O kurios siuvates, kur perkate audinius? Pvz. Kaune?
Sveikos buvusios ir busimos nuotakos
cia jau viena pries tai klause ir kiek skaiciau nebuvo atsakymelio del sukneles siuvimo Tilto 29, Vilnius man taip pat nurode kad tuo adresu yra siuvykla ir siuna sukneles tokios kokios gariunuose ir kaina max iki 1000 lt pasiuva pagal norima modeli.
gal kas jau siuvosi siuo adresu o gal dar siunasi? labai noreciau suzinoti nuomone nes kiek ziurejau ir salonuose nuomuotis arba pirkti tai kainos tokios nemazos
cia jau viena pries tai klause ir kiek skaiciau nebuvo atsakymelio del sukneles siuvimo Tilto 29, Vilnius man taip pat nurode kad tuo adresu yra siuvykla ir siuna sukneles tokios kokios gariunuose ir kaina max iki 1000 lt pasiuva pagal norima modeli.
gal kas jau siuvosi siuo adresu o gal dar siunasi? labai noreciau suzinoti nuomone nes kiek ziurejau ir salonuose nuomuotis arba pirkti tai kainos tokios nemazos
QUOTE(Giedrunes @ 2010 05 24, 09:57)
Sveikos buvusios ir busimos nuotakos
Uz tokia suma galima pasisiuti ir pas profesionalia dizainere, pati asmeniskai siuvausi ir buvau be galo patenkinta, aisku, mokejau daug daugiau, bet ir suknyte labai prabangi buvo, bet sake, kad siuva ir uz 1000lt.
As siuvausi: ČIA
del siuvyklos tiltu gatveje, tai kai buvau gariunuose ir man ten siule nuvaziuoti, kiek permeciau akim asortimenta ju garuose, tai tikrai kokybiskos ir grazios sukneles. Man sake kad su medziagom sukneles kainuoja apie 800lt, jei nori kazko isskirtinio, tada jau brangiau, apie 1000lt..siaip ar taip, toms, kurios neissirinkusios dar, manau butu visai neprosal nulekti paziureti, ka jie ten siuva vis pigiau nei nuomotis, o ir suknele bus nauja ir TAVO, nebus baisu jos ispurvinti ar suplesyti
na as buvau vakar nulekusi i tilto gatve susitikau su ta moteriskaite kur gariunuose pardavineja, na sukneliu ten yra ir pasiziurejau kad visai nieko, tokios kokios as noriu sukneles pasiuvimo kaina ~ 1200-1300 lt
modeliukas mano akimis nera labai sudetingas na jis dabar kaip matau populiarus yra Meggie Sottero.... jo kaina skelbiu.lt 730 lt parsiusta is JAV, tai dabar reikes galvoti kaip cia geriau padarius...
modeliukas mano akimis nera labai sudetingas na jis dabar kaip matau populiarus yra Meggie Sottero.... jo kaina skelbiu.lt 730 lt parsiusta is JAV, tai dabar reikes galvoti kaip cia geriau padarius...
siuvykla randasi tilto gatveje 29 nr. cia ta gatvele kuri eina tarp Congress viesbucio ir kongresu rumu.... vaziuojant nuo operos ir baleto teatro ta siuvykla bus po kaire puse iskaba tokia kad siuvame ir taisome rubus kazkas tokio, na ant namo yra numeriukas tai manau rasti lengvai ten galima.... po desine puse yra ivaziavimas i pozemine aikstele.....
Sveikos,merginos nutiko taip,kad rugpjucio gale teks buti pamerge ir reikia siutis suknele.kadangi niekad su tuo susidurusi dar nebuvau,tai patirties nulis..gal galit parekomenduoti kokia nors geresne (aisku,cia labai jau neapibreztas dalykas) siuveja Vilniuje? isivaizduoju,kad noreciau a la graikisko stiliaus,mazdaug iki keliu ilgio.beje,kur patartumet isigyti medziaga? aciu is anksto
QUOTE(Diditukas @ 2010 02 16, 12:05)
Sveikutės mergytės, sioje siuvykloje siuvausi savo suknelę ir likau labai patenkinta tad rekomenduoju kaina piklauso nuo medžiagytės ir modeliuko sudėtingumo maniškė su viskuo viskuo tekainavo 650 lt bet manau kaip ant tokios storulės idealiai pasiūta jaučiausi puikiai. Čia nuotraukytė... http://www.siuvykla....estuvine_m.html
Rekomenduoju išklausys, patars, o rezultatas nenuvils
Rekomenduoju išklausys, patars, o rezultatas nenuvils
tai kad laabai graziai atrodai super
Noriu pasidometi, gal kuri susidure su tuo, kad reikejo taisyti suknele (pasiaurint, patrumpint ir pan)? Kiek mazdaug Jums tai kainavo?
As siuveja tai turiu, jau nunesiau (kaimelyje tokiam), esu tikra, kad ji gerai viska padarys, tik noriu suzinoti, kokios kainos vyrauja, nes esu tikra, kad maniske pasikuklins, tai bent vidurki issivesciau
Sveikos merginos, gal galit patarti kur vestuvine suknele butu galima sutvarkyti, t.y. patrumpinti, pritaisyti kaspinely po krutine na ir t.t. butent vilniuje, kad ir kainos nesikandziotu