Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Siguliukasss82 @ 2009 02 24, 11:41)
Bandziau klausineti, nelabai kas atsiliepe... Na viena nuomone buvo, tikrai neispeike, sake kad kokybe tikrai geresne negu tu, is Kinijos atsiustu... smile.gif
As gavau is tu merginu palyginamaji kataloga, na kolekcijos suknele, salia ju pasiuta... Tai kai kur siek tiek skiriasi siuviniai, dar tam tikros smulkmenos, bet is principo tikrai neblogai atrodo...

Na as taip pat gavau ta kataloga is ju palyginimui... net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2009 02 25, 00:08)
mano vestuvines sukneles nuotrauka yra sios siuvyklos tinklalapyje wink.gif

O as gerai supratau, kad is sitos nuorodos galima issirinkti suknele : . http://public.fotki.com/vestuvius/ ir pasiuna?

O kiek sumokejai? Su savo medziaga, ar jie parinko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 02 27, 15:16)
O as gerai supratau, kad is sitos nuorodos galima issirinkti suknele : . http://public.fotki.com/vestuvius/ ir pasiuna?

O kiek sumokejai? Su savo medziaga, ar jie parinko? bigsmile.gif

Nors klausimas ir ne man, bet atsakysiu smile.gif Teisingai supratai, is sitos nuorodos galima issirinkt suknele, netgi galima ir savo modeliuka siulyti, jos paziures ir pasakys ar padarys smile.gif O kaina priklauso nuo sukneles, bet tikrai yra mazesne nei nuomos... Tik va siek tiek rizikos yra, kad gausi jau pasiuta suknele, nors ir pagal tavo asmeninius ismatavimus...
Atsakyti
ir mane domina sitas reikalas, bet vis bijau to, ka galiu gauti ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/vestuvius/

mane ir sudomino sis saitas - radau patinkancia ir ne viena ir stilius tokio kokio noriu, tik va vienas klausimelis domina - ar jie turi pavyzdiniu modeliu, kad butu galima psimatuoti pries uzsakant, o taip pirkti nei nezinant kaip ant kuno stovi nedrisciau blush2.gif

gal kas domejosi - parasykit.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2009 02 27, 17:37)
Nors  klausimas ir ne man, bet atsakysiu smile.gif Teisingai supratai, is sitos nuorodos galima issirinkt suknele, netgi galima ir savo modeliuka siulyti, jos paziures ir pasakys ar padarys smile.gif O kaina priklauso nuo sukneles, bet tikrai yra mazesne nei nuomos... Tik va siek tiek rizikos yra, kad gausi jau pasiuta suknele, nors ir pagal tavo asmeninius ismatavimus...

Dekui 4u.gif Butu idomu sulaukti dar atsiliepimu, kurios naudojosi siomis paslaugomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2009 02 27, 15:37)
Nors  klausimas ir ne man, bet atsakysiu smile.gif Teisingai supratai, is sitos nuorodos galima issirinkt suknele, netgi galima ir savo modeliuka siulyti, jos paziures ir pasakys ar padarys smile.gif O kaina priklauso nuo sukneles, bet tikrai yra mazesne nei nuomos... Tik va siek tiek rizikos yra, kad gausi jau pasiuta suknele, nors ir pagal tavo asmeninius ismatavimus...

"gausi pasiuta suknele" - kazkokia nesamone, tai koks cia siuvimas?cia pirkimas neaiskios kopijos..
Atsakyti
QUOTE(armi82 @ 2009 03 17, 23:54)
"gausi pasiuta suknele" - kazkokia nesamone, tai koks cia siuvimas?cia pirkimas neaiskios kopijos..

Mačiau realiai tas sukneles, tiesą sakant tikėjausi visai ne to (galvojau bus negražios ar pan.), bet įpūdį padarė labai gerą, medžiagos geros, pasiūtos tvarkingai 4u.gif O kas nori knistis prie detalių, tas visada susiras prie ko prikibti. Aš siučiausi ten, bet deja, nerandu pavyzdėlio, kokios būtent suknelės norėčiau. Teks pačiai kurti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 18 kovo 2009 - 09:25
QUOTE(1evukas1 @ 2009 03 18, 05:53)
Niekas niekada ir nesako kad tai orginalas, tai tokio modelio pasiuvimas daznai siuvamas pakoreguotas pagal klientes. Siuknele atsiuncia jau pasiuta ant kiekvienos klinetes individualiai. Cia vietoje tik koreguojama viena ar kita detale jeigu reikia. Kiek nuotaku tiek nuomoniu  mirksiukas.gif Kiekvienas renkasi pagal save  drinks_cheers.gif

''Suknele atsiuncia jau pasiuta'' - as ne apie originala ar ne kalbu, o apie siuvmo savoka - ji cia vartojama neteisingai, nes pavyzdziui as rudeni siuvausi palta - tai man matavo be rankoviu, tada su, tada su pamusalu ilgi ir dar karta prigludima, nes su pamatem,kad dar reik, tada dar karta su sagom ir nusprendem persiuti krastelius....CIA YRA SIUVIMAS, o siuo atveju - atsiuntimas gatavo modelio, o kaip jis atrodo - blogai ar gerai as nieko nesakau, nes nemaciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai lankiausi DEA MARTINA salone, tai man rodė suknelę iš lino. Jie dabar siuva pagal užsakymą. Atrodo nerealiai, net neatspėčiau, kad lininė. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as pazystu tikrai labai faina siuveja ir siuva normaliom kainom ne kosminem, jei kam reikia tikrai rekomenduoju. ji siuna namuose Vilniuje Lazdynuose.
Siuveja Liuda 867358927.
as dabar laukiuosi maziuko ir jos deka turiu graziu rubu nestukes, nereikia eiti i specialias parduotuves ir pirkti uz kosmines kainas.
Aciu jai
Siuveja Liuda 867358927
Atsakyti
Sveikos

Susiduriau su problemele
Vestuvine suknele jau turiu, bet man reikia siuvejos, kuri galetu man ja siek tiek patrumpinti ir siaip pakonsultuoti. Nenoriu eiti pas bet ka, visgi vestuvine suknele, todel prasau pagalbos, gal kas zinote gera suveja Kaune?
Atsakyti