QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 11, 14:00)
pilnai tikiu, man patikusi ievoj kainuotu 5000lt. Bet man gaila tiek bapkiu lesiti galiu, bet gaila.As noriu racionaliai investuoti isuknele
sumoketi ne daugiau 3500 ir kad dar suknele liktu, gales mazyte dukrele ziureti i ja kaip i lobi cia kaip as vaikystej i mamos suknele ziurejau ir vis norejau greiciau suaugti kad ji man tiktu
nu bet jei imanoma pasiuti uz 3000 ir pasilikti tai kodel gi ne... kam nuomotis ir paprasciausia, is taftos ar satino kai tokiu medziagu pilna gariunuose....
O vat jau neriniu nera, bet as radau internete.. i paieska irasykite bridal fabric
ar tiesiog fabric
ir ieskokite Lace- cia neriniai...radau labai labai labai graziu
sumoketi ne daugiau 3500 ir kad dar suknele liktu, gales mazyte dukrele ziureti i ja kaip i lobi cia kaip as vaikystej i mamos suknele ziurejau ir vis norejau greiciau suaugti kad ji man tiktu
nu bet jei imanoma pasiuti uz 3000 ir pasilikti tai kodel gi ne... kam nuomotis ir paprasciausia, is taftos ar satino kai tokiu medziagu pilna gariunuose....
O vat jau neriniu nera, bet as radau internete.. i paieska irasykite bridal fabric
ar tiesiog fabric
ir ieskokite Lace- cia neriniai...radau labai labai labai graziu
Butent, svaigstu del neriniu Man irgi gaila tiek pinigu moketi uz drabuzi, tikiuosi, kad pavyks man su tuo siuvimu