Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(avilla @ 2011 03 01, 21:15)
Gal kas bande siuti suknele Dea Martina salone ir veliau ja kaip ir nuomoti, nezinau ar tiksliai paaiskinau biggrin.gif ? 4u.gif

Aiskiai paaiskinai, domejausi kainom, visur brangu salonuose siutis, o nuomotis man netinka, kadangi vestuves ne Lt, ir noreciau per vestuves nesisaugoti, kad suplesisiu, ar sutepsiu, bet variantas neblogas, galima butu ir Santoj nuomotis, bet mano sukneles nuomos kaina 2600lt, jeigu nauja, o devetos nenoriu, be mano mama senu paziuru, nesupras, kaip galima skolintis uz pinigus suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ir aš siuvausi suknytę pas Ingą Miltienienę. Rekomenduoju iš visos širdies. Pofesionalu, kokybiška, kruopštu. Pasiuvo gal per savaitę thumbup.gif Suknytė pranoko lūkesčius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2011 03 02, 15:54)
Merginos, ir aš siuvausi suknytę pas Ingą Miltienienę. Rekomenduoju iš visos širdies. Pofesionalu, kokybiška, kruopštu. Pasiuvo gal per savaitę  thumbup.gif  Suknytė pranoko lūkesčius  wub.gif

Oi kaip smagu, aciu, kad parasete, dabar dar ramiau, jau 3 rekomendacijas turiu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
O kokia tavo suknele buvo?
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 02, 17:14)
Oi kaip smagu, aciu, kad parasete, dabar dar ramiau, jau 3 rekomendacijas turiu smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif
O kokia tavo suknele buvo?

Suknelė ne itin sudėtinga. Siuvo pagal viena foto, bet įnešėm pakeitimų, tai realiai ne analogo biggrin.gif Šiaip iš tikro rekomenduoju. Pasitikėkit siuvėja. Ji mėgsta iššūkius. Turi daug užsakymų, tad tartis reikia iš anksto. Priklausomai nuo suknelės sudėtingumo, siuvimui duoda 1-2 savaites. Greitai ir kruopščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2011 03 02, 16:55)
Suknelė ne itin sudėtinga. Siuvo pagal viena foto, bet įnešėm  pakeitimų, tai realiai ne analogo  biggrin.gif Šiaip iš tikro rekomenduoju. Pasitikėkit siuvėja. Ji mėgsta iššūkius. Turi daug užsakymų, tad tartis reikia iš anksto. Priklausomai nuo suknelės sudėtingumo, siuvimui duoda 1-2 savaites. Greitai ir kruopščiai  mirksiukas.gif

As jau ussirasiau, po vestuviu pasirodisiu, o kada tavo vestuves, gal spesiu pamatyti suknele. Labai idomu, norisi greciau kad tas laikas praeitu.
O taisyti daug reikejo? Ar viskas patiko?
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 02, 18:01)
As jau ussirasiau, po vestuviu pasirodisiu, o kada tavo vestuves, gal spesiu pamatyti suknele. Labai idomu, norisi greciau kad tas laikas praeitu.
O taisyti daug reikejo? Ar viskas patiko?

Na ką ten taisyti, kai pagal tave siuva ir į primatavimus ateini? juk per primatavimą viską atsižymi, ką reikia, o galutinis variantas toks, kad nebėr ką taisyti. Mano vestuvės birželio pradžioj. Tuokiamės ne LT, todėl jokios nuomos man netiko, o pirkti originalą man per brangu. Ir šiaip mano giliu įsitikinimu suknelė turi būti tik mano. Manau tikrai nenusivilsi, pasirinkusi šią siuvėją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 18, 09:55)
Jau rašiau šioje temoje ne kartą  4u.gif
Inga Miltinienė  ax.gif

Sveikos, norėčiau pasiteirauti kokia maždaug kaina yra pasisiūti suknelę, kad ir pas jau minėtą Ingą Miltinienę? Suprantu, kad kiekvienos suknelės kaina skiriasi nuo pasiuvimo sudėtingumo ir pan., bet na maždaug kokios yra kainos? Kas galit pasidalinkit prašau savo patirtimi smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(joan @ 2011 03 07, 12:32)
Sveikos, norėčiau pasiteirauti kokia maždaug kaina yra pasisiūti suknelę, kad ir pas jau minėtą Ingą Miltinienę? Suprantu, kad kiekvienos suknelės kaina skiriasi nuo pasiuvimo sudėtingumo ir pan., bet na maždaug kokios yra kainos? Kas galit pasidalinkit prašau savo patirtimi smile.gif Ačiū

Man kainuos 1400lt su audiniais, greitai eisiu i primatavima. bigsmile.gif
Kai dariau uzklausima, tai salonuose parase 2000, 2400lt , yra kur ir 700lt pas kai kurios su audiniais, pas kai kurios be (sako pati rupinkis)
O kokia suknele planuoji siutis?
Atsakyti
QUOTE(joan @ 2011 03 07, 13:32)

O tu nusiųsk mailu jai užklausą su suknelės foto. Tada žinosi tiksliau, nes sunku ką nors pasakyti. Kainos labai įvairios. Savo suknytės užklausą siunčiau keletui siuvėjų (siuvimo salonų), tai kainos visur skyrėsi. Aišku labai priklauso nuo audinio. Šilkas brangus, paprastesnis audinys pigesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
siunciau Miltenienei sukneles foto, atrase kad su medziagom kainuotu 1800. suknele sakyciau gan paprasta, liemenuota ir lengvai krentanti.. klausimas kokius audinius ji ten iskaiciavo, nes audiniai pigiausi nuo 200 ir iki 600, kiek rase kitos siuvejos... kitos uz tokia suknele, vien darba norejo 800-1000. tik viena pigesne radau, kuri prase 400 smile.gif na cia palyginimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sly smile: 09 kovo 2011 - 16:22
QUOTE(sly smile @ 2011 03 09, 17:21)
siunciau Miltenienei sukneles foto, atrase kad su medziagom kainuotu 1800. suknele sakyciau gan paprasta, liemenuota ir lengvai krentanti.. klausimas kokius audinius ji ten iskaiciavo, nes audiniai pigiausi nuo 200 ir iki 600, kiek rase kitos siuvejos... kitos uz tokia suknele, vien darba norejo 800-1000. tik viena pigesne radau, kuri prase 400 smile.gif na cia palyginimui smile.gif

Kiekvienas siuvėjas turi savo vaizduotę. Juk mes būten Miltienienės tau neperšame. tai buvo rekomendacinio pobūdžio atsiliepimai. O ką rinktis, tai tik tavo pačios sprendimas mirksiukas.gif Galbūt ji skaičiavo šilką, o jis tikrai brangus. Šiaip jinai siuva iš tikrai kokybiškų audinių.
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2011 03 09, 17:07)
Kiekvienas siuvėjas turi savo vaizduotę. Juk mes būten Miltienienės tau neperšame. tai buvo rekomendacinio pobūdžio atsiliepimai. O ką rinktis, tai tik tavo pačios sprendimas  mirksiukas.gif Galbūt ji skaičiavo šilką, o jis tikrai brangus. Šiaip jinai siuva iš tikrai kokybiškų audinių.

Pritariu,o 1800 g.gif cia daug ar mazai? nesupratau lotuliukas.gif
Parodik suknele uz tiek, nes mano pigesne tongue.gif
Atsakyti