Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(murmuke @ 2010 09 27, 12:49)
rekomenduoju (niekieno neprašyta  bigsmile.gif ) dizainerę Ingą. štai čia jos puslapis http://www.ingamiltieniene.lt/
šiaip jis spečializuojasi labiau ant vestuvinių suknelių.
Sėkmės!!! thumbup.gif

Aš užsisakiau pas ją suknelę! Dar, žinoma, tik pati darbo pradžia, nieko nemačiau kol kas smile.gif Tad būtinai papasakosiu, kaip rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2011 03 09, 18:07)
Kiekvienas siuvėjas turi savo vaizduotę. Juk mes būten Miltienienės tau neperšame. tai buvo rekomendacinio pobūdžio atsiliepimai. O ką rinktis, tai tik tavo pačios sprendimas  mirksiukas.gif Galbūt ji skaičiavo šilką, o jis tikrai brangus. Šiaip jinai siuva iš tikrai kokybiškų audinių.

as tik parasiau palyginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sly smile @ 2011 03 09, 17:21)
siunciau Miltenienei sukneles foto, atrase kad su medziagom kainuotu 1800. suknele sakyciau gan paprasta, liemenuota ir lengvai krentanti.. klausimas kokius audinius ji ten iskaiciavo, nes audiniai pigiausi nuo 200 ir iki 600, kiek rase kitos siuvejos... kitos uz tokia suknele, vien darba norejo 800-1000. tik viena pigesne radau, kuri prase 400 smile.gif na cia palyginimui smile.gif

As irgi beieskodama susiduriau su ta paciau problema, nes kainos skyresi, ir net labai...Parasiau VAMP mados namams uzklausa su konkreciu modeliu, atrase: 12 000 lt, ne, Jusu monitorius nesugedo biggrin.gif Dvylika tukstanciu. Kai kreipiausi i Inga M. , tai pasake, kad mazdaug 5000 lt, o dar kita siuveja parase - 1500 lt..Per pigus variantas iskart atkrito, nes pigiausiu daiktu niekada nesirenku, tai pasirinkau viduriuka ir nepasigailejau wub.gif wub.gif wub.gif Po to mano pasirinkimas dar karta pasitvirtino esas geras blush2.gif Tai siuvejai, kuri buvo pigiausia, ta kur siule uz 1500lt pasiuti, nunesiau patrumpinti savo mergvakario suknyte, kuri buvo per ilgaa..Ir ka Jus manote? Ogi net siules lygios nesugebejo padaryti verysad.gif Baisiai man ja apkramte..Aisku, neverkiau, juk ne vestuvine, bet patirtis rodo, kad rinktis pigienu neverta. Geras meistras zino savo kaina ir uz skatikus nedirbs, kokybe kainuoja smile.gif O kam nereikia brangiu medziagu, visada galima pasirinkti kuklesni varianta ax.gif
Atsakyti
Benice, čia labai panašus mano variantas. Siunčiau savo suknytės foto keliems siuvėjams. Kainos tikrai įvairios. Intervalas labai platus. Nuo 900 iki 4000. Na VAMP net nesiunčiau biggrin.gif Pasirinkau aukso viduriuką, nes esu tos pačios nuomonės, kad kokybė kainuoja (aišku sveiko proto ribose). Be to kaina išauga dvigubai, jei naudojamos brangios medžiagos. Šitą problemą išsprendžiau irgi aukso viduriuko principu ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizele: 14 kovo 2011 - 19:26

Šiandien pirmą kartą pasimatavau būsimą suknelę pas I. Miltienienę. Ne viskas man tiko, mat nuo pradžių nelabai tiksliai išaiškinau, ko noriu, tad nemažai apkarpėme suknelytę (tiek viršų, tiek sijoną). Bet po apkarpymo jinai jau man tokia meili, tokia sava darosi. Tiesiog minimali trumpa pieno spalvos suknelytė smile.gif Tikiuosi, kad per antrą pasimatavimą jau ir galutinis vaizdas daugiau mažiau bus matomas. Labai nepatogu, kad prašiau gan didelių keitimų - bet jau ką padarysi, negi iš mandagumo tenkintis ne šimtaprocentine svajonių suknele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 17, 23:58)
Šiandien pirmą kartą pasimatavau būsimą suknelę pas I. Miltienienę. Ne viskas man tiko, mat nuo pradžių nelabai tiksliai išaiškinau, ko noriu, tad nemažai apkarpėme suknelytę (tiek viršų, tiek sijoną). Bet po apkarpymo jinai jau man tokia meili, tokia sava darosi. Tiesiog minimali trumpa pieno spalvos suknelytė smile.gif Tikiuosi, kad per antrą pasimatavimą jau ir galutinis vaizdas daugiau mažiau bus matomas. Labai nepatogu, kad prašiau gan didelių keitimų - bet jau ką padarysi, negi iš mandagumo tenkintis ne šimtaprocentine svajonių suknele. smile.gif

jos toks darbas ,o tu jai uz tai moki pinigelius smile.gif vestuviu diena turim jaustis grazios ,o ne liudnos vien del to ,kad is mandagumo patylejom del netaip siunamos sukneles wink.gif juk ir siunames ,o neperkam gatava vien tam,kad ji butu TOKIA kaip mes norim -unikali ir vienintele wink.gif
Atsakyti
Tai kaip tu neisaiskinai ko nori? tai gi svarbu ar pati nezinai?
Reikia buti aiskiaregem kad suprasti tongue.gif juokauju, super kad taiso, cia kilnu is jos puses, tai gi tavo kalte kad neisaiskinai, bent saldainiu nunesk, tada nesijausi kalta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 17, 22:58)

parasyk, kaip bus toliai, idomu.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 21, 09:37)
Tai kaip tu neisaiskinai ko nori? tai gi svarbu ar pati nezinai?
Reikia buti aiskiaregem kad suprasti tongue.gif  juokauju, super kad taiso, cia kilnu is jos puses, tai gi tavo kalte kad neisaiskinai, bent saldainiu nunesk, tada nesijausi kalta thumbup.gif
Papildyta:

parasyk, kaip bus toliai, idomu.

Nu gal dėl saldainių tiek to, man jau pati pasiūvimo ir medžiagų kaina lygi mano trejų metų išlaidoms drabužiams. smile.gif Nebent pyragą iškepsiu biggrin.gif

Bet, žinoma, aš labai džiaugiuosi, kad susikalbame, ir tikiuosi, kad bus puiki suknelė. Būtinai papasakosiu, kaip toliau seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 21, 15:18)
Nu gal dėl saldainių tiek to, man jau pati pasiūvimo ir medžiagų kaina lygi mano trejų metų išlaidoms drabužiams. smile.gif Nebent pyragą iškepsiu biggrin.gif

Bet, žinoma, aš labai džiaugiuosi, kad susikalbame, ir tikiuosi, kad bus puiki suknelė. Būtinai papasakosiu, kaip toliau seksis smile.gif

Kaip smagu, kai viena kita suprantate, o piragas jega thumbup.gif drinks_cheers.gif iras noriu
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 21, 16:22)
Kaip smagu, kai viena kita suprantate, o piragas jega thumbup.gif  drinks_cheers.gif iras noriu

Buvau antrame pasimatavime smile.gif Suknelė puiki! Inga ją dar išsiuvinėjo karoliukais - kol suknia kabėjo, aš į juos įtariai pasižūrėjau, bet ant manęs thumbup.gif tie karoliukai! Tokį subtilų žavų akcentą prideda ir prašyte prašo perlų ant kaklo prie jų!

Manau, reikės prieš drauges pasimaivyti su ta suknele ir sugalvoti aksesuarus smile.gif Suknelė labai grakščiai pasiūta, rekomendacijos pasitvirtino. Ketvirtadienį turėsiu ją užbaigtą, su užtrauktuku ir prisegamu bantu. Bantas jėginis, beje - malviniškas, kaip pas lėlytę lotuliukas.gif (norėjau tokio žaismingo-vaikiško akcento).
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 01:01)
Buvau antrame pasimatavime smile.gif Suknelė puiki! Inga ją dar išsiuvinėjo karoliukais - kol suknia kabėjo, aš į juos įtariai pasižūrėjau, bet ant manęs  thumbup.gif  tie karoliukai! Tokį subtilų žavų akcentą prideda ir prašyte prašo perlų ant kaklo prie jų!

Manau, reikės prieš drauges pasimaivyti su ta suknele ir sugalvoti aksesuarus smile.gif Suknelė labai grakščiai pasiūta, rekomendacijos pasitvirtino. Ketvirtadienį turėsiu ją užbaigtą, su užtrauktuku ir prisegamu bantu. Bantas jėginis, beje - malviniškas, kaip pas lėlytę  lotuliukas.gif  (norėjau tokio žaismingo-vaikiško akcento).

Oi kaip smagu sveikinu, gal ir man gerai pasius.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 22, 09:17)
Oi kaip smagu sveikinu, gal ir man gerai pasius.

Nu jau aš apsirengusi! Suknelė superinė, kaip išlieta! Pasidemonstravaus brangiajam, ir rami dabar - jam patiko, tai ko dar bereikia iki pilnos laimės. Suknutė gavosi lengvutė, subtili, gražiai pabrėžia mano figūrą, kažkas netgi baleriniško joje yra smile.gif Gerąja prasme.

Taigi, kristina-kukuskina, galite būti rami ir dėl savosios. Beje, mačiau šandien vieną suknelę ant manekeno dar, baiginėjamą - irgi nuostabi, laiminga bus nuotaka.

Gražios Jums suknelės, pasipasakokit įspūdžius, kai jau bus. smile.gif
Atsakyti