Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 11, 08:19)
as ziauria pasimetus, nebuvau dar Madonoj, liko zinok vienintelis sansas.Bet kainos kosmines, as geriau 3000 sumokesiu ir pasisiusiu su svarovskaiis, auksinem sagutem, ir deimantu priekyje biggrin.gif:D:D nei sumokesiu nuomos punkte.Tik man reikia GEROS siuvejos, geriausia butu kuri pati dirba salonuose tongue.gif

Patikek ir man ne bet ka siuna, gali tekti daugiau nei 3000 moketi unsure.gif bet sakau, neisivaizduoju kas ten gausis, rytoj pamatysiu
Beje, Madonoj man graziausios sukneles, tik kad brangios ziauriai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 11 balandžio 2007 - 12:47
QUOTE(Joa @ 2007 04 11, 13:46)
Patikek ir man ne bet ka siuna, gali tekti daugiau nei 3000 moketi  unsure.gif  bet sakau, neisivaizduoju kas ten gausis, rytoj pamatysiu
Beje, Madonoj man graziausios sukneles, tik kad brangios ziauriai...

na, Maddonoj dar ne pacios brangiausios, Maddonoj galima nusipirkti uz tiek, kiek Elesnoj tik uz nuoma sumokesi. O siaip Maddonoj daugiausia vienoj vietoj maciau graziu sukneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 12:55)
na, Maddonoj dar ne pacios brangiausios, Maddonoj galima nusipirkti uz tiek, kiek Elesnoj tik uz nuoma sumokesi. O siaip Maddonoj daugiausia vienoj vietoj maciau graziu sukneliu  smile.gif

na atvirai pasakius nezinau ka galima nusipirkti uz 3000 salone.
Na eisiu as i ta madonna.nes jau nebeliko nervu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 12:55)
na, Maddonoj dar ne pacios brangiausios, Maddonoj galima nusipirkti uz tiek, kiek Elesnoj tik uz nuoma sumokesi. O siaip Maddonoj daugiausia vienoj vietoj maciau graziu sukneliu  smile.gif

Na tos kurios man patiko Madonoj kainavo 8 000 ir 13 000 Lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 11, 14:03)
Na tos kurios man patiko Madonoj kainavo 8 000 ir 13 000 Lt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man siule pirkti ir uz 4600 Lt.
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 14:08)

beje, idek tu sukneliu foto, idomu, kokia suknele gali tiek kainuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 13:09)
Papildyta:
beje, idek tu sukneliu foto, idomu, kokia suknele gali tiek kainuoti  biggrin.gif

Jau buvau kazkur idejus, ok, dedu dar karta (as siunuosi panasia)

Atsakyti
siaip ta uz 4600 lt man labiau patiko smile.gif bet cia skonio reikalas biggrin.gif tai kokia issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 13:33)
siaip ta uz 4600 lt man labiau patiko  smile.gif  bet cia skonio reikalas  biggrin.gif  tai kokia issirinkai?

Bandau siutis tokia, kaip nuotraukoj, nes 13 000 negaliu uz skudura moketi unsure.gif Nepatiko nei viena suknele is simtu intrnet. saitu labiau nei sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 11, 14:58)
Bandau siutis tokia, kaip nuotraukoj, nes 13 000 negaliu uz skudura moketi  unsure.gif Nepatiko nei viena suknele is simtu intrnet. saitu labiau nei sita  smile.gif

o uz kiek tau iseis pasisiuti, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 11, 13:03)
Na tos kurios man patiko Madonoj kainavo 8 000 ir 13 000 Lt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pilnai tikiu, man patikusi ievoj kainuotu 5000lt. Bet man gaila tiek bapkiu biggrin.gif lesiti galiu, bet gaila.As noriu racionaliai investuoti isuknele smile.gif
sumoketi ne daugiau 3500 ir kad dar suknele liktu, gales mazyte dukrele ziureti i ja kaip i lobi smile.gif cia kaip as vaikystej i mamos suknele ziurejau ir vis norejau greiciau suaugti kad ji man tiktu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu bet jei imanoma pasiuti uz 3000 ir pasilikti tai kodel gi ne... kam nuomotis ir paprasciausia, is taftos ar satino kai tokiu medziagu pilna gariunuose....
O vat jau neriniu nera, bet as radau internete.. i paieska irasykite bridal fabric
ar tiesiog fabric
ir ieskokite Lace- cia neriniai...radau labai labai labai graziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 11, 13:59)
o uz kiek tau iseis pasisiuti, jei ne paslaptis?  smile.gif

Medziaga 1000 Lt o darbas ir papuosimai gal jau zinosiu rytoj, nes eisiu matuotis, jau pasiuta turetu buti...Tada pasakysiu 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti