Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Dollzz @ 2009 12 31, 01:55)
apie 300 lt

Merginos norejau paklausk ar kas siuvotes suknele EM salone pas dizainere Egle Kaune?
Atsakyti
Sveikos merginos,

o gal esat girdeje atsiliepimu apie Drabuziu Dizaino Studija, esancia Parodos kalne, Kaune? www.z-stilius.lt ? Girdejau kelis labai gerus atsiliepimus, bet vis neapsisprendziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunoji111: 02 sausio 2010 - 22:21
man ir reikia siuvejos klaipedoje. noriu sukneles su kisenemis, nuomotis nerandu smile.gif todel ieskau klaipedoje kas pasiutu. RP stilius tau uz pasiuvima 1700 lt plius medziaga, tai truputi man brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savage_cat @ 2009 11 21, 18:45)
Gal kas nors siuvo sau vestuvine suknele cia http://www.siuvykla.com/? Ka galetumet pasakyti apie kainas ir kokybe?

Sveikutės mergytės, sioje siuvykloje siuvausi savo suknelę ir likau labai patenkinta smile.gif tad rekomenduoju 4u.gif kaina piklauso nuo medžiagytės ir modeliuko sudėtingumo smile.gif maniškė su viskuo viskuo tekainavo 650 lt smile.gif bet manau kaip ant tokios storulės idealiai pasiūta blush2.gif jaučiausi puikiai. Čia nuotraukytė... http://www.siuvykla....estuvine_m.html
Rekomenduoju thumbup.gif išklausys, patars, o rezultatas nenuvils thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2010 02 16, 12:05)
Sveikutės mergytės, sioje siuvykloje siuvausi savo suknelę ir likau labai patenkinta  smile.gif tad rekomenduoju  4u.gif  kaina piklauso nuo medžiagytės ir modeliuko sudėtingumo  smile.gif maniškė su viskuo viskuo tekainavo 650 lt  smile.gif  bet manau kaip ant tokios storulės idealiai pasiūta  blush2.gif jaučiausi puikiai. Čia nuotraukytė... http://www.siuvykla....estuvine_m.html
Rekomenduoju  thumbup.gif  išklausys, patars, o rezultatas nenuvils  thumbup.gif

Na, man tai labai paprasta atrodo, cia ant kiekvieno kampo tokias galima pasisiuti, nieko ispudingo schmoll.gif Gal siuva ir kruopsciai, nemacius negalima sakyti, bet kad modeliai neypatingi, tai faktas.
As manau, kad jei jau siutis, tai siuti kazka tokio, ko niekas netures, juk siuvama individualiai, galima sugalvoti papildomu detaliu, kurios pabrezia ne tik figuros privalumus, bet ir asmenybe, stiliu, nuotaika...
Atsakyti
Labas

Zinau profesionalia siuveja. Siaip ji ne Vilniuj, bet kai reikia daznai atvaziuoja.
Nors mano medziagytes ir nebrangios buvo, bet pasiuvo labai graziai ir kokybiskai. ir laiko negailejo zurnaliuku pavartymam, modeliuko suderinimui.

P.S. esu naujoke supermamu puslapi ir ne tik (kaip supratot neseniai atstriksejus su savo vestuvine suknyte) smile.gif todel nezinau, kas tas AZ? ax.gif
Atsakyti
Idomu kiek kainuoja vestuvines sukneles trumpinimas? g.gif Butu gerai Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(godazo @ 2010 02 14, 22:13)
man ir reikia siuvejos klaipedoje. noriu sukneles su kisenemis, nuomotis nerandu smile.gif todel ieskau klaipedoje kas pasiutu. RP stilius tau uz pasiuvima 1700 lt plius medziaga, tai truputi man brangu smile.gif

Sveika,

Man rekomendavo siuveja Svetlana, ji turi nemazai patirties su vestuvinem suknelem. Taciau vienas minusas abi pazystamos turejo su ja problemu del to, kad darbas ne laiku atliktas, viena vestuvine suknele pasieme tik vestuviu ryta(isivaizduojat koks stresas). As pati rizikuosiu ir siusiu pas ja, nes dar turiu 5 men. Kaina sake su medziaga apie 2000 Lt. Jos tel. issiusiu tau i AZ
Atsakyti
Draugė ieškojosi pasisiūti suknele, tai kiek pamenu šitame tinklapyje susirado siuvėja g.gif .
http://www.siuvimas....amp;group_id=29
Atsakyti
As irgi ieskau siuvejos, kuri dirba su tampria medziaga, noriu vakarines sukneles 4u.gif Vinius, gerai butu kad Fabijoniskese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godazo @ 2010 02 14, 22:13)

Bandyk klaipedoi pasiskambinti Dalia861698009, Diana 861042445, Liuda867081939. ir palygink kainas, seip dalia ir diana geros, esu siuvusi kelis rubelius pas jas.
Atsakyti
As kaiptik Klaipedoje ieskau zmogaus, kuris pataisytu suknele. Kiek skambinau visiems cia isvazdintiems zmonems, niekas negali net pasakyti kiek kainuoja, arba pries pora metu tik taise yra suknele doh.gif doh.gif Tik vienoje ten studijoje, pasake akad palenkimas ~50lt, siaurinimas ties juosmeniu ~100lt. Man biski netgi brangu, turint omeny kad suknele pirkau is interneto ir mokejau nedaug biggrin.gif tai taisymas kainuos dar antra tiek biggrin.gif
Atsakyti