Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Benice @ 2011 01 06, 23:52)
Aš siuvimą užsisakiau prieš 3mėn., o pradėjome realiai siūti likus 2sav. iki vestuvių, viskas puikiai pavyko  thumbup.gif  wub.gif

Eilinį kartą siūlau dizainerę, kuri man pasiuvo suknytę  wub.gif  Garantuoju, kad ji tikrai išmano savo darbą ir specializuojasi būtent vestuvinių suknyčių siuvime  ax.gif
Kontaktai:
Inga Miltinienė: JOS PUSLAPIUKAS

O kokios kainos pas ja? nes tikrai graziai pasiutos sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2011 01 20, 21:05)
O kokios kainos pas ja? nes tikrai graziai pasiutos sukneles thumbup.gif

Tai manau, kad įvairios, juk priklauso nuo medžiagų, suknelės tipo...geriau paklauskite ir žinosite, nes maniškės vestuvės buvo prieš 2 metus, taigi galėjo ir pasikeisti viskas...
Atsakyti
Sveikos:)
merginos, gal turite kokiu atsiliepimu apie dizaineri Egidiju Rainy ir zinote jo kontaktus? bandziau google ieskoti jo tel., bet deja nieko neradau:( o noreciau pas ji siutis suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 06, 23:52)
Aš siuvimą užsisakiau prieš 3mėn., o pradėjome realiai siūti likus 2sav. iki vestuvių, viskas puikiai pavyko  thumbup.gif  wub.gif

Eilinį kartą siūlau dizainerę, kuri man pasiuvo suknytę  wub.gif  Garantuoju, kad ji tikrai išmano savo darbą ir specializuojasi būtent vestuvinių suknyčių siuvime  ax.gif
Kontaktai:
Inga Miltinienė: JOS PUSLAPIUKAS

Aš taip pat pas šią dizainerę suknelę siuvausi rolleyes.gif Labai gražiai ir kruopščiai pasiuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 01 27, 09:19)
Aš taip pat pas šią dizainerę suknelę siuvausi  rolleyes.gif  Labai gražiai ir kruopščiai pasiuvo  thumbup.gif

Sakiau, kad neprašausite thumbup.gif
Džiaugiuosi dėl Jūsų wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kuri laika nesirodziau, bet kad ir pasakot neturejau ko smile.gif Va, ryt jau einu pasiimti sukneles, tai realiai viskas truko 20d, sutarti pasirasem kad gal per 30d pasius, tai va, kolkas nemaciau pabaigto varijanto, pirma karta tik pamatavo, antra karta jau maciau karkasa, bet jokio vaizdo, trecia karta buvo per siaura tai vos ilindau, na va ryt bus paskutinis kartas, jei vsikas gerai - paiimu biggrin.gif
galiu rekomenduoti jeigu reikia, cia pasaze pas Juozapa "orchideja". moterys ten labai malonios, bet manu daug kas nuo jaunosios priklauso, as save priskiriu prie lengvu klijenciu nes man tinka viskas ka jos siulo, ir modelis labai paprastas, nezinau kaip butu su prabangiais varijantais, bet kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Gal kas pasiulysit siuveja Klaipedoje, kuri nebrangiai bet kokybiskai siuva vestuvines sukneles? ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
isivaizduojat, vis dar neturiu sukneles, jau nezinau kiek kartu vaziavau matuotis, kaip negerai taip negerai doh.gif darosi kazkokia nesamone per krutine eina horizontalus raukimas, ir spaudzia, neina kvepuot ir vaizdas baisus, tai va kolkas buvau rami ir normali klijente, bet jauciu kaip norisi pasakyt ka nors..... bet valdausi, ir ka galiu pasakyt, nebuvo iki siol galutinio vaizdo tai sunku ka sakyt, bet ar siuciausi dar karta? vargu g.gif ne del to kad taip uztruko o del rezultato blink.gif suknele atrodo sunki ir as atrodau su ja kaip su skolinta, o siuvo tai man doh.gif gavosi ne taip kaip mano nunestoj foto verysad.gif
Atsakyti
Gal kartais zinot siuveja alytuje pamergiu suknelems pasiuti rolleyes.gif ?
Atsakyti
Labuka smile.gif gal kas galite rekomenduoti gera siuvykla ar siuveja vilniuje, kuri kokybiskai siutu vestuvines sukneles? g.gif
Atsakyti
Jau pasiemiau suknute (pagaliau), vaizdas kuri as isivaizdavau ir tas ka gavau - skiriasi blink.gif nera blogai, sakyciau kad net gi labai gerai kaip uz 700lt, bet va ziuriu i ja ir viena mintis - truksta kazko, na gal kai bus sukuosena, makijazas ir tt tai kitaip ir ziuresis g.gif et vis mintis kirba paciai kazka pridet, gal nusipirkt kazkoki blizgala ar pan ir prilipint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 02 10, 10:21)
Jau pasiemiau suknute (pagaliau), vaizdas kuri as isivaizdavau ir tas ka gavau - skiriasi  blink.gif  nera blogai, sakyciau kad net gi labai gerai kaip uz 700lt, bet va ziuriu i ja ir viena mintis - truksta kazko, na gal kai bus sukuosena, makijazas ir tt tai kitaip ir ziuresis  g.gif  et vis mintis kirba paciai kazka pridet, gal nusipirkt kazkoki blizgala ar pan ir prilipint  unsure.gif

o kur siuvaisi?
Atsakyti