Nu kodel pastoviai reikia sakyti blogai:moki didelius pinigus, kritikuoti ir pan?
jei galiu sau leisti susimoketi 2000 vien tik uz pasiuvima, tai kame problemos? mano juk pinigai
zinau,kad mano dizainerei paprasta siuveja siuna, na ir kas.
as moku 2000lt ne uz varda, nes to vardo nei kam skelbsiu nei afisuosiu..as moku uz ramybe
zinau,kad pasius, kad siuna ir jokiu problemu neturiu..truko medziagos, nuleke pati nupirko-susimokejau...man tai jokio skirtumo paprasta ar auksine siuveja/dizainere, svarbu pasiutu ir pritaikyti man..ir suknele butu tik man
turejau ir siaip siuveja, bet ji klausydavo tik manes ir nepasiulydavo pati nieko-kas man visai nepatinka..siuveja siuna pagal tavo nurodyta modeli ir jei mato,kad galima kur nors pagrazinti-turi tikrai pasiulyti, o ne tyleti;
o cia matuojuosi kas savaite ir vis derinam, kaip graziau-iskirpte gilyna ar i ploti atviriau..esu labai patenkinta.
si karta susimokesiu brangiai, bet daugiau pas ja nesiusiu, nes vien kelniu pasiuvimas be medziagos kainuoja kazkur 200lt..nemanau kad verta; nebent kai nori jko nors labai isskirtinio ir netradicinio..
turiu paprasta siuveja, kur kainos normalios, tai paprastus rubus siunuosi pas ja
Papildyta:
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 24, 11:06)
Savo vestuvine suknele as irgi patikejau siuvejai, tik esu truputi sunerimusi
Vestuves rugsejo pradzioj, o suknute dar nepradeta siuti, nors as jau pries daug menesiu uzsisakiau ir sake nuo liepos menesio prades siuti. Bet kad stai visa liepos menesi, kai tik nuvaziuoju, tai tik mudvi su siuveja kalbam kaip kas turetu buti, osiuti nepradeda. Vakar pasake, kad ateiciau kita savaite...kaip supratau jau kazka bus pradejus siuti. Nermau man. Nors iki vestuviu daugiau kaip menuo.
Mergaites, per kiek laiko jums pasiuvo suknele? Gal man nereiketu taip jaudintis
pasakyk garsiai siuvejai, kodel nerimauji..
as tai susitariau balandi, kai vestuves rugpjucio pabaigoje.. realiai siuti pradejo tik liepos pradzioje, nes buvo uzsiemus labai ir sutarem,kad laiko dar yra..tai va, realiai 2 menesiai: vestuvine + antrai dienai sukne su svarku..planuoju,kad bent savaite iki vestuviu viska pasiimsiu..arba laikysiu pas siuveja,kad jei ka butu galimybe pataisytui