Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

taip, palyginus su nuomos kainom , tai siutis tikrai apsimoka....ir aisku jei siuvies pas gera siuveja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 05 07, 15:47)
pas ja kosmines kainos, vakarine ilga suknele 1000lt doh.gif , isproteti galima, o ir nieko gero nepataria, salonas baisus, medziagu pvz mazi-mazi skudureliai, kaip is skuduryno
labaaaai nusivyliau verysad.gif

1000 lt nėra brangu už ilgą vakarinę suknią. Aš pasisiūvau trumpą už 1100 lt (pas kitą), tačiau be jokio modeliavimo - išklausinėjo mane nuo A iki Z, nuo tikslaus sijonuko tipo iki banto dydžio. Pasiuvo tobulai. 1000 lt už tobulą proginį rūbą - nėra mažai, bet ir parduotuvėje tokio nenusipirksi pigiau.
Papildyta:
QUOTE(la.confiture @ 2011 05 05, 15:42)
Sveikos, gal turit kokių atsiliepimų apie Daivą, Vilniuje, Lukšio g.?
Man ją rekomendavo, apsitarėm jau dėl suknelės, kaina nedidelė, moteris maloni, tik man nepatiko, kad ji pakeitimų padarė modely, motyvuodama, kad kitaip ilgai užtruks ir brangiau kainuos.

Tai reikėjo sakyti, kad tinka ilgiau laukti ir didesnė kaina, gal nebūtų keitusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 10 gegužės 2011 - 08:26
QUOTE(roza_ @ 2011 05 07, 14:47)
pas ja kosmines kainos, vakarine ilga suknele 1000lt doh.gif , isproteti galima, o ir nieko gero nepataria, salonas baisus, medziagu pvz mazi-mazi skudureliai, kaip is skuduryno
labaaaai nusivyliau verysad.gif

as pas ja irgi siuvausi, visai neseniai, kazkas is supermamu rekomendavo. tai likau labai patenkinta. siuvausi vestuvem suknele, kaip sveciui, tokia zemiau keliu is silko. tai 560lt. su viskuo kainavo. uz silkines sukneles pasiuvima ji ima 350lt., tai ir pas kas kai kurias siuvejas nelabai maziau, o nesamoniu pridaro...
atejau su su nuotrauka is zurnalo, tai ji man pagal mano ideja visokiu variantu papaise, apsnekejom, kas mano figurai labiau tiktu... zodziu, dirba tikrai profesionaliai. uz tokia kaina , kad kas eskizus kiekvienam klientui asmeniskai paisytu nesu girdejus. ir galutiniu rezultatu tikrai likau patenkinta.
del audiniu pavyzdziu- jo, pasirinkimas nera didelis, bet kas zino , ko nori , tai ir is mazu gabaliuku atsirenka... man nieks netiko is to, tai mes kartu i ibrahima nuejom, dar nuolaida kartu su dizaineriu perkant padare.....
o kas tikisi salono ir sukneles uz kelis simtus litu, tai gal ne ten iesko:)
Atsakyti
Kaune galiu rekomenduoti siuvėja Asta smile.gif
Jos kontaktai: astule777@gmail.com
8 6 14 14136
Pas ją siuvausi kokteilinę suknelę su bolero ir kaklaraištį savo antrai pusei smile.gif Kaina su pasiuvimo ir medžiaga gavosi tikrai nedidelė - tik 230 Lt thumbup.gif Bet aš siuvausi nesezono metu, tai gavau šiokią tokią nuolaidą ax.gif
O šiaip siuvėja tikrai išmano savo darbą, viską atlieka kruopščiai ir visada atsižvelgia į pageidavimus thumbup.gif
Dėl savo siūtos suknelės sulaukiau tikrai nemažai pagyrimų ir labiau džiaugiuosi, kad ją siuvausi, nes nesu labai standartinės figūros ir dažnai sunkokai randu tai, kas tiktų ir tikrai patiktų blush2.gif O šita suknelė tikrai pateisino mano lūkesčius.
user posted image
user posted image
Beje, taip pat užsisakiau pas ją siūtis ir vestuvinę suknelę, tai su viskuo (medžiagom, pasiuvimu ir krepšeliu) kainuos 1000 Lt. Aišku, gal kainytė neatrodo labai maža, bet suknelė bus tokia kokios tikrai norėsiu, visiškai atitiks mano figūrą blush2.gif Beje, viršutinė jos dalis bus iš gifiūro, kuris gana nepigus, todėl ir kaina tokia ax.gif Šiaip būtų gerokai pigiau smile.gif
Nors aišku, daug kas už nuomą tiek ar net daugiau moka, ir suknelės tuose nuomos punktuose neaišku kiek kartų dėvėtos būna ir nežinia iš kur įsigytos smile.gif O čia tikrai žinosiu, kad suknelė visiškai nauja ir pagaminta rankomis konkrečiai pagal mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 20 gegužės 2011 - 17:21
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 18:17)

Teko bendrauti el. paštu su šią siūvėja.. Lb patiko, visus iškylančius klausimus atsakydavo ir pakonsultuodavo.. nes daugelis neatrašo ir jokių konsultacijų neduoda ir nemaloniai bendrauja.. Ir kainos palyginis su Vilniaus lb žemiškos.. bigsmile.gif Pati esu iš Vilniaus, tai galiu pasakyti tos pačios suknelės pasiuvimo kaina skiriasi gan labai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2011 05 25, 18:47)
labukas,mergytes kas siunates suknytes,kaip ju  kokybe palyginus su salonu?juk vistiek silkai ne tie ax.gif patinka man vienas modeliukas wub.gif salone ,siuvejos http://public.fotki.com/vestuvius/sako,kad pasiutu,bet kazin ar atitiktu originala  ax.gif pasidalinkit savo patirtimi ax.gif

Tikrai gali pasiuti ggeriau negu salone, man pasiuvo.
O cia geriau nesikreipkite liksite su ziaria suknele. vestuviu.suknele@gmail.com
http://public.fotki.com/vestuvius/[/color] kur katalogas pasiutu sukneliu visos vogtos ir kitu svetainiu.
Merginos bukite atsargios.
Paprasykite gyvu pavyzdziu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 05 27, 22:38)
Tikrai gali pasiuti ggeriau negu salone, man pasiuvo.
O cia geriau nesikreipkite liksite su ziaria suknele.  vestuviu.suknele@gmail.com
http://public.fotki.com/vestuvius/[/color] kur katalogas pasiutu sukneliu  visos vogtos ir kitu svetainiu.
Merginos bukite  atsargios.
Paprasykite gyvu pavyzdziu. drinks_cheers.gif

oi aciu,as galvoju,kodel kaina zymiai mazesne doh.gif turbut reiks siutis pas Inga,arba salonas "lafleur "siuna,bet kaina truputi didesne doh.gif
Atsakyti
gal zinote kur Vilniuje yra didziausias medziagu pasirinkimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 08, 12:30)
gal zinote kur Vilniuje yra didziausias medziagu pasirinkimas? smile.gif

ibrahime labai ddaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 06 09, 05:39)
ibrahime labai ddaug  smile.gif

bet ten ir kainos kosminės doh.gif Medžiaga, kurią būčiau ten nusipirkus už virš 300lt, gariūnuose tas pats kiekis tokios pat medžiagos man kainavo 80lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 10, 01:17)
bet ten ir kainos kosminės  doh.gif  Medžiaga, kurią būčiau ten nusipirkus už virš 300lt, gariūnuose tas pats kiekis tokios pat medžiagos man kainavo 80lt smile.gif

kokia medziaga pirkote suknelei, nes as uz saviske su nuolaida sumokejau 600lt.
Atsakyti
Oi panos,kaip as patenkinta,kad per cia radau Inga Miltieniene,nuostabia suknele pasiuvo wub.gif aciu jai bigsmile.gif wub.gif
Ir aciu Kristinai -kukuskinai,kad paprotino clap.gif
Atsakyti