Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

Sveikos, gal kas siuvoji pas "Tiulio fejas" uzupyje, vilniuje, idomu kokia kainyte gavosi ir ar viskas gerai buvo smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 02 02, 23:01)
isivaizduojat, vis dar neturiu sukneles, jau nezinau kiek kartu vaziavau matuotis, kaip negerai taip negerai  doh.gif  darosi kazkokia nesamone per krutine eina horizontalus raukimas, ir spaudzia, neina kvepuot ir vaizdas baisus, tai va kolkas buvau rami ir normali klijente, bet jauciu kaip norisi pasakyt ka nors..... bet valdausi, ir ka galiu pasakyt, nebuvo iki siol galutinio vaizdo tai sunku ka sakyt, bet ar siuciausi dar karta? vargu  g.gif  ne del to kad taip uztruko o del rezultato  blink.gif  suknele atrodo sunki ir as atrodau su ja kaip su skolinta, o siuvo tai man  doh.gif  gavosi ne taip kaip mano nunestoj foto  verysad.gif

vargsiuke. gal visgi galutinis variantas nebus toks blogas kaip atrodo. drasiau tu jai sakyk kas nepatinka, siuvejos reikalas yra padaryti taip, kaip zadejo. jei nesugeba, tada nereikejo apsiimt.
o kur siuviesi jei nepaslaptis?
Atsakyti
O gal kas uk siuvosi?
Atsakyti
[quote=claudet,2011 02 03, 00:21]
[quote=moriube,2011 02 03, 00:01]

tai , kai bus galutinis rezultatas tada bus liuks manau, o dabar tik primatavimui... smile.gif
[/quote]

[quote=MuzikALI,2011 02 11, 21:48]
vargsiuke. gal visgi galutinis variantas nebus toks blogas kaip atrodo. drasiau tu jai sakyk kas nepatinka, siuvejos reikalas yra padaryti taip, kaip zadejo. jei nesugeba, tada nereikejo apsiimt.
o kur siuviesi jei nepaslaptis?
[/quote]

va mielosios, primatavimu turejau daugiau nei tikejausi, tai dziaugiausi kad netoli gyvenu ir nenuvargino,bet net paskutinis matavimas nebuvo itin tobulas, "dar cia patemsiu, dar ten palyginsiu" iir gavau ja galutinio rezultato taip itin nesupratus, nes kai islygino ir patempe, jau nesimatavau - i maisa ir namo ax.gif
tai va, parveziau pas mama (ji moka siut tai galvojau kad jei kas ne taip, tai pataisys), dienos metu pasimatavau - ir ka jus manot - kaip is nuotraukoss ir svajoniu thumbup.gif thumbup.gif

erdviam kambari kai naturaliai apsviete ja saule, suspindo ji man kitom spalvom, esu labai patenkinta ir visi tie mano paburbejimai siuveju atzvilgiu atsiimami blush2.gif

tai va, jai reiktu patart kad tam mazam kambariuki matuotis ne itin gerai, bet gal cia tik man smile.gif
tai ne tiek daug ir liko, pamatysit rezultata geguzes pabaigoj biggrin.gif

o siuvejos kontaktai yra ankstesniam kazkuriam psl, as parasiau ir kur ir uz kiek ir tel nr biggrin.gif
sekmes visom siuvanciom, pigiau gaunasi bet ir neervu daugiau tai reikia ivertint savo norus, jauciu kad nebesisiuciau, bet kai pinigu neturejau daugiau kaip 800lt, tai ir ko svarstyt nebuvo cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote kur Kaune plisuoja ar gofruoja audinius? Radau tik Vilniuje šią paslaugą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2011 02 15, 12:58)
Sveikos,

Gal žinote kur Kaune plisuoja ar gofruoja audinius? Radau tik Vilniuje šią paslaugą unsure.gif

Ieškojau ir aš Kaune.Nėra.Tik Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos. Man iskilo toks klausimas, ar siudamos sukneles pas siuvejas, pasirasote kazkokia sutarti? Nes sumoki avansa...kazkaip baugu man:hm

Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2011 02 17, 18:42)
Sveikos. Man iskilo toks klausimas, ar siudamos sukneles pas siuvejas, pasirasote kazkokia sutarti? Nes sumoki avansa...kazkaip baugu man:hm

Aš buvau pasirašiusi, bet tai tik formalumas. Realiai paprastos siuvėjos nežinotų, kas tas yra blush2.gif Maniškė žinojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 17, 21:49)
Aš buvau pasirašiusi, bet tai tik formalumas. Realiai paprastos siuvėjos nežinotų, kas tas yra  blush2.gif  Maniškė žinojo  ax.gif

O pas ka tu siuvais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2011 02 17, 23:19)
O pas ka tu siuvais?  bigsmile.gif

Jau rašiau šioje temoje ne kartą 4u.gif
Inga Miltinienė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 18, 08:55)
Jau rašiau šioje temoje ne kartą  4u.gif
Inga Miltinienė  ax.gif

Zadu siutis pagal Jusu ir honey rekomendacijas, jeigu jums abiems pasiuvo gerai pasius ir man, aciu uz rekomendacijas.
bigsmile.gif
Man patiko jos darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bande siuti suknele Dea Martina salone ir veliau ja kaip ir nuomoti, nezinau ar tiksliai paaiskinau biggrin.gif ? 4u.gif
Atsakyti