Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 11, 14:00)
pilnai tikiu, man patikusi ievoj kainuotu 5000lt. Bet man gaila tiek bapkiu biggrin.gif lesiti galiu, bet gaila.As noriu racionaliai investuoti isuknele smile.gif
sumoketi ne daugiau 3500 ir kad dar suknele liktu, gales mazyte dukrele ziureti i ja kaip i lobi smile.gif cia kaip as vaikystej i mamos suknele ziurejau ir vis norejau greiciau suaugti kad ji man tiktu biggrin.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu bet jei imanoma pasiuti uz 3000 ir pasilikti tai kodel gi ne... kam nuomotis ir paprasciausia, is taftos ar satino kai tokiu medziagu pilna gariunuose....
O vat jau neriniu nera, bet as radau internete.. i paieska irasykite bridal fabric
ar tiesiog fabric
ir ieskokite Lace- cia neriniai...radau labai labai labai graziu smile.gif

Butent, svaigstu del neriniu wub.gif Man irgi gaila tiek pinigu moketi uz drabuzi, tikiuosi, kad pavyks man su tuo siuvimu g.gif
Atsakyti
sveikos! nusprendziau prie jusu prisijungti, ar priimsit?
as irgi noriu grazios grazios sukneles su neriniais. buvau pas siuveja, parode nerinius 2 rusiu, sake tik tokie yra. as i juos paziurejau ir labai man dabar liudna. unsure.gif visai jie nekokie. o cia Dzijanka patare nete paieskot, tai net galva svaigsta, kokio grozio yra! kur tokiu rast? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 04 11, 19:03)
sveikos! nusprendziau prie jusu prisijungti, ar priimsit?
as irgi noriu grazios grazios sukneles su neriniais. buvau pas siuveja, parode nerinius 2 rusiu, sake tik tokie yra. as i juos paziurejau ir labai man dabar liudna.  unsure.gif  visai jie nekokie. o cia Dzijanka patare nete paieskot, tai net galva svaigsta, kokio grozio yra! kur tokiu rast?  verysad.gif

4u.gif Tai bandyk pas kita siuveja eiti, as rinkausi bent is 10 pavyzdziu...
Atsakyti
tai tikriausiai reik ieskot kitur. nes man tai aiskino, kad jie tik tokiu gauna... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 04 13, 22:08)
beje, Joa tavo issirinkta suknele laaabai grazi!  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Bet as siuvausi panasia, labai bijojau kas gausis nes siuvo be primatavimu, pamaciau tik jau pasiuta ja ir rezultatas pranoko visus lukescius thumbup.gif
Atsakyti
Vakar su siuveja prasinesem po medziagu parduotuves, tai radom manajai suknelei labai grazu shilka (visiskai nesiglamzo, neblizgus, graziai krenta "is kampo" (cia kazkokie siuveju posakiai blink.gif )) ir kaina thumbup.gif
MB radom labai grazaus lino juodo, o kaina tai prajuokino mirksiukas.gif Buvau jau primatavime - padare korseto maketa.
Tai kaip siuveja issireiske - sunkiausias darbas jau padarytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, noriu siūdintis suknytę, kadangi tokios, kad viskas man joje patiktų nerandu- tai ketinu "surinkti iš dalių": vienos priekinė iškirptė, kitos nugaros iškirptė, trečios sijonas.
Viršutinės dalies norėčiau iš gifiūro su V formos iškirpte, sijonas man be galo patinka šitos suknelės: http://www.pronovias...ex.asp?idioma=2
tik įdomu kokios medžiagos jam reikia ir kiek, gal kuri galit pakonsultuot ar gerą siuvėją pasiūlyt Kaune ar kur arciau Šakių.
Labai prašau, nes jau baigiu netekt vilties..
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 04 20, 14:09)
Sveikos mergytės, noriu siūdintis suknytę, kadangi tokios, kad viskas man joje patiktų nerandu- tai ketinu "surinkti iš dalių": vienos priekinė iškirptė, kitos nugaros iškirptė, trečios sijonas.
Viršutinės dalies norėčiau iš gifiūro su V formos iškirpte, sijonas man be galo patinka šitos suknelės:  http://www.pronovias...ex.asp?idioma=2
tik įdomu kokios medžiagos jam reikia ir kiek, gal kuri galit pakonsultuot ar gerą siuvėją pasiūlyt Kaune ar kur arciau Šakių.
Labai prašau, nes jau baigiu netekt vilties..

http://www.pronovias...ex.asp?idioma=2
kelias - 2007 make your choice- dreams- ladera
Tik norėčiau be šleifo
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 04 20, 14:25)

kelias - 2007 make your choice- dreams- ladera
Tik norėčiau be šleifo

o tau lago is ten pat nepatinka? panasi i tavo nurodyta, tik bent jau man lago grazesne, as tokia matavausi Madonnoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 20, 14:32)
o tau lago is ten pat nepatinka? panasi i tavo nurodyta, tik bent jau man lago grazesne, as tokia matavausi Madonnoj  ax.gif

graži ir lago, bet kur rasti siuvėją, kuri apsiimtų kažką panašaus pasiūti?
Viršutinės dalies norėčiau iš gifiūro su V formos iškirpte.
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 04 20, 15:06)
graži ir lago, bet kur rasti siuvėją, kuri apsiimtų kažką panašaus pasiūti?
Viršutinės dalies norėčiau iš gifiūro su V formos iškirpte.

na Vilniuj zinau viena, kuri dar apsiimtu siuti, bet pvz., tokiu sukneliu, zr. www.elesna.lt 12 psl. 3-ia ar 5-a suknele, pasiuvimas su medziaga kainuotu apie 3000.
Atsakyti
As taip pat siuvuosi savo suknele, bet gaila kad musu svenciu datos yra tos pacios verysad.gif , tai siuveja tikrai neapsiims dvieju sukniu tai paciai dienai.Mano suknia su medziaga kainuos kazkur apie 2000 lt.
Atsakyti