją jokios informacijos neturėjau... O dar baigusi tas pačias studijas, kaip ir aš  bigsmile.gif  galbūt tai ženklas, kad rasim bendrą kalbą.  biggrin.gif
Tikiuosi, pavyks su ja pačia susitikti ir pasikalbėti.

tikrai imasi tokiu uzsakymu, esu maciusi keleta jos pasiutu sukneliu ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal galit ka nors gero ar blogo pasakyti apie vestuviniusukneliusiuvimas.com 4u.gif
mane siuviliojo tai, kad yra galimybe jiems parduoti suknyte po sventes, tuomet visai nebloga kaina gaunasi blush2.gif tik idomu kaip medziagos pas juos?
Atsakyti
buvau siame salone pries kelias dienas, ieskojau sukneles vienam pobuviui, perziurejau ir vestuvines.
Vestuviniu visokiu ten yra ir baltu ir kreminiu ir su perliukais, akmenukais ir be ju.
Paciupinejus medziaga tikrai ne uzuolaidine lotuliukas.gif modeliuku buvo graziu, buciau visai nieko pries su keliais is ju prie altoriaus zengt, bet kadangi si diena jau praeity - nebeaktualu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvijalilu @ 2012 02 16, 21:59)
Ieskau siuvejos kaune arba siauliuose, vestuvinei suknelei siuti. Lauksiu Az , is anksto dekuj uz kontaktus

Patariu pasidomėti Jurgitos studija Šiauliuose. Pernai draugei siuvo - tai tikrai super atrodė. mirksiukas.gif

Atsakyti
kreipkites i www.adatyne.lt

pasiuto rezultato dar neturiu, bet bendravimas ir poziuris i klienta labai superinis.

QUOTE(MissR @ 2012 03 07, 16:45)
labai labai ieskau siuvejos vilniuje, vestuvines sukneles pataisymui, na nejau niekas nieko negalit parekomenduoti?
taisyti reiktu nemazai, noretusi patikimos su patirtim siuvejos  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 03 07, 15:45)
labai labai ieskau siuvejos vilniuje, vestuvines sukneles pataisymui, na nejau niekas nieko negalit parekomenduoti?
taisyti reiktu nemazai, noretusi patikimos su patirtim siuvejos  4u.gif

o gal zinote salonus, kuriuose ne tik parduoda, bet ir taiso sukneles?  4u.gif

as antrai dienai sunuosi suknele Dea martina (pylimo gatveje) salone ir zadu tame paciame pirmos dienos suknele patrumpinti
labai maloni ir paslaugi moteris
Atsakyti
noreciau perspeti, kad vestuvines sukneles nesisiutumete pas Jurgita Statauskaite , si blondine (skaitosi dizainere garsi) man sugadino visa sventine nuotaika. Likus dviem dienom iki vestuviu, atidave nebaigta siuti suknele, karoliukus, skirtus papuosimams idejusi i plastikini maiseli atskirai, svarkelis buvo aiskiai per mazas, nes negalejau istiesti ranku. Zodziu, tikra tragedija doh.gif verkiau kaip mazas vaikas, o buvau 7 nestumo menesyje. Sumokejau uz pasiuvima 2400 LT, kuriu ji man taip ir negrazino...Diena pries vestuves, lekiau pirktis i salona vestuvines sukneles. Kaip jums? Daugiau jokiu siuveju gyvenime net matyti nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 03 12, 19:04)
noreciau perspeti, kad vestuvines sukneles nesisiutumete pas Jurgita Statauskaite , si blondine (skaitosi dizainere garsi) man sugadino visa sventine nuotaika. Likus dviem dienom iki vestuviu, atidave nebaigta siuti suknele, karoliukus, skirtus papuosimams idejusi i plastikini maiseli atskirai, svarkelis buvo aiskiai per mazas, nes negalejau istiesti ranku. Zodziu, tikra tragedija  doh.gif  verkiau kaip mazas vaikas, o buvau 7 nestumo menesyje. Sumokejau uz pasiuvima 2400 LT, kuriu ji man taip ir negrazino...Diena pries vestuves, lekiau pirktis i salona vestuvines sukneles. Kaip jums? Daugiau jokiu siuveju gyvenime net matyti nenoriu  doh.gif

kas ji tokia? lens.gif kur ja tokia radot ? lens.gif kur dirba? lens.gif google visagalis man tokios nerado g.gif
dekui labai, kad perspejot 4u.gif gaila, kad tokiu neatsakingu zmoniu pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 03 12, 19:04)
noreciau perspeti, kad vestuvines sukneles nesisiutumete pas Jurgita Statauskaite , si blondine (skaitosi dizainere garsi) man sugadino visa sventine nuotaika. Likus dviem dienom iki vestuviu, atidave nebaigta siuti suknele, karoliukus, skirtus papuosimams idejusi i plastikini maiseli atskirai, svarkelis buvo aiskiai per mazas, nes negalejau istiesti ranku. Zodziu, tikra tragedija  doh.gif  verkiau kaip mazas vaikas, o buvau 7 nestumo menesyje. Sumokejau uz pasiuvima 2400 LT, kuriu ji man taip ir negrazino...Diena pries vestuves, lekiau pirktis i salona vestuvines sukneles. Kaip jums? Daugiau jokiu siuveju gyvenime net matyti nenoriu  doh.gif

labai uzjauciu del tokio padeties
bet nemanau kad visos siuvejos tokios smile.gif
manau yra ir profesionalu savo darbo
as noreciau manyti kad mano pasirinkta siuveja taip nepaves
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 03 12, 21:04)

Siaubas, tai kokiam ji stovyje buvo, kad neuzbaigta blink.gif ir, kaip taip kiaules akis isistacius galima zmogu pavest, reikejo siutus darbus paziuret verysad.gif
Atsakyti
Oj ne taip parasiau pavarde doh.gif Jurgita Stakauskaite!!! apie jos darbus galite pasiziureti www.stakauskaite.com...Gaila, kad negaliu cia ikelti foto sukneles, kuria man siuvo...guli dabar maiselyje visa suglamzyta, geda tokia kam ir rodyti, o tiek pinigu isleista....Visa kaip burokas raudona is gedos buvo, kai man ja atidavinejo doh.gif uzsiundziau mokesciu inspekcija ant jos...
Atsakyti