Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

gal galite patarti kur Kaune medziagytes ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2010 07 21, 16:14)
Laba diena, rasau noredama pasiulyti siuvimo paskaugas musu salone.Tai butu DANGUOLES salonas Kaune, Savanoriu pr.407-2.Dirbame jau 12 metu.Siuvame vestuvines, progines ir kt.sukneles.Klientai iseina tikrai patenkinti.Medziagas galim nupirkti patys arba galit ir jus isigyti.Kainos priklauso nuo sukneliu modeliuku.Jeigu dar domina sukneles pasiuvimas, susisiekit tel.869954462 arba e-meil danguole@timbela.com

Sveikutes turiu atsiliepimu apie si salona.
JEIGU NENORIT SUSIGADINTI NUOTAIKOS PRIES VESTUVES NEKELKIT TEN KOJOS!!!
O buvo taip as nesiau savo vestuvine suknele, kai isejau tai vos neverkiau kaip mane sudirbo. Pirmiausia tik uzsidejus praejo varyt kad ji man ziauriai per didele ten buvo s o mano xs, nu nesakyciau kad cia ziauriai. Paskui oi kokia suvaryta, sulamdyta ir t.t.
As ir nesiau pas jas tikedamasi kad paruos islygins pataisys, bent jau tel sake kad viska padarys ir pasijoni isnuomuos. Pas mane buvo tokia uodega lyg kaspinas nu kazkas tokio jis nelygus asimetriskas tai kaip pradejo priejus man ji draskyti plesia ir sako cia isvis kreivai prisiuta, ne taip turi buti as tik nuo jos ir sakau palauk palauk, tai internete parodau foto kad taip turi buti tai poto nu gal.... Aisku pradejo savo kisti visokios kad pas jas nuomuot galima visokiu yra, as matau kad yra visos tragiskos, dydziu visokiu turi, bet as nei i kalbas apie tas suknes neinu tai kankinames toliau. Man reikejo pasijonio turim turim pataisysim, nes taa jau kazkaip dydziu nebera, pasijonis 3 kart per didelis tai sako pakirpsim, o kai jau atejau prisimatuot trecia karta, jau lyg paskutini tai tada jau nekirpsim o tai cia paraitosim, baronka ant liemens,nu aciu gerai kad as jo neemiau. Nuejau i savanoriuose salona kur ant pat kampo, ten tai visokiu pasijoniu ir specialiai mano suknytei pritaike su ilgesne uodegele, nukirpo padelkes pagal mano ugi, tik sukne atsinesus derino sako butinai reik paziuret, ir nuo keliu platejanti, o ten kai paraitojo platejimas pakilo aukstyn atrode klaikiai bet kur tau jom tai viskas gerai, svarbu iskisti. Petnesas turejo tvirciau prisiuti as tai nepatikrinau nes ne tas galvoij jau tada, atrodo prisiutos ir viskas. Nu kur tau nieko jos nedare, nutruko abi, bet nuotaikos tai nepagadino smile.gif Bjauri isvis salona savininke, nieko nesupranta nesamones vapalioja, siuveja dar tiek to nors ka nors pasneka bet ir tai nekas. Galiausiai liko taip pasiemiau suknele, pries pat vestuves lyginau pati nes nieko jos ten naislygino nei tos uodegos nei sukneles nes matai jom medziaga nesilygina nesikrakmolina, cia tokios medziagos tik naujos gerai atrodo.
Gerai kad uzsispyrus tai vistiek savo dariau. Beja suknele paskui atrode puikiai kai pati pasitaisiau dar gryzus, gyre ne tik savi bet ir praeiviai.
Patarimas mergaites tikrai aplenkit si salona, nes tai tapo vieninteliu mano blogu prisiminimu pries vestuves.
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie http://www.danguolessalonas.com/ kaune? ax.gif
Atsakyti
Adrijana, tikrai baisi patirtis unsure.gif

Lauksiu atsiliepimu tu, kurios ten siuvosi nuo nulio help.gif Gal kitokia patirtis bus? unsure.gif
Atsakyti
Galbut nuo nulio kai siuva joms geriau geriau gaunasi... nu as bent tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Giedrunes @ 2010 05 25, 10:55)
na as buvau vakar nulekusi i tilto gatve susitikau su ta moteriskaite kur gariunuose pardavineja, na sukneliu ten yra ir pasiziurejau kad visai nieko, tokios kokios as noriu sukneles pasiuvimo kaina ~ 1200-1300 lt  g.gif 
modeliukas mano akimis nera labai sudetingas  na jis dabar kaip matau populiarus yra Meggie Sottero....  jo kaina skelbiu.lt 730 lt parsiusta is JAV, tai dabar reikes galvoti kaip cia geriau padarius...  g.gif

Gal kartais siuvotės šioje siuvykloje suknelę? rolleyes.gif Ar vis dėlto pasirinkot kitą variantą? O gal dar kokių atsiliepimų girdėjote? Būčiau labai dėkinga už info... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2010 09 06, 23:27)
Labas  smile.gif  ieskau siuvejos Vilniuje pasiuti paprastai suknutei nr 26

http://www.monaliza....s-sukneles.html

noreciau kad parasytumet i az kontaktus  smile.gif

visom kas nori siutis sukneles nuosirdziai siulau kreiptis i salona dea martina vilniuj http://www.dea-martina.lt/ viena karta nuomavausi ten suknele, o kita syk mane ikalbejo, kad pasius byle ka, ka tik sugalvosiu ir tipo as moku tik uz nuoma... thumbup.gif tikrai likau suzaveta, gali nestis bet kokia suknele, bet kokios dizaineres... tau pasius... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 02, 14:13)

Lauksiu atsiliepimu tu, kurios ten siuvosi nuo nulio help.gif Gal kitokia patirtis bus? unsure.gif

as taisiausi vestuvine suknele siam salone.Likau labai patenkinta ju darbu.Pataise kaip tik man ir dar nuometa pasiuvo nebrangiai.man rodos, tas salonas tikrai nenusipeno tokios kritikos.
Atsakyti
Laba diena,
ieškau siuvėjos Panevėžyje. Gal kas galėtų rekomenduoti??? 4u.gif
Atsakyti
aš pati turėjau rekomendacijų siųtis savo vesuvinei suknelei, tačiau labai stebuklingai radau nuomoje už tokią kainą savo svajotą suknelę ir nutariau nebesivarginti.. smile.gif bet.. pas tą siuvėją vilniuje siuvosi mano rekomendacija pamergės. gavosi žiauriai gražios suknytės, kokių ir norėjau!!!
rekomenduoju (niekieno neprašyta bigsmile.gif ) dizainerę Ingą. štai čia jos puslapis http://www.ingamiltieniene.lt/
šiaip jis spečializuojasi labiau ant vestuvinių suknelių.
Sėkmės!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 02, 14:07)
Gal turite atsiliepimu apie http://www.danguolessalonas.com/ kaune? ax.gif

jeigu dar domina,tai as ten taisiausi sau vestuvine suknele.Pataise labai prpfesionaliai, nes taisyti reikejo labai daug.Padare dar veliuma.Kainos pas jas sukneliu siuvimo su meziagom apie 1000-1500Lt.bent jau tiek prase is kitu merginu, priklausomai nuo modelio.Siuvineja lkaroliukais.
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 02, 14:13)

Laba diena mergaites, oj negraziai tu cia pavarei, as tame salone lankausi jau senai ir patariu kitoms ten apsilankyti thumbup.gif siuveja nuostabi, ko uzsimanysi ta ir pasius, auksiniu ranku moteriskute, na o seiminke taip pat draugiska ir visada pataria kaip yra geriau, o ne blogiau. Gal tu ta suknele tikrai jau labai vargana nunesei ir gal pati koliojaisi, nes kiek as su jomis bendravau tokiu nesklandumu niekada nebuvo. Nuomavausi ten vestuvine suklene, ja issirinkau is katalogo ir man ja pasiuvo viens prie vieno thumbup.gif likau labai patenkinta!!! nuomavausi pamergiu sukneles, padare nuolaidele, vyrus taip pat papuose.
Labai geras salonas uz prieinama kaina mirksiukas.gif
Atsakyti