Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Linutelia @ 2009 02 04, 20:59)
Gal kuri siuvotes suknute JUNONOJ?  mirksiukas.gif Kokie atsiliepimai?

Man vestuvine suknia siuvo salone Junona pagal mano figura ir pageidavimus o po to isnuomojo ( gavosi pigiau). Likau patenkinta dizaineres darbu, po panaudojimo nereikejo valyti, lyginti.
Atsakyti
QUOTE(miglusita @ 2009 02 05, 14:51)
Man vestuvine suknia siuvo salone Junona pagal mano figura ir pageidavimus o po to isnuomojo ( gavosi pigiau). Likau patenkinta dizaineres darbu, po panaudojimo nereikejo valyti, lyginti.

O kokia dali tau jie finansavo poto? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes busimos ir esamos nuotakos, pasimetusios tarp "pirkti", "siutis" ar "nuomotis" smile.gif Gal as ir ne visai i ta tema pataikiau, bet pabandysiu patarima cia atrasti mirksiukas.gif Zodziu kazkaip atradau lietuviska internetini puslapi
vestuvius
Pasirodo pagal jame pateiktus pavyzdzius galima uzsisakyti pasisiuti suknele. Kaip supratau dirba dvi merginos (Kaune), kurios tave ismatuoja ir pagal tavo ismiera yra uzsakinejama suknele uzsienio fabrikuose, siunama is atlaso, gifiuro, organzos (nelabai apie medziagu kokybe ismanau...). Jei atsiuntus suknele kazkas netinka, reik pasiaurint ar pan, jos tai padaro nemokamai, na uz ta pacia sukneles kaina... Sukneliu kaina yra apie 900-1400 Lt. Skamba graziai, bet kazkodel neramu.... g.gif Sake, kad ju sukneliu yra Kauno nuomos salonuose. Galima butu paziurineti, bet kadangi pati esu is Vln, tai neprivazinesi tik apsiziurinejimui...
Gal kuri nors buvot susidure su sitomis suknelemis, uzsisakinejote? Kokie atsiliepimai? Ar verta uzsisakineti? g.gif
Buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2009 02 06, 12:33)
Sveikutes busimos ir esamos nuotakos, pasimetusios tarp "pirkti", "siutis" ar "nuomotis" smile.gif Gal as ir ne visai i ta tema pataikiau, bet pabandysiu patarima cia atrasti mirksiukas.gif  Zodziu kazkaip atradau lietuviska internetini puslapi
vestuvius
Pasirodo pagal jame pateiktus pavyzdzius galima uzsisakyti pasisiuti suknele. Kaip supratau dirba dvi merginos (Kaune), kurios tave ismatuoja ir pagal tavo ismiera yra uzsakinejama suknele uzsienio fabrikuose, siunama is atlaso, gifiuro, organzos (nelabai apie medziagu kokybe ismanau...). Jei atsiuntus suknele kazkas netinka, reik pasiaurint ar pan, jos tai padaro nemokamai, na uz ta pacia sukneles kaina... Sukneliu kaina yra apie 900-1400 Lt. Skamba graziai, bet kazkodel neramu.... g.gif  Sake, kad ju sukneliu yra Kauno nuomos salonuose. Galima butu paziurineti, bet kadangi pati esu is Vln, tai neprivazinesi tik apsiziurinejimui...
Gal kuri nors buvot susidure su sitomis suknelemis, uzsisakinejote? Kokie atsiliepimai? Ar verta uzsisakineti? g.gif
Buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif

Buvau apziuret sukneliu, maciau tik 3, bet atrodo graziai. Jeigu suknele neimantri, siutis tikrai verta...o kadangi as noriu imantrios lb, tai noretusi siuviejos Vln, tik geros nepazistu doh.gif
Atsakyti
kaip jus manot ar 2400 lt. daug uz pasiuvima sukneles? bet cia siusiuosi salone, pas gera siuveja ir suknele ne seip paprasta, jei reikia gan daug medziagos nes ji is tu pustesniu bet ne tortine biggrin.gif ir su ilgu sleifu. aciu uz jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
O gal yra atsiliepimu apie MJ salono siutas suknutes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 02 06, 21:51)
kaip jus manot ar 2400 lt. daug uz pasiuvima sukneles? bet cia siusiuosi salone, pas gera siuveja ir suknele ne seip paprasta, jei reikia gan daug medziagos nes ji is tu pustesniu bet ne tortine biggrin.gif ir su ilgu sleifu.    aciu uz jusu nuomone 4u.gif

cia turbut tikrai vienos nuomones niekada nebus, zinai, viena mano drauge nori tilpti i 1000 su siuvimu, medziaga ir bateliais, praeita vasara tekejo mano kursioke, vyras - advokatas cool.gif - jai svarbiausia buvo viskas iki smulkmenu, kad ir salonas su vardu butu, aisku, ir vestuves sesuoleliu dvare - tai kiek pamenu ji skyre tam reikalui 8000, as sau iekausi per viduriuka - apie 3000, nes tiek kainuoja ponormales sukneles nuoma, o man svetimas nesiotas dauiktas - slykstu:) tad va tiek tu skaiciu, ziurek pagal save, zinai, juokinga kai imamos paskolos, kad pas juozuka pasisiuti, bet aisku, kaip ir viskas - geri daiktai kainuoja, ar tai bus kosmetika, ar rankine ar kelione rolleyes.gif
Atsakyti
aciu labai uz nuomone mirksiukas.gif , sutinku su tavim kad vienai gal ir didele kaina kitai maza smile.gif bet jau uzsisakaiu kad pasiutu laukiu jau eiti pirmam pasimatavimui wub.gif laukiu nesulaukiu....
Atsakyti
Sveikos nuotakos, gal kuri siuvotes suknele sioje firmoje ar kur? Na cia radau skelbima, pasiuva analogus nebrangiai sukneliu. biggrin.gif

http://www.skelbiu.lt/3534246.html
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 02 24, 00:51)
Sveikos nuotakos, gal kuri siuvotes suknele sioje firmoje ar kur? Na cia radau skelbima, pasiuva analogus nebrangiai sukneliu. biggrin.gif

http://www.skelbiu.lt/3534246.html

Cia tas pats ka as siek tiek seniau esu teiravusis ir rasiusi... http://public.fotki.com/vestuvius/
Siaip tai jas Rusijoje siuva fabrikuose, po to jeigu kazkas netinka, pacios tos siuvejos pataiso.. Bet viska daro pagal individualius kiekvienos ismatavimus...
Esu su tom merginom nemazai bendravusi, tiesa internetu... bet vis dar neapsisprendziu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2009 02 24, 09:02)
Cia tas pats ka as siek tiek seniau esu teiravusis ir rasiusi... http://public.fotki.com/vestuvius/
Siaip tai jas Rusijoje siuva fabrikuose, po to jeigu kazkas netinka, pacios tos siuvejos pataiso.. Bet viska daro pagal individualius kiekvienos ismatavimus...
Esu su tom merginom nemazai bendravusi, tiesa internetu... bet vis dar neapsisprendziu.... g.gif

O neradote kas siuvosi pas juos? Ir kokios nuomones liko? smile.gif Labai jau noriu vienos sukneles,o niekur os nerandu, tik jie gali pasiuti smile.gif tai nezinau ka daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 02 24, 10:39)
O neradote kas siuvosi pas juos? Ir kokios nuomones liko? smile.gif  Labai jau noriu vienos sukneles,o niekur os nerandu, tik jie gali pasiuti smile.gif  tai nezinau ka daryti 4u.gif

Bandziau klausineti, nelabai kas atsiliepe... Na viena nuomone buvo, tikrai neispeike, sake kad kokybe tikrai geresne negu tu, is Kinijos atsiustu... smile.gif
As gavau is tu merginu palyginamaji kataloga, na kolekcijos suknele, salia ju pasiuta... Tai kai kur siek tiek skiriasi siuviniai, dar tam tikros smulkmenos, bet is principo tikrai neblogai atrodo...
Atsakyti