Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 12:38)
Jau zinok tiek sukurta kad nebeliko ko kurti, visi viska vieni nuo kitu nuziurineja.

pritariu, jau nebeliko ko kurti, tiek prikurta, kad kartais ir nusikuria.. biggrin.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi dėl merginų, kurioms patiko Ingos siūtos suknelės thumbup.gif thumbup.gif

Mačiau kalbėjote apie eskizus ir t.t. Aš pvz. atėjau pas Ingą su savo viziją, kurią ji labai sėkmingai pakoregavo, norėjau labiau pustos suknelės, bet ji patarė rinktis tiesiog A formos, davė pasimatuoti tokio modelio suknelių, patarė dėl visko, taigi gavau ne tik siuvimą, bet ir konsultaciją. O norėti, kad ji dar ir pieštų eskizus, kurtų suknelės modelį individualiai... manau, kad realu, bet kaina tikrai nebūtų tokia kaip yra. Ir jei pieštų, tai pati nesiūtų ax.gif

Manau, kad pas bet kokį meistrą reikia eiti su tam tikrai norais, vizijomis ir t.t., o ypač jei meistras nepažįsta Jūsų individualiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kas esate ką girdėję apie www.svajoniusuknele.lt teikiamas paslaugas, konkrečiai siuvimo? Ieškau Kaune pas ką galėčiau pasisiuti suknelę, gal kas kokių rekomendacijų? ax.gif
Atsakyti
mergytes visos labai giriate Ingos Miltienienes pasiutas suknytes.. O gal galite imesti savo pasiutos suknytes foto? 4u.gif jos tinklapyje maciau, bet noriu dar blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiux @ 2011 04 07, 18:15)
mergytes visos labai giriate Ingos Miltienienes pasiutas suknytes.. O gal galite imesti savo pasiutos suknytes foto?  4u.gif jos tinklapyje maciau, bet noriu dar  blush2.gif  4u.gif

Mano vestuviu dar nebuvo, bet i foruma nuotrauku nedesiu, o jai butinai atsiusiu, nes esu jai labai dekinga, ji ispyldo tikrai svajones smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiux @ 2011 04 07, 19:15)
mergytes visos labai giriate Ingos Miltienienes pasiutas suknytes.. O gal galite imesti savo pasiutos suknytes foto?  4u.gif jos tinklapyje maciau, bet noriu dar  blush2.gif  4u.gif

Manau, kad jos puslapyje sudėta pakankamai daug pavyzdžių tam, kad suprastumėte, jog siūti ji moka, pasiūti gali viską, ko užsimanote (proto ribose aišku, nors mano suknelė, sakyčiau, buvo nelabai proto ribose, bet puikiai įgyvendino biggrin.gif ). Jei tiek pavyzdžių ir krūvos gerų atsiliepimų neįtikina - geriau nesisiūkite pas ją.

O tos, kurių vestuvių dar nebuvo - ką gi jos gali parodyti? Jeigu ir turi kokių foto, tai nieko ten neįžvelgsite, nes nėra visumos: šukuosenos, makiažo ir vargu ar norės rodyti savo grožį iki vestuvių forume, gal pažįstamos pamatys, o norisi siurprizo blush2.gif

Čia primena man atvejį, kuomet kai kurios klientės man rašo el.paštu ar neatsiųsčiau daugiau savo darbų pavyzdžių, nors mano puslapyje sudėta apie 100. lotuliukas.gif Tai gal logiška visai, kad jei turėčiau daugiau ką parodyti, tai parodyčiau, o jei daugiau neturiu, tai ir nerodau blush2.gif Nu man juokinga, nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 03, 21:58)
Labai džiaugiuosi dėl merginų, kurioms patiko Ingos siūtos suknelės  thumbup.gif  thumbup.gif

Mačiau kalbėjote apie eskizus ir t.t. Aš pvz. atėjau pas Ingą su savo viziją, kurią ji labai sėkmingai pakoregavo, norėjau labiau pustos suknelės, bet ji patarė rinktis tiesiog A formos, davė pasimatuoti tokio modelio suknelių, patarė dėl visko, taigi gavau ne tik siuvimą, bet ir konsultaciją. O norėti, kad ji dar ir pieštų eskizus, kurtų suknelės modelį individualiai... manau, kad realu, bet kaina tikrai nebūtų tokia kaip yra. Ir jei pieštų, tai pati nesiūtų  ax.gif

Manau, kad pas bet kokį meistrą reikia eiti su tam tikrai norais, vizijomis ir t.t., o ypač jei meistras nepažįsta Jūsų individualiai  blush2.gif

Čia aš buvau apie eskizus kalbą užvedusi. smile.gif Na, tiesiog man, kaip tulai vartotojai, tikrai trūko žinių, ko galiu ir ko negaliu tikėtis, bet galutinis rezultatas puikus, todėl aš esu tų, kurioms patiko Ingos suknelės, gretose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 03, 21:58)
Labai džiaugiuosi dėl merginų, kurioms patiko Ingos siūtos suknelės  thumbup.gif  thumbup.gif

Mačiau kalbėjote apie eskizus ir t.t. Aš pvz. atėjau pas Ingą su savo viziją, kurią ji labai sėkmingai pakoregavo, norėjau labiau pustos suknelės, bet ji patarė rinktis tiesiog A formos, davė pasimatuoti tokio modelio suknelių, patarė dėl visko, taigi gavau ne tik siuvimą, bet ir konsultaciją. O norėti, kad ji dar ir pieštų eskizus, kurtų suknelės modelį individualiai... manau, kad realu, bet kaina tikrai nebūtų tokia kaip yra. Ir jei pieštų, tai pati nesiūtų  ax.gif

Manau, kad pas bet kokį meistrą reikia eiti su tam tikrai norais, vizijomis ir t.t., o ypač jei meistras nepažįsta Jūsų individualiai  blush2.gif

na , bet jei as turiu savo nuomone ir savo skoni, tai man joks dizaineris neisiulys savosios, jei man nepatiks... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute14 @ 2011 04 08, 09:20)
na , bet jei as turiu savo nuomone ir savo skoni, tai man joks dizaineris neisiulys  savosios, jei man nepatiks... smile.gif

Tai puiku, pateikiate savo norus ir gaunate, ko norite ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turit kokių atsiliepimų apie Daivą, Vilniuje, Lukšio g.?
Man ją rekomendavo, apsitarėm jau dėl suknelės, kaina nedidelė, moteris maloni, tik man nepatiko, kad ji pakeitimų padarė modely, motyvuodama, kad kitaip ilgai užtruks ir brangiau kainuos.
Atsakyti
QUOTE(egle vaitulaityte @ 2011 04 29, 17:20)
sveikos, galiu parekomenduoti siuveja- modeliuotoja, pas ja siuvausi ne viena suknele -ir progine, ir kasdienine. viska super padaro, ir pakonsultuoja, eskizu papaiso, pasiulo, kas tiktu asmeniskai ir pagal figura , ir pagal stiliu.
bet pas ja galima ateiti , ir su savo idejom, eskizu, ar nuotrauka is zurnalo. gerai, tas, kad aklai nedaro- jei ideja is zurnalo, aklai nekopijuos, pakeis , kas reikia, kad kiekvienai savus trukumus paslepti.

del audiniu, tai ji padeda pasirinkti. mano pussesere savo dukrai komuniju ir gimtadienio suknytes siuvo, tai ji nupirko kazkokio ten krepsatino ir sifono, kiek pamenu audinys labai pigus buvo, gal 10-15lt, bet labai gerai atrode, tikrai ne kaip is turgaus:). bet cia jau reikia moketi parinkti...

jos tel.: 8 615 18055

sekmes:)
Papildyta:
o del kainu, tai pas ja tikrai pigiau, nei kokioj nors siuvykloj vilniaus centre....

pas ja kosmines kainos, vakarine ilga suknele 1000lt doh.gif , isproteti galima, o ir nieko gero nepataria, salonas baisus, medziagu pvz mazi-mazi skudureliai, kaip is skuduryno
labaaaai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Man kainavo pasisiuti 1500lt, o nuoma 1900lt nenauja.
Primatavimas buvo vienas, per kita pasiemiau savo grozi, nebuvo nei nervu nei vargo, visom pasiuvo gerai, ir ja rekomendavo, uztat buvo ramu.
Likau patenkinta wub.gif
Siutis apsimoka, bet reikia zinoti pas ka eini.
Kur siuvausi nesikartosiu jau rasiau, kam reikia susiras.
Atsakyti