Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

gal kas ką girdėjo apie HD stiliaus studiją? Ar labai didelės ten kainos?
Man suknelę reikia pataisyti, nes per didelė, gal kas nors rekomenduotų labai gerą ir ne per brangią? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 26, 07:27)
gal kas ką girdėjo apie HD stiliaus studiją? Ar labai didelės ten kainos?
Man suknelę reikia pataisyti, nes per didelė, gal kas nors rekomenduotų labai gerą ir ne per brangią?  4u.gif

Svarbiausia gera, o del brangumo geriau netaupyti.
Deja mano siuveja tik siuna vestuvines sukneles, nalabai tiks rekomendacijas.
Pabandik gal www.sfsalonas.lt, jie specializuojasi siuvime.
Papildyta:
QUOTE(meduksi @ 2011 07 19, 18:20)
Oi panos,kaip as patenkinta,kad per cia radau Inga Miltieniene,nuostabia suknele pasiuvo wub.gif aciu jai bigsmile.gif  wub.gif
Ir aciu Kristinai -kukuskinai,kad paprotino clap.gif

Nera uz ka, as irgi labai esu patenkinta, ir daug kam dekoju uz rekomendacijas, jau daug merginu ja rekomendavo.
Labai smagu kad esi laiminga del savo suknytes.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu klausima, gal kas nors siuvotes suknele is cia http://vestuviniusuk...s.blogspot.com/ dabar ju puslapis atsinaujima tai butu sitas www.vestuviniusukneliusiuvimas.com g.gif labai idomu kokios kokybes ju pasiutos sukneles.. gal kas susidurete? o jeigu ne gal galite ka nors parekomenduoti Mazeikiuose, Telsiuose ar Klaipedoje? Lauksiu labai smile.gif
p.s. dzaiuguosi del tu kas jau turi savo vestuvine suknyte... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 08, 12:38)
Sveikos 4u.gif
turiu klausima, gal kas nors siuvotes suknele is cia http://vestuviniusuk...s.blogspot.com/ dabar ju puslapis atsinaujima tai butu sitas www.vestuviniusukneliusiuvimas.com  g.gif  labai idomu kokios kokybes ju pasiutos sukneles.. gal kas susidurete?
p.s. dzaiuguosi del tu kas jau turi savo vestuvine suknyte... 4u.gif

oj, tik neužkibkit ant tokių puslapių.
100% visos suknelės yra užsakomos iš užsienio puslapių, kur siuva tie patys kiniečiai, tik čia dar sumokat už tarpininkavimą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 09, 18:03)
100% visos suknelės yra užsakomos iš užsienio puslapių, kur siuva tie patys kiniečiai, tik čia dar sumokat už tarpininkavimą  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Sutinku, mano drauge taip apgavo, is kinijos per tarpininkus gavo s.............
Mergaites bukit atsargios.
Atsakyti
Kaune "Linos" salone taisiau savaja suknele,ilgi pora cm trumpino,lygino,sumokejau 60 lt,nezinau ar daug,bet labai maloni moteris.
Atsakyti

siuvausi suknele pas Inga Miltiniene, galiu pasakyti pranoko mano lukescius. Nuostabi siuveja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bju-ty: 10 rugpjūčio 2011 - 09:46
QUOTE(bju-ty @ 2011 08 10, 09:46)
siuvausi suknele pas Inga Miltiniene, galiu pasakyti pranoko mano lukescius. Nuostabi siuveja  thumbup.gif

turbut dar nebuvo tokios,kam butu nepatikus:)
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 09, 19:03)
100% visos suknelės yra užsakomos iš užsienio puslapių, kur siuva tie patys kiniečiai, tik čia dar sumokat už tarpininkavimą  doh.gif  doh.gif

As jau uzkibau... doh.gif buvau pas ja nuvaziavus, ismatavo mane, parode viena suknele jau pasiuta tik dar siuvinejama, tikiuosi neapgaus manes.. na ir sake per menesi o gal net greiciau pasius, tai gal ne is uzsienio parsius ja... Beto suknele as pasirinkau savo, o ne is ju puslapio... idomu kaip cia bus.. galesiu apsidalinti patirtim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 09, 21:23)
Kaune "Linos" salone taisiau savaja suknele,ilgi pora cm trumpino,lygino,sumokejau 60 lt,nezinau ar daug,bet labai maloni moteris.

Aš Vilniuje už pataisymą mokėjau 350Lt. Į tai įėjo suknelės sumažinimas ir patrumpinimas ir bolero sumažinimas ir iškrakmolinimas. esu visiškai patenkinta rezultatu. Sumokėjau nemažai, bet atlikta be priekaištų

QUOTE(bju-ty @ 2011 08 10, 09:46)
siuvausi suknele pas Inga Miltiniene, galiu pasakyti pranoko mano lukescius. Nuostabi siuveja  thumbup.gif

per daug ji man išreklamuota unsure.gif man tai nepatiko, kad kai parodžiau savo suknelę ir pasakiau, iš kokios medžiagos turėtų būt pasiūta (ta prasme, kad originalas iš tokios), tai pasakė, kad nesiųs, nes ji siūna tik iš savų medžiagų, o ta jai netinkama ..... Man tokie kategoriški žmonės nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Suknytes siuvimui rekomenduoju Caprice Boutique Vilniuje
http://www.caprice-boutique.lt/

Savininke, siuveja, apskritai aptarnavimas super mielas ir profesionalus. Pasiuta suknute pranoko visus mano lukescius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 10, 15:20)
per daug ji man išreklamuota  unsure.gif man tai nepatiko, kad kai parodžiau savo suknelę ir pasakiau, iš kokios medžiagos turėtų būt pasiūta (ta prasme, kad originalas iš tokios), tai pasakė, kad nesiųs, nes ji siūna tik iš savų medžiagų, o ta jai netinkama ..... Man tokie kategoriški žmonės nepatinka  schmoll.gif

Išreklamuota ji todėl, kad ji tikrai labai kokybiškai dirba. Be to, greitai. O šiaip būtų smagu, jeigu ir apie kitas taip kokybiškai dirbančias siuvėjas būtų daugiau informacijos, sutinku, apie Ingą šlovė supermamose itin gerai pasklidusi.

Manau, geriau, kai žmogus, pamatęs, kad pasiūlymas jo nedomina, iš karto atsisako negu kai imasi, ir klientas nepatenkintas lieka. O kokia ten buvo medžiaga? Tiesiog smalsu. ax.gif
Atsakyti