sveikutes:))) norejau paklausti gal kas gali pasiulyti siuveja lietuvoje, kuri profesonaliai ir kokybiskai atliktu savo darba:))) aciu )
QUOTE(Linaldina @ 2010 10 04, 14:22)
sveikutes:))) norejau paklausti gal kas gali pasiulyti siuveja lietuvoje, kuri profesonaliai ir kokybiskai atliktu savo darba:))) aciu )
Labas merginos , mano drauge siuvosi vestuvine suknele ir visoms pamergems...atrode labai dailiai. Dabar as jau laukiu savo eiles...tikrai labai gera siuveja nes pataria kas geriau tinka...turi naujausiu katalogu...man ir audinius parupino. Rasau jos tel.865526555
QUOTE(rutene05 @ 2010 10 19, 22:08)
Galiu pasiulyti labai gera siuveja ... Dabar as pas ja siuvuosi vestuvine suknele o pries gera menesi buvau pamerge su jos siuta suknele... liuks atrodziau ir patogi buvo... tel.865526555
sweikos mergaites,tos kurios jau siuvotes suknele ,pasakykit kiek laiko tai uzima,tiksliau kiek kartu reikia eit matuotis? as ne lt gyvenu,tai gryzus atostogu galeciau tik karta nueit kad ismatuoti,bet jauciu kad keleta kat=rtu tenka eiti ar ne?
kazkaip cia sviestuotai prirasiau,tikiuosi supratote
tikiuosi pagalbos,aciu
tikiuosi pagalbos,aciu
QUOTE(ko_le_te @ 2010 12 25, 23:14)
sweikos mergaites,tos kurios jau siuvotes suknele ,pasakykit kiek laiko tai uzima,tiksliau kiek kartu reikia eit matuotis? as ne lt gyvenu,tai gryzus atostogu galeciau tik karta nueit kad ismatuoti,bet jauciu kad keleta kat=rtu tenka eiti ar ne?
tikiuosi pagalbos,aciu
tikiuosi pagalbos,aciu
Kai as siuvausi suknele tai 3 kartus pas siuveja buvau t.y., pirma karta ismatavo, antra karta primatavimas, o trecia jau atsiemiau, bet sakyciau mazoka buvo Nors dar ir juo siuvejos priklauso, bet kaz ar tik su ismatavimu kas gausis
QUOTE(ko_le_te @ 2010 12 26, 00:14)
atostogu galeciau tik karta nueit kad ismatuoti,bet jauciu kad keleta kat=rtu tenka eiti ar ne?
3-4 kartai
Sveikos merginos, prieš kiek laiko reikia tartis dėl suknelės siuvimo? ir dar pasikartosiu gal bet gal kas Vilniuje pasiulytu gera siuvėja?Gal kas girdėjote kokių atsiliepimų apie pilaitėje esančia siuvyklą?
Sveikos,
kaip manot, kokia medziaga sitoj suknelej ir kiek mazdaug jos pasiuvimas turetu kainuoti? ) http://www.google.co...=1t:429,r:0,s:0
Labai dekui )
kaip manot, kokia medziaga sitoj suknelej ir kiek mazdaug jos pasiuvimas turetu kainuoti? ) http://www.google.co...=1t:429,r:0,s:0
Labai dekui )
Einu siandien siutis sukneles (vilnius) - matuos, rinksim medziagas ir tt, jei viskas bus kaip as noriu tai kai turesiu rezultata, galesiu padaryti reklama
sakiau kad turiu 1000lt tai sake kad tiek nereikes, neva uzteks 700-900 lt
jauciu juoksites, bet as bijau, rankos net dreba, nesuprantu tik kodel - juk ne man reikes darba dirbt, man tik pasakyt ko noriu
jauciu juoksites, bet as bijau, rankos net dreba, nesuprantu tik kodel - juk ne man reikes darba dirbt, man tik pasakyt ko noriu
QUOTE(giedre.sip @ 2010 12 29, 17:24)
Sveikos merginos, prieš kiek laiko reikia tartis dėl suknelės siuvimo? ir dar pasikartosiu gal bet gal kas Vilniuje pasiulytu gera siuvėja?Gal kas girdėjote kokių atsiliepimų apie pilaitėje esančia siuvyklą?
Aš siuvimą užsisakiau prieš 3mėn., o pradėjome realiai siūti likus 2sav. iki vestuvių, viskas puikiai pavyko
Eilinį kartą siūlau dizainerę, kuri man pasiuvo suknytę Garantuoju, kad ji tikrai išmano savo darbą ir specializuojasi būtent vestuvinių suknyčių siuvime
Kontaktai:
Inga Miltinienė: JOS PUSLAPIUKAS
QUOTE(moriube @ 2011 01 06, 18:31)
Einu siandien siutis sukneles (vilnius) - matuos, rinksim medziagas ir tt, jei viskas bus kaip as noriu tai kai turesiu rezultata, galesiu padaryti reklama
Gal galetumete pasidalinti siuvejos kontaktais?|
As kaip tik ieskau siuvejos Vilniuje.
Ar Kaune tikrai nera geru siuveju, ka galetumete rekomenduoti..?