Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(vylabusle @ 2011 08 10, 23:46)
Išreklamuota ji todėl, kad ji tikrai labai kokybiškai dirba. Be to, greitai. O šiaip būtų smagu, jeigu ir apie kitas taip kokybiškai dirbančias siuvėjas būtų daugiau informacijos, sutinku, apie Ingą šlovė supermamose itin gerai pasklidusi.

Manau, geriau, kai žmogus, pamatęs, kad pasiūlymas jo nedomina, iš karto atsisako negu kai imasi, ir klientas nepatenkintas lieka. O kokia ten buvo medžiaga? Tiesiog smalsu.  ax.gif

Jeigu ja reklamuoja tiek daug nuotaku, reiskia tikrai labai gerai ir kokybiskai dirba sutinku thumbup.gif
Man asmeniskai neuztektu vieno atsiliepimo ka tik prisijungusio zmogaus, ir dar su telefonu ir kontaktais kad rekomenduoja, va cia tai reklama, o pas ja daug saite darbu pvz, kas jau daug ka pasako wub.gif
Mergaites bukite atsargios.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 11, 07:52)
Jeigu ja reklamuoja tiek daug nuotaku, reiskia tikrai labai gerai ir kokybiskai dirba sutinku thumbup.gif
Man asmeniskai neuztektu vieno atsiliepimo ka tik prisijungusio zmogaus, ir dar su telefonu ir kontaktais kad rekomenduoja, va cia tai reklama, o  pas ja daug saite darbu pvz, kas jau daug  ka pasako wub.gif
Mergaites bukite atsargios.

drinks_cheers.gif dekoju mergaitems ,kad paprotino thumbup.gif sumokejau gal truputi daugiau,bet pasiuvo,daug grazesne,nei nuomoje wub.gif kalbu abie Inga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 10, 23:46)
Išreklamuota ji todėl, kad ji tikrai labai kokybiškai dirba. Be to, greitai. O šiaip būtų smagu, jeigu ir apie kitas taip kokybiškai dirbančias siuvėjas būtų daugiau informacijos, sutinku, apie Ingą šlovė supermamose itin gerai pasklidusi.

Manau, geriau, kai žmogus, pamatęs, kad pasiūlymas jo nedomina, iš karto atsisako negu kai imasi, ir klientas nepatenkintas lieka. O kokia ten buvo medžiaga? Tiesiog smalsu.  ax.gif

medžiaga buvo crisp cotton. Kažkokia tai tipo medvilnė.
Bet žinoma, patogiausia siūti iš tos pačios medžiagos, kaip visom: satinas + šifonas ir wuolia biggrin.gif kad ji auksarankė, profesionalė ir t.t. jau visiems šiame forume aišku, bet man, kaip potencialiai klientei, nepatiko toks kategoriškumas. Bet, kai jai klienčių ir taip matosi netrūksta, tai ... ax.gif
Atsakyti
labas,
o galima būtų maždaug kainas sužinoti? taip pat ar galima su savo medžiaga pas jas siūtis?
QUOTE(birzelinuke @ 2011 08 10, 23:30)
Suknytes siuvimui rekomenduoju Caprice Boutique Vilniuje
http://www.caprice-boutique.lt/

Savininke, siuveja, apskritai aptarnavimas super mielas ir profesionalus. Pasiuta suknute pranoko visus mano lukescius wub.gif

Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 10, 10:45)
As jau uzkibau... doh.gif  buvau pas ja nuvaziavus, ismatavo mane, parode viena suknele jau pasiuta tik dar siuvinejama, tikiuosi neapgaus manes.. na ir sake per menesi o gal net greiciau pasius, tai gal ne is uzsienio parsius ja... Beto suknele as pasirinkau savo, o ne is ju puslapio... idomu kaip cia bus.. galesiu apsidalinti patirtim doh.gif

lotuliukas.gif As tai pat "uzkibau" lotuliukas.gif , siuvausi ten pat , ir jau atsokau su savo isvajotaja suknele, as pasirinkau is ju pslp. ir likau labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta664 @ 2011 08 17, 13:39)
lotuliukas.gif As tai pat "uzkibau" lotuliukas.gif , siuvausi ten pat , ir jau atsokau su savo isvajotaja suknele, as pasirinkau is ju pslp. ir likau labai patenkinta. thumbup.gif

O kokio tipo buvo suknyte? Kokia medziaga? blush2.gif viskas man labai idomu, dar tik savaite praejo kaip siuva tai negaliu sulaukti kada pamatysiu ax.gif tikiuosi nenusivilsiu.. Gal pasakysite kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 17, 16:15)
O kokio tipo buvo suknyte? Kokia medziaga? blush2.gif  viskas man labai idomu, dar tik savaite praejo kaip siuva tai negaliu sulaukti kada pamatysiu ax.gif  tikiuosi nenusivilsiu.. Gal pasakysite kiek mokejote?

Sifonine lengva 900, as labai patenkinta likau, kokios norejau tokia ir gavau.
Kazkas panasaus i sita, be bantu tik
http://www.vestuvini...-nr-hy2086.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesta664: 18 rugpjūčio 2011 - 07:24
QUOTE(ernesta664 @ 2011 08 18, 08:21)
Sifonine lengva 900, as labai patenkinta likau, kokios norejau tokia ir gavau.
Kazkas panasaus i sita, be bantu tik
http://www.vestuvini...-nr-hy2086.html

Ir as tiek pat mokesiu ax.gif mano irgi bus lengvute laisvai krentanti tokia.. Nuraminote mane, aciu labai 4u.gif o kiek laiko siuvo? Gal ir sverkeli pas ja siuvotes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 18, 19:29)
Ir as tiek pat mokesiu ax.gif  mano irgi bus lengvute laisvai krentanti tokia.. Nuraminote mane, aciu labai 4u.gif  o kiek laiko siuvo? Gal ir sverkeli pas ja siuvotes? g.gif

iki menesio, ne nesisiuvau 4u.gif
Atsakyti
vestuvines sukneles
Sveikutes gal galite pasakyti kiek mazdaug kainuotu tokios sukneles pasiuvimas ( priespaskutine nuotrauka) smile.gif Ir tuo paciu gal zinote patikima siuveja Kaune ?smile.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos ax.gif
žadėjau pasidalint patirtim apie suknytės siuvimą, taigi vakar pasiėmiau savo suknytę, iš tikrųjų esu patenkinta, medžiagytė lengva, krentanti, pasiūta tvarkingai, tokia, kokios ir norėjau thumbup.gif manau tikrai ne visi internetiniai puslapiai apgaudinėja, as likau patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš siuvausi suknelę "Salonas 7" (šv. stepono g. 9, Vilnius) pas dizainerę Raimondą. Už tikrai žemišką gerą kainą gavau puikų rezultatą. Ypač patiko tai, kad nieko nereikėjo pačiai galvoti (kur čia ką paraukti, kur palenkti), labai šauniai pajaučia, ko nori klientė, ko tikisi, taikliai improvizuoja, nes turi gausybę patirties.
Atsakyti