Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(moony @ 2010 04 01, 18:57)
As kaiptik Klaipedoje ieskau zmogaus, kuris pataisytu suknele. Kiek skambinau visiems cia isvazdintiems zmonems, niekas negali net pasakyti kiek kainuoja, arba pries pora metu tik taise yra suknele doh.gif  doh.gif  Tik vienoje ten studijoje, pasake akad palenkimas ~50lt, siaurinimas ties juosmeniu ~100lt. Man biski netgi brangu, turint omeny kad suknele pirkau is interneto ir mokejau nedaug biggrin.gif tai taisymas kainuos dar antra tiek biggrin.gif

Na, gali buti, kad pataisymas iseis brangiau, juk darbuko tikrai reik idet nemazai g.gif
Atsakyti
kiek mazdaug kainuotu pasiaurint suknyte Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(gretute14 @ 2010 03 01, 15:55)
sveikos,

jei ieskote siuvejos Kaune, galiu rekomenduoti siuveja Asta,turi daug patirties vestuviniu sukneliu siuvime, siuva kokybiskai ir darba atlieka laiku,  rasykite jai i el pasta astule777@gmail.com

as taip pat galiu drasiai rekomenduoti sia siuveja. siuva greitai, kruopsciai ir tikrai gerai. thumbup.gif lb atisidavusi savo darbui. vestuvine suknele pasiuvo per 2 sav. o be to, kas manau siandienai yra aktualu kainos tikrai nesikandzioja.
Atsakyti
aš pas ją siūnu savo suknelę antrai dienai, mama balinę suknią ir visas mano pamergių pulkas užsisakė sukneles thumbup.gif

labai faina moteris, pataria, pakonsultuoja, o kainos superinės thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri girdejot atiliepimu apie Raquel Balant atelje darba (Vilniuje)?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas zinote kur Vilniuje gerai siuna vyriskus kostiumus? ax.gif
Atsakyti
Gal lelijoj vyr. kostiuma gerai pasiutu. O dar maciau cia tarp skelbimu kaskoks vyrukas vyriskais kostiumais uzsiimineja! is B raides....
Atsakyti
net nezinojau, kad lelijoj siuna doh.gif reikes pasidomet.. aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kas siuvotes MJ salone? Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
Sveikos,

Turiu toki klausimeli.
Buvau Gariunuose, ir sutikau moteri, kuri prekiauja vestivinemis suknelemis. Tokios sukneles, kokios as ieskojau (laisvos, graikisko stiliaus) ji neturejo, bet pasiule pasisiuti, nes pasirodo, tomis suknelemis kuriomis ji prekiauja siuna cia Lietuvoje. Ji nurode adresa Tilto g.29, Vilniuje, kur yra ju siuvykla, ir ten suknele gali pasiuti turgaus kainomis, tai butu nuo 600 iki maximum 1000 lt.

Tai va noriu uzklausti, gal kam teko ten siutis?
Atsakyti
Negaliu neparekomnduoti siuvejos - modeliuotojos, kuri siuvo man vestuvinius apdarus. Ji dirba namuose, jauna moteris, augina mergyte maza, gyvena Zirmunuose. Pasiuvo greitai, kokybiskai (vestuves buvo gruodzio men). Dirba labai kruopsciai, drabuzi ir sumodeliavo, ir patare, kaip geriau pagal figura. Kadangi korsetas buvo pirktas, rekejo pasiuti svarkeli ir sijona ilga grazu, tikrai ne pati paprasciausia, su drapiruotem, papuosimais. Ji siuva ir vestuvines sukneles, kaip del vyrisku drabuziu,nezinau. Jos vardas Ruta Barkauskaite, tel 8 601 31 116. Sekmes ruosiantis vestuvems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, užklausiau jau suknelių temoj, bet gal ir čia kas padės. Gal aks turit kokių atsiliepimų apie dizainerę Diana Paukštytę - na kainas, paslaugas ir t.t. Man jos kolekcijos labai patinka, bet norėčiau bent ką žinoti prieš kreipdamasi tiesiai.
Atsakyti