Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Benice @ 2011 10 04, 07:30)
Ir aš įkišiu savo trigrašį  biggrin.gif  Visiškai sutinku, geriau jau atsisako siūti jei nedirba su tokiom medžiagom, nes yra tokių, kas apsiima visko, prižada rezultatų, o po to nekas...
Aš manau, kad Inga turi labai daug patirties su vestuvinėmis suknelėmis ir klientų gausa byloja apie tai, kad darbo kokybė labai gera. Ką jau ne kartą patyriau savo kailiu, tą patį sakė mano klientės nuotakos, kurias man teko puošti jų vestuvėms  wub.gif

ir vis tik .... ne iš visų medžiagų moka siūt - tai nėra jau tokia ir ideali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 10 31, 12:03)
ir vis tik .... ne iš visų medžiagų moka siūt - tai nėra jau tokia ir ideali  ax.gif

Visagalis tik Dievas, o Inga tik arti jo biggrin.gif
Ne visos medžiagos yra skirtos vestuvinėms suknelėms siūti...
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2011 09 26, 23:33)
Laukiu geros siuvejos is kauno kontaktu i az. is anksto dekoju

Tikrai butu idomu isgirsti komentaru, pasiulymu apie Kauno siuvejas ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ne visai į temą, bet nenoriu dėl vieno klausimo naujos temos kurt 4u.gif
Gal galėtų kas pasakyt, per kiek laiko maždaug siuvėja pasiūna vestuvinę suknelę? Ar labai reikia skubėt išsirinkt?
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 12 16, 21:58)
Noriu paklausti ne visai į temą, bet nenoriu dėl vieno klausimo naujos temos kurt  4u.gif
Gal galėtų kas pasakyt, per kiek laiko maždaug siuvėja pasiūna vestuvinę suknelę? Ar labai reikia skubėt išsirinkt?

Man pasiuvo per savaite, bet uzsisakiau pries 6 men. bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gera siuveja radviliskio rajone. sesers vestuvems siuvo vestuvine suknele, vyriskus kostiumus bei pamergiu sukneles wink.gif gali gauti geru medziagu. pvz armani smile.gif o ir kainos nedideles!! savo srities meistre, darbo patirtis apie 30m.

daugiau info ir foto i az 4u.gif
Atsakyti
Savo vestuvėms išsinuomojau suknelę Radviliškyje (salone Stadiono g. berods). Skirtas biudžetas nebuvo didelis. Tad suknelę rinkausi paprastesnę, pigesnę. Tik norėjosi kažkaip ją papuošti, padaryti unikalią, įdomesnę. Siuvėja pasiuvo švarkelį, delninukę. Dizainerė (iš Šiaulių) papuošė gėlėmis. Pasidarbavo puikiai, buvau labai patenkinta.
Atrodė šitaip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ronikea @ 2012 01 09, 22:58)
Savo vestuvėms išsinuomojau suknelę Radviliškyje (salone Stadiono g. berods). Skirtas biudžetas nebuvo didelis. Tad suknelę rinkausi paprastesnę, pigesnę. Tik norėjosi kažkaip ją papuošti, padaryti unikalią, įdomesnę. Siuvėja pasiuvo švarkelį, delninukę. Dizainerė (iš Šiaulių) papuošė gėlėmis. Pasidarbavo puikiai, buvau labai patenkinta.
Atrodė šitaip:
user posted image

suknele ir be papuosimo nuotraukoje atrodo graziai ir net nelabai kukliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiltene @ 2012 01 10, 14:52)
suknele ir be papuosimo nuotraukoje atrodo graziai ir net nelabai kukliai  4u.gif

būtum mačiusi jaunikio kostiumą... suknelė nublanksta smile.gif))) reikėjo gelbėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam teko siųdintis suknelę pas E. Rainį (Vilnius) arba Živilę (Kaunas - "Mane pasiuvo Živilė"). Būčiau dėkinga už atsiliepimus.
Atsakyti
Sveikos, mergaičiukės ir būsimos nuotakos. ax.gif
Kadangi mano lūkesčius atiikusios ir pakankamai ,,šviežios" temos šiuo klausimu neradau, tad užvedu naują.

Taigi mane (kaip ir ne vieną Jūsų, mielosios) domina, ar įmanoma Klaipėdoje rasti profesionalią stilistę/siuvėją/dizainerę vestuvinei suknelei pasiūti ir mūsų lūkesčiams įgyvendinti...? Nes domiuosi jau daugiau kaip porą mėnesių ir paieškos bergždžios. Tiksliau, jei ir yra variantų, tai jie atkrenta dėl labai prastų rekomendacijų. (Pvz.: ponia Ingrida Railienė ir jos mados namai, stilistė Loreta Š. S. ir keletas kitų).

Jau prarandu viltį surasti šios srities meistų Klaipėdoje ir linkstu lėkti siūtis į Kauną ar Vilnių... svarstau net apie žinomesnius dizainerius, nes esu nevulty, o laiko vis mažėja.

Ka patartumėt, esamos ar buvusios likimo draugės?
Atsakyti
QUOTE(Infaantė @ 2012 02 06, 00:54)
Sveikos, mergaičiukės ir būsimos nuotakos.  ax.gif
Kadangi mano lūkesčius atiikusios ir pakankamai ,,šviežios" temos šiuo klausimu neradau, tad užvedu naują.

Taigi mane (kaip ir ne vieną Jūsų, mielosios) domina, ar įmanoma Klaipėdoje rasti profesionalią stilistę/siuvėją/dizainerę vestuvinei suknelei pasiūti ir mūsų lūkesčiams įgyvendinti...? Nes domiuosi jau daugiau kaip porą mėnesių ir paieškos bergždžios. Tiksliau, jei ir yra variantų, tai jie atkrenta dėl labai prastų rekomendacijų. (Pvz.: ponia Ingrida Railienė ir jos mados namai, stilistė Loreta Š. S. ir keletas kitų).

Jau prarandu viltį surasti šios srities meistų Klaipėdoje ir linkstu lėkti siūtis į Kauną ar Vilnių... svarstau net apie žinomesnius dizainerius, nes esu nevulty, o laiko vis mažėja.

Ka patartumėt,  esamos ar buvusios likimo draugės?

O apie A. Zinčiukaitę nemąstėt (ji Žuvėdrai sukneles siuva)? Esu girdėjus gerų atsiliepimų apie ją.
Atsakyti