Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(žvarba @ 2005 07 07, 09:00)
gelbėkit, padėkit.. ohmy.gif . gal kas galit parekomenduot gerą siuvėją Kaune... help.gif  help.gif

Aš savo vestuvinę Limarijoj siūsiuos thumbup.gif Ten Lina siuva, nuomoja tai kiek teko vilktis jos suknelių- viskas liuks. www.limarija.lt
Atsakyti
Tema gal biški primiršta, bet mažu atsiras norinčių padėti... biggrin.gif Gal žino klaipėdietės ir ne tik, kur Klaipėdoje rasti gerą siuvėją, kuri patartų ir dėl modelio, ir dėl spalvos ir gerai pasiūtų. blush2.gif Man reikia puošnaus bet ne labai apdaro vestuvėm... blush2.gif Nebūsiu nei svočia, nei porose (nepridera jau), tik šiaiap svečias, nu gal ne šiaip nes vestuvės brolio... smile.gif Modelį nusimačiusi esu, bet spalvą - nelabai... g.gif Tekstūrą medžiagos įsivaizduoju, bet kaip tokia vadinasi ar ji gerai nešiojasi nežinau...Tiesiog reikia daug informacijos...Gal kas gali padėti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 24 sausio 2006 - 01:08
QUOTE(creative @ 2005 10 23, 09:29)
sveikutes brangiosios,as cia naujoke,bet reiketu siokios tokios pagalbos.na man dar iki vestuviu tolokai,bent jau penki metukai:)o arteja po truputi mokyklines isleistuves,tai kazkaip susimasciau apie sukneles siuvimasi,modelijau susiradau,labai grazu,tik yra toks dalykiukas,kad suknele siuvineta karoliukais,kaip manote ar kokai siuveja imtusi siuti tokia suknele,t.y.siuvineti ir pan,kiek tai gali kainuoti??ir gal zinote kokia gera siauliuose??

ot,jei buciau siauliuose tikrai apsiimciau,tau pasiuti smile.gif karoliukai mano stichija bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(creative @ 2005 10 23, 09:29)
sveikutes brangiosios,as cia naujoke,bet reiketu siokios tokios pagalbos.na man dar iki vestuviu tolokai,bent jau penki metukai:)o arteja po truputi mokyklines isleistuves,tai kazkaip susimasciau apie sukneles siuvimasi,modelijau susiradau,labai grazu,tik yra toks dalykiukas,kad suknele siuvineta karoliukais,kaip manote ar kokai siuveja imtusi siuti tokia suknele,t.y.siuvineti ir pan,kiek tai gali kainuoti??ir gal zinote kokia gera siauliuose??

ot,jei buciau siauliuose tikrai apsiimciau,tau pasiuti smile.gif karoliukai mano stichija bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai ir smalsu kur klaipedoje rast gera siuveja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiling @ 2004 06 02, 07:22)
o mano suknele galit paziureti cia

man nerodo tavo sukneles o taip noreciau pamatyt ax.gif
Atsakyti
jei yra dar tokiu kurios siuvosi tai prasau idekite foto kaip atrodo jusu sukneles.
Papildyta:
smilig, gal gali imesti savo sukneles foto.
Atsakyti
Niu matyt , kad mazai tu jaunuju kurios siuvosi sukneles... bet visgi, gal kas zino kaune gera siuveja... juk as vis dar noriu trumpos vestuvines suknytes... verysad.gif nerandu tai gal pasiutu...
Atsakyti
QUOTE(aistė @ 2006 02 05, 02:12)
As irgi ieskau siuvejos Vilniuje vestuvinei suknelei siuti. Tai jei dar kas kokiu variantu turit- tai parasykit, prasau...  4u.gif
Aciu is anksto  4u.gif

Labas. as irgi iekau siuvejos, bet manau, kad radau nebloga varianta.. yra tokia mados studija VLN"Ratuto". Jie sake mielu noru pasiutu.. gali pasidomet
Atsakyti
QUOTE(vita_lija @ 2006 02 15, 20:33)
Labas. as irgi iekau siuvejos, bet manau, kad radau nebloga varianta.. yra tokia mados studija VLN"Ratuto". Jie sake mielu noru pasiutu.. gali pasidomet

kaip supratau jau esi bendravusi mirksiukas.gif tai gal gali pasidalinti jų kainomis mirksiukas.gif būtų labai įdomu
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 02 20, 18:48)
kaip supratau jau esi bendravusi  mirksiukas.gif tai gal gali pasidalinti jų kainomis mirksiukas.gif būtų labai įdomu

labu, bendravau dar tik email'ais, bet vistiek galiu si ta pasakyt:) As jiems parasiau ir paklausiau ar jie man pasiustu kuklia vestuvine suknele uz 1000 lt su ju medziaga, tai jie labai maloniai sutiko ir parase. kad uz tokia kaina gali pasiuti netik kuklia , bet ir labai grazia ok.gif . Siaip tai yra ju internetinis psl.
Atsakyti
QUOTE(vita_lija @ 2006 02 20, 11:38)
labu, bendravau dar tik email'ais, bet vistiek galiu si ta pasakyt:) As jiems parasiau ir paklausiau ar jie man pasiustu kuklia vestuvine suknele uz 1000 lt su ju medziaga, tai jie labai maloniai sutiko ir parase. kad uz tokia kaina gali pasiuti netik kuklia , bet ir labai grazia ok.gif . Siaip tai yra ju internetinis psl.

ju puslapiuką mačiau, o tu rodei savo norimos suknelės nuotrauką ar kaip? niu reiks ir man parašyti e-mailą, pasižiūrėsiu ką parašys g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 02 20, 22:05)
ju puslapiuką mačiau, o tu rodei savo norimos suknelės nuotrauką ar kaip? niu reiks ir man parašyti e-mailą, pasižiūrėsiu ką parašys  g.gif

nerodziau kokios noriu, jie paliko savo tel.nr. reikia susiskambint ir susitart del pasimatymo:) tik as nzn, pries kiek laiko reiktu jau siutis suknele? mano vetsuves tik liepos men, tai dar galiu ir suploneti ir atvirksciai ax.gif
Atsakyti
Laba busimos nuotakos, gal turit kokiu ideju ar siuveju, kurios galetu man pasiuti suknele vestuvems einant tik sveciu, bet noriu labai sexy, puosnios, kuklios ir t.t.
Atsakyti