QUOTE(vylabusle @ 2011 03 29, 11:22)
Na, aš savam parodžiau - negalėčiau miegoti ramiai kitaip. Nors ir dabar vis dar neramu - aš išsirinkau suknią, kokia man garantuotai tinka, bet ką galiu žinoti, gal yra koks nors beprotiškai geras modelis, apie kurį net nepamaniau, kad man tinka, arba gal tai sukniai reikia dar kokios nors detalės, kurios pati išgalvoti aš negaliu, bet kuri gal būtų praturtinusi rūbą... Taip ir dvejosiu, turbūt, visą likusį gyvenimą, ką dar galėjau iš vestuvinės suknios išpešt... Man ji patinka, bet nejaučiu tokios euforijos, kaip visos čia. Tai nežinau, ar čia mano būdas toks, ar kažkas negerai...
Manau cia budastoks, mano be jokiu siuvinejimu, nieko ipatingo, bet man grazu, kad as su ja susilieju, as grazi atrodau su ja, ji parodo kokia as grazi, nesinervok, tesiog kai kurios merginos perdaug isreiskia emocijos, kaip ir as kartais, vinasuknele taip patiko, tesiog dieviska, vos savos neatsisakiau, o dabar ziuriu ir juokinga
Svarbiausia kad, tavo, miela, pagal dydi, ir tvarkinga, manau su ja graziai atrodai, o vestuviu diena busi dar grazesne.
Zinok vaikinas pasakyti, jei kas netaip jie visada tiesiai riezia
Gal ieskom graziu papuosalu, kad papuosti grazu musu vaizda.