Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2009 04 25, 10:01)
Sveikos

Susiduriau su problemele
Vestuvine suknele jau turiu, bet man reikia siuvejos, kuri galetu man ja siek tiek patrumpinti ir siaip pakonsultuoti. Nenoriu eiti pas bet ka, visgi vestuvine suknele, todel prasau pagalbos, gal kas zinote gera suveja Kaune?

Sveikos,
man lygiai tas pats. Turiu suknele, bet truputi didoka ji man virsuje, per liemeni, krutine, bet irgi nezinau, kur kreiptis, nesinori atiduoti bet kam, kad nepagadintu.... Gal kas pasiulytu ka nors? 4u.gif Kaune
Atsakyti
Merginos, gal kuri esat siuvus suknele salone "Snobe" Kaune? AS jau ne pirma karta einu pro ta salona, bet visada buna uzrakinta. Nei paskambint, nei ka ten jiem.. Tad noriu pasiteiraut, gal kuri ten siuvusis? Kokie atsiliepimai? Man reiktu sukneles antrai dienai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kas zinote kokia gera siuveja klaipedoje, kuri gerai siutu?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal kuri zinote nebloga siuveja Londone? Turiu suknyte vestuvine, kuria reiketu siek tiek pataisyti... unsure.gif
Atsakyti
Aš savo vestuvinę suknelę siuvausi pas siuvėją Ingą Kaune. Pati esu iš Vilniaus, tad man buvo svarbu, kad nereikėtų dešimt kartų važiuoti primatavimui.
Galiu pasakyti, kad pasiuvo nepriekaištingai wub.gif . Važiavau pas ją keturis kartus: 1) aptarti, ko noriu ir išsimatuoti, 2) primatavimui, 3) atsiimti suknelės, 4) sugalvojau, kad noriu ir nuometo, tad važiavau atsiimti jau pasiūtą.
Drąsiai rekomenduoju thumbup.gif . Beje, kaina tikrai laabai palanki.
Jei domina kontaktai, rašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(marijana99 @ 2009 05 20, 16:49)
Sveikos merginos. Gal kas zinote kokia gera siuveja klaipedoje, kuri gerai siutu?

Siuveja dalia klaipedoi, siuna proginius ir taiso rubus, kokybiskai ir greitai, daznai nauduojos jos paslaugomis,tai galiu ir parekomenduoti tel nm. 861698009
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 02 25, 13:42)
O gal vilniuje kas kokią gerą siuvėją žino?

As zinau siuveja Lina Vilniuje gsm 8610 61335, 8655 75693. Ji siuvo ir mano suknute http://www.seimossve...inga-ir-darius/
Esu patenkinta jos darbu - dirba be priekaistu. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 13, 20:34)
Siuveja dalia klaipedoi, siuna proginius ir taiso rubus, kokybiskai ir greitai, daznai nauduojos jos paslaugomis,tai galiu ir parekomenduoti tel nm. 861698009

o kokios jos kainos mazdaug??? smile.gif o kartais ji ne Rysininku g. gyvena??? ax.gif
Atsakyti
[SIZE=14] LABA DIENA, NORECIAU PRANESTI, KAD PASIKEITE SIUVEJOS MODESTOS( IS KAUNO) TELEFONO NUMERIS smile.gif IR SIS 862030936 JAU SENIAI NEBEPRIKLUASO JAI smile.gif TAD BUKITE MALONUS/IOS IR NESKAMBINKITE DAUGIAU, ACIU smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 09 22, 09:46)
o kokios jos kainos mazdaug???  smile.gif  o kartais ji ne Rysininku g. gyvena??? ax.gif

kur gyvena tai nezinau, nes einu pas ja i darba siutis
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 10 07, 20:23)
kur gyvena tai nezinau, nes einu pas ja i darba siutis

gal nurodytumete jos darbo vieta, bei kokios pas ja kainos??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 15, 13:16)
ir man  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tik sioje temoje retai kas lankosi  doh.gif  verysad.gif

Matyt mažai kam aktualu. unsure.gif

Jei kam reikia siuvėjos Vilniuje. Turiu kontaktus. Siuva vakarines sukneles, vestuvines. Vyriškus kostiumus.
Mačiau komunijos sukneles, pasiūta labai kruopščiai ir gražiai. Pati pas ją viską siuvuosi. Jei kam reiks rašykit į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti