Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(sygyta @ 2007 07 22, 21:46)

Papildyta:

o ar zinai, kad dizainerems tos paprastos siuvejos ir dirba? plius ne kiekviena dizainere ismano rubo konstrukcija,o tuo labiau visus siuvimo navarotus( nes ju specializacija-dizainas)
deja,tu tuos 2000 moki tik uz varda.tikiuosi gausi stulbinanti rezultata,juolab pinigai ne mazi g.gif

as siuvausi ne pas dizaineri, tiksliau bent jau ne pas zinoma, tiesiog mados studijoj, tai sumokejau 3000, puse sumos buvo uz medziaga, irgi silkas ir gipiuras. Galiu pasakyti siunantis yra ir pliusu, ir minusu. Na turejau originalia, nedeveta ir tikrai vienetine suknele, is kitos puses ne visai iki galo mano norus girdejo...Kaip ten bebutu, nuomotis ar pirkti tikrai nebutu buve pigiau mano atveju
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 22, 23:06)
as siuvausi ne pas dizaineri, tiksliau bent jau ne pas zinoma, tiesiog mados studijoj, tai sumokejau 3000, puse sumos buvo uz medziaga, irgi silkas ir gipiuras. Galiu pasakyti siunantis yra ir pliusu, ir minusu. Na turejau originalia, nedeveta ir tikrai vienetine suknele, is kitos puses ne visai iki galo mano norus girdejo...Kaip ten bebutu, nuomotis ar pirkti tikrai nebutu buve pigiau mano atveju

as taip pat uz originaluma ir isskirtinuma. bet mokant tokius pinigus as noreciau likti suuuuper patenkinta
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 22, 22:20)
as taip pat uz originaluma ir  isskirtinuma. bet mokant tokius pinigus as noreciau likti suuuuper patenkinta

tai ir as norejau, bet...Raminu save tik tuo, kad man patikusiu sukneliu pirkimo kaina nuo 8000 buvo, nuomai ju neveza i Lt kol kas. Tai va taip ir gavosi g.gif
Atsakyti
Savo vestuvine suknele as irgi patikejau siuvejai, tik esu truputi sunerimusi g.gif Vestuves rugsejo pradzioj, o suknute dar nepradeta siuti, nors as jau pries daug menesiu uzsisakiau ir sake nuo liepos menesio prades siuti. Bet kad stai visa liepos menesi, kai tik nuvaziuoju, tai tik mudvi su siuveja kalbam kaip kas turetu buti, osiuti nepradeda. Vakar pasake, kad ateiciau kita savaite...kaip supratau jau kazka bus pradejus siuti. Nermau man. Nors iki vestuviu daugiau kaip menuo. Mergaites, per kiek laiko jums pasiuvo suknele? Gal man nereiketu taip jaudintis doh.gif
Atsakyti
Nu kodel pastoviai reikia sakyti blogai:moki didelius pinigus, kritikuoti ir pan?
jei galiu sau leisti susimoketi 2000 vien tik uz pasiuvima, tai kame problemos? mano juk pinigai smile.gif

zinau,kad mano dizainerei paprasta siuveja siuna, na ir kas.
as moku 2000lt ne uz varda, nes to vardo nei kam skelbsiu nei afisuosiu..as moku uz ramybe smile.gif smile.gif

zinau,kad pasius, kad siuna ir jokiu problemu neturiu..truko medziagos, nuleke pati nupirko-susimokejau...man tai jokio skirtumo paprasta ar auksine siuveja/dizainere, svarbu pasiutu ir pritaikyti man..ir suknele butu tik man smile.gif

turejau ir siaip siuveja, bet ji klausydavo tik manes ir nepasiulydavo pati nieko-kas man visai nepatinka..siuveja siuna pagal tavo nurodyta modeli ir jei mato,kad galima kur nors pagrazinti-turi tikrai pasiulyti, o ne tyleti;
o cia matuojuosi kas savaite ir vis derinam, kaip graziau-iskirpte gilyna ar i ploti atviriau..esu labai patenkinta.
si karta susimokesiu brangiai, bet daugiau pas ja nesiusiu, nes vien kelniu pasiuvimas be medziagos kainuoja kazkur 200lt..nemanau kad verta; nebent kai nori jko nors labai isskirtinio ir netradicinio..

turiu paprasta siuveja, kur kainos normalios, tai paprastus rubus siunuosi pas ja

Papildyta:
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 24, 11:06)
Savo vestuvine suknele as irgi patikejau siuvejai, tik esu truputi sunerimusi g.gif Vestuves rugsejo pradzioj, o suknute dar nepradeta siuti, nors as jau pries daug menesiu uzsisakiau ir sake nuo liepos menesio prades siuti. Bet kad stai visa liepos menesi, kai tik nuvaziuoju, tai tik mudvi su siuveja kalbam kaip kas turetu buti, osiuti nepradeda. Vakar pasake, kad ateiciau kita savaite...kaip supratau jau kazka bus pradejus siuti.   Nermau man. Nors iki vestuviu daugiau kaip menuo. Mergaites, per kiek laiko jums pasiuvo suknele? Gal man nereiketu taip jaudintis doh.gif

pasakyk garsiai siuvejai, kodel nerimauji..
as tai susitariau balandi, kai vestuves rugpjucio pabaigoje.. realiai siuti pradejo tik liepos pradzioje, nes buvo uzsiemus labai ir sutarem,kad laiko dar yra..tai va, realiai 2 menesiai: vestuvine + antrai dienai sukne su svarku..planuoju,kad bent savaite iki vestuviu viska pasiimsiu..arba laikysiu pas siuveja,kad jei ka butu galimybe pataisytui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zziviliukas: 24 liepos 2007 - 10:37
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 07 24, 09:25)

pasakyk garsiai siuvejai, kodel nerimauji..
as tai susitariau balandi, kai vestuves rugpjucio pabaigoje.. realiai siuti pradejo tik liepos pradzioje, nes buvo uzsiemus labai ir sutarem,kad laiko dar yra..tai va, realiai 2 menesiai: vestuvine + antrai dienai sukne su svarku..planuoju,kad bent savaite iki vestuviu viska pasiimsiu..arba laikysiu pas siuveja,kad jei ka butu galimybe pataisytui smile.gif

Na, as vakar taip daviau suprasti, kad jau nerimauju. Sakiau, kad kokia pora savaiciu pries vestuves noreciau jau turet suknele, nes ir taip visokiu rupesciu pries vestuves bus. As taip nepiktai sakiau, nenorejau siuvejai gadinti nuotaikos ir upo siuvant mano suknele. Tikuosi, viskas bus gerai. Air siaip gyvenime biski panikuotoja esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 24, 10:06)
Savo vestuvine suknele as irgi patikejau siuvejai, tik esu truputi sunerimusi g.gif Vestuves rugsejo pradzioj, o suknute dar nepradeta siuti, nors as jau pries daug menesiu uzsisakiau ir sake nuo liepos menesio prades siuti. Bet kad stai visa liepos menesi, kai tik nuvaziuoju, tai tik mudvi su siuveja kalbam kaip kas turetu buti, osiuti nepradeda. Vakar pasake, kad ateiciau kita savaite...kaip supratau jau kazka bus pradejus siuti.  Nermau man. Nors iki vestuviu daugiau kaip menuo. Mergaites, per kiek laiko jums pasiuvo suknele? Gal man nereiketu taip jaudintis doh.gif

per menesi ar net itariu kokias 2 savaites, uzsakiau aisku pries 3 menesius smile.gif juk siuvimas daug laiko neuzima, nebent reikia siuvineti ar siaip modelis reikalauja kruopstaus ranku darbo
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 24, 10:39)
per menesi ar net itariu kokias 2 savaites, uzsakiau aisku pries 3 menesius  smile.gif juk siuvimas daug laiko neuzima, nebent reikia siuvineti ar siaip modelis reikalauja kruopstaus ranku darbo

Tai man nera dar ko panikuoti smile.gif Mano modeliukas nesudetingas: be jokiu kvarbatku, raukiniu. Tik siuveja sake, kad ji is gifiuro iskirps geles ir jas ant sijono ir gorseto prisius. Cia biski bus ranku darbo ir tai gali siek tiek uztrukti. Bet siuveja sake, kad nesijaudinciau, jei pazadejo, tai ir pasius.
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 24, 11:06)
Savo vestuvine suknele as irgi patikejau siuvejai, tik esu truputi sunerimusi g.gif Vestuves rugsejo pradzioj, o suknute dar nepradeta siuti, nors as jau pries daug menesiu uzsisakiau ir sake nuo liepos menesio prades siuti. Bet kad stai visa liepos menesi, kai tik nuvaziuoju, tai tik mudvi su siuveja kalbam kaip kas turetu buti, osiuti nepradeda. Vakar pasake, kad ateiciau kita savaite...kaip supratau jau kazka bus pradejus siuti.  Nermau man. Nors iki vestuviu daugiau kaip menuo. Mergaites, per kiek laiko jums pasiuvo suknele? Gal man nereiketu taip jaudintis doh.gif

kartais siuvejos ilgai delsia todel,kad nuotakos linke laba apsigalvoti ir daznai keisti nuomones,kartais tiesiog reikia laiko tam smile.gif
Atsakyti
sveikos, as ir ieskau siuvejos, kad pasiutu vestuvine suknele. Nes nuomos punktuose nieko sau nerandu, nes esu zema ir smulki. Siuciausi kaskur iki 2500lt
ir nelabai svarbu miestas, svarbu,kad gerai pasiutu. Galvojau ratuto mados studijoje, po to pas dizaineri lekecka (cia man rekomendavo audiniu parduotuveje) tik va nuvazavus pasissneketi bijau, kad nuo kainos nualpti galiu.Noriu sukneles su taip vadinama "isbliauta" nuoga nugara, ir bijau kad paprastos siuvejos nepasiutu jos graziai.
gal kas siuvotes ka panasaus ir galit rekomenduoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2007 08 02, 09:56)
sveikos, as ir ieskau siuvejos, kad pasiutu vestuvine suknele. Nes nuomos punktuose nieko sau nerandu, nes esu zema ir smulki. Siuciausi kaskur iki 2500lt
ir nelabai svarbu miestas, svarbu,kad gerai pasiutu.  Galvojau ratuto mados studijoje, po to pas dizaineri lekecka (cia man rekomendavo audiniu parduotuveje) tik va nuvazavus pasissneketi bijau, kad nuo kainos nualpti galiu.Noriu sukneles su taip vadinama "isbliauta" nuoga nugara, ir bijau kad paprastos siuvejos nepasiutu jos graziai.
gal kas siuvotes ka panasaus ir galit rekomenduoti?  doh.gif

Ratuto mados studijoj as siuvausi uz kiek daugiau nei 2500, bet manau laisvai gali tilpti iki 2500, nes mano vien medziaga virs 1000 kainavo...Ten nera labai jau ziaurios kainos, nenualpsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 02 20, 14:08)
nerodziau kokios noriu, jie paliko savo tel.nr. reikia susiskambint ir susitart del pasimatymo:) tik as nzn, pries kiek laiko reiktu jau siutis suknele? mano vetsuves tik liepos men, tai dar galiu ir suploneti ir atvirksciai ax.gif

As skambinau ir klausiau el trumpos vestuvines sukneles kaina atsake 1200Lt plius mano audinys. O modeli sake negali padaryti tokio pat kaip zurnale nes tai gaunasi plagijavimas taigi kaikurias detales turi keisti. As tikrai to nenoriu:( noriu idetiskos sukneles tik kitokiu atspalviu:)
Atsakyti