Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

Mano suknute, bus labai paprasta, tokia kur nuo krutines laisvai krenta,pirkom naturalu silka, gan brangus ir tik keliose parduotuvese yra jo pirkti, tai reikejo truputi pasukti galvele.
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2007 04 27, 19:00)
Mano suknute, bus labai paprasta, tokia kur nuo krutines laisvai krenta,pirkom naturalu silka, gan brangus ir tik keliose parduotuvese yra jo pirkti, tai reikejo truputi pasukti galvele.

merginos parekomenduokit kokia nors suveja kaune kuri moketu siut vyriskus kostiumus gerai, savajam jaunikiui niekur nerandam tokio kostiumo kokio norim cia vienintele iseitis... 4u.gif
Atsakyti
Na jei nori, galiu parašyt į AŽ dizainerės numerį, pas kurią mes siuvam mano MB kostiumą smile.gif Šiai žinau ir siuvėją, kuris grynai specializuojasi vyriškuose kostiumuose, kaip sakant, nuo senų laikų jau jis geras siuvėjas, bet mes norėjom kažko įdomaus ir stiliovo, tai siuvam pas tą dizainerę, kiek esu mačius pasiūtų jos rūbų, visi patiko wink.gif (ji siuva ne tik vyrams bet ir moterims, tai nžn ar ji jum tiktų, nes ji kaip ir nėra jau gryna kostiumų siuvėja), parašyk man jei nori Nr. wink.gif
Atsakyti
O gal kam reikia siuvėjos Šiauliuose numerio, kuri likus va iki didžiosios dienos 4 dienoms išsijungia telefoną???? Ir tada tampa įdomu ir adrenalino pasikrausit-nežinai nei kuo pati rengsies, nei kokius marškinius vyrui ir t.t. bateliai, nes viaskas derinta, o dabar... Aišku, laiko yra, bet kai pameluoja kokį 15 kartą...
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2007 07 02, 09:46)
O gal kam reikia siuvėjos Šiauliuose numerio, kuri likus va iki didžiosios dienos 4 dienoms išsijungia telefoną???? Ir tada tampa įdomu ir adrenalino pasikrausit-nežinai nei kuo pati rengsies, nei kokius marškinius vyrui ir t.t. bateliai, nes viaskas derinta, o dabar... Aišku, laiko yra, bet kai pameluoja kokį 15 kartą...

eik tu sau blink.gif dar ir taip buna blink.gif
ar pagyvenusi moteris gal?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 02, 10:10)
eik tu sau blink.gif  dar ir taip buna blink.gif
ar pagyvenusi moteris gal?

Nelabai pagyvenusi...mokytoja dar vadinasi, manau truputį virš 40-ties...Ir taip ir nepasirodo. Na nebent pametė savo telefoną ir tuo pačiu užrašų sąsiuvinįsmile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 03, 21:52)
is ginkunu?  nelda vardas?

Nea, iš miesto. Bet likus 2 dienoms iki vestuvių teikėsi parašyti žinutę. Motyvacija nepasiuvimo suknelės-sugadinau nuotaiką, kai leidau sau paklausti, ar tikrai spėsime. Bet kai kiekvieną sykį meluoja, nesilaiko žodžio...ką reik galvoti? Rezultatas-likus porai parų iki tuoktuvių-aš neturėjau suknelės, medžiaga sukarpyta. Ir tai mano pačia nuostabiausią ir svarbiausią šventę. Visoms nuoširdus patarimas. meluokit ir Jūs siuvėjai apie savo tuoktuvių datą kaip min mėnesį anksčiau sakykit. O dar geriau-nesisiūkit, nesinervuokit, o paieškokite nuomotis ar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2007 07 20, 11:29)
Nea, iš miesto. Bet likus 2 dienoms iki vestuvių teikėsi parašyti žinutę. Motyvacija nepasiuvimo suknelės-sugadinau nuotaiką, kai leidau sau paklausti, ar tikrai spėsime. Bet kai kiekvieną sykį meluoja, nesilaiko žodžio...ką reik galvoti? Rezultatas-likus porai parų iki tuoktuvių-aš neturėjau suknelės, medžiaga sukarpyta. Ir tai mano pačia nuostabiausią ir svarbiausią šventę. Visoms nuoširdus patarimas. meluokit ir Jūs siuvėjai apie savo tuoktuvių datą kaip min mėnesį anksčiau sakykit. O dar geriau-nesisiūkit, nesinervuokit, o paieškokite nuomotis ar pirkti.

tikrai uzjauciu..as savo dizainerei nemeluoju.siuna, matuojuosi..sugadintu varda, jei prikiaulintu..

nuomotis-nesuprantu moketi uz nuoma n kartu perskalbots sukneles nuo 2000lt, bent jau tiek grazesnes kainuoja..galima ir pirma karta,kad tau tipo atveza ir nuomuojiesei, bet netikiu,kad salonas atsiveztu ir neisnuomotu.sunku butu pasitiketi..

as siunuosi, bus tik mano ir tik man..nes kai vaikstai po fotografu www, randi ta pacia suknele ne viena karta:) po to galvoju isnuomuosiu pora kartu gal, o gal ir ne..nes pardavimui bus per brangi..
kiekvienam savo..ir svarbu, kad tiktu ir patiktu ir butu pati graziausia tau paciai:)
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2007 07 20, 11:29)

tai visdelto pasiuvo? gal foto galima butu paziureti? bigsmile.gif
Atsakyti
o tai kai siunates pas ka nors,medziaga savo nuperkate ir mokate tik uz siuvima? ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja pasisiuti,jei ne paslpatis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalamaree @ 2007 07 22, 20:57)
o tai kai siunates pas ka nors,medziaga savo nuperkate ir mokate tik uz siuvima? ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja pasisiuti,jei ne paslpatis? 4u.gif

as mokejau uz medziaga ir uz siuvima, bet tai suitarimo reikalas, as neturejau laiko ir nezinojau kur tokios medziagos ieskoti, tai ir uzsakiau ja, ten kur siuvausi. Kaina priklauso nuo noru, kokio sudetingumo suknele ir panasiai...
Atsakyti
QUOTE(kalamaree @ 2007 07 22, 21:57)

Man pasiuvimas kainuos 2000lt+medziaga.kadangi tai naturalus silkas + virsutinis sluoksnis:prancuziskas gipiuras; tai gausis kazkur 3500lt. aisku daug,bet medziaga superine ir dizainere, o ne paprasta siuveja siuna...
aisku manau paprasta siuveja pasiutu pigiau, nes suklnele nebus stebuklinga..bet nezinojau nei kur nei pas ka ieskoti-tai susimoeksiu ir bus ramu smile.gif
Atsakyti